A kormányfő szerint a Szovjetunióban jobban éltek a kárpátaljai magyarok, mint ma Ukrajnában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Felrobban az EU?Csak azért mert már Orbán Viktor nem csak kis acél pálcikákat dugdos az EU kerekeinek a kűllői közé, hanem a barátoktól beszerzett kis robbanó szereket is elhelyezett az EU szerveinek házában.Vagy ne tán maga fog felrobbanni ha valami nem úgy sül el ahogy azt elgondolta!Ez is egy megoldás lenne a felrobbanásra.
Eladott Ország
Csak szeretnéd idióta geci! Nem véletlen az egész párt felépítése, hogy Orbán idiótákkal veszi körbe magát. Aki értelmesebbnek veszélyesebbnek tűnt azt már rég partvonalon kívülre rakta, hogy megingathatatlan legyen a pozíciója. Párton belül fel sem merült még hogy leváltsák mert az egész felépítése olyan hogyha belép a terembe ez a töpszli csüngőhasú seggdugasz mindenki vigyázban áll, aki nem azt kilökik maguk közül és marad a semjén-rogán-németszili-hollik-dajcs-kósa-pócs stb
Ceausescu elvtárs is úgy gondolta, hogy ő már nem leváltható, szerényen csak a Kárpátok géniuszának nevezte magát. Aztán mégis repült a kucsma. Úgyhogy a geci is leváltható, így vagy úgy.
Nessy
Nagy vezérünknél sem a szomszéd a zakkant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.