Orbán már ki is töltötte a nemzeti konzultációt, ezt mutatta meg boldogan, egy mosolygós képpel közösségi oldalán a kormányfő.

Orbán Viktor boldogan mutatta fel a papírját – fotó

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor kiveszi a részét az aktuális nemzeti konzultáció reklámozásából: hétfőn először azt posztolta, hogy megkapta a kitöltendő nyomtatványt, majd azt is külön bejegyzésben tudatta, hogy ő már el is végezte a feladatát.

A kormányfő szerint eljött az ideje annak, hogy ismét kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban súlyos viták várnak a kormányra Brüsszelben

– fogalmazott Orbán.

A magyar kormányfő szerint az uniós vezetők „több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy engedjük be a migránsokat.”

Forrás: 24.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@kereső: Nem adhat mást, csak mi lényege...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Már azt hittem, a diliflepnijét mutatja...
kereső
Orbán viktor tanulatlan, buta primiitiv. Még azt sem tudja, hogy az Eu-ban, nem "Brüsszel" hozza a törvényeket, a jogszabályokat- hanem az ET- az unió állam és kormányfőinek tanácsa=ET, amelynek immár 13 éve ő is tagja. Ezek szerint a nemzethy konzultáció orbán viktor ellen is irányul, mert "Brüsszel" ellen nincs is értelme a fentiek miatt.
Ezt azért nem kellene- a saját primitivségét- ország-világ elé tárnia.
Qqberci
@kereső: Nem adhat mást, csak mi lényege...
rakitics41
Azt gondoltam hogy Orbán azt a bírósági ítéletet is felmutatta, miben Magyarországot elítélték menekültekkel szemben tanúsított magtartásáért.De azzal valahogy nem dicsekedik.
kereső
@rakitics41: meg azzal sem, hogy mostanság is sorban jön a büntetés az előző évek lopásai miatt- több milliárd forintunk bánja- az eu-s támaogatások "szabálytalan" felhasználását. Érdekes, hogy ez nem tartozik a "köz"-re, mert ezt meg sem emliti a közmédia, sem a 19 megyei ujság.
human
Hány milliárdba is kerül nekünk ez a kamukonzultáció?
rakitics41
@Maccska: Az hogy Orbánnak igaza lesz, az egy jóslás, amit a jelenben élők soha nem látnak meg.A jövendölés egy mondás , egy várakozás, és hogy mi lesz azt mindig a hivatali jósok jelzik előre.Még egy az egyben soha nem jött be senkinek sem a számítása amit jósolt, általában meg akarták félemlíteni az embereket, akik először lehet hogy el kezdtek félni, de azután kiismerték a rendszert és alkalmazkodtak, és már nem féltek, hanem okosban megcsinálták azt amit akartak!Így éltük át az 1940-es éveket , azután a szocialista rendszer, Kádárékat, és így fogjuk átvészelni Orbán uralkodását is!Én azt gondolom, hogy a magyar nép nem harcos , nép, hanem alkalmazkodó , s ezért elpusztíthatatlan,A túlélés titka nem bátorság, a harcosság, hanem nagy alkalmazkodó képesség a környezeti és a társadalmi viszonyokhoz, és ez meg van bennünk, mert már bizonyítottunk!Lehet hogy ez a tulajdonságunk nem a legszebb, de ha élni akarunk akkor alkalmazkodnunk kell!
Qqberci
@kereső: Jól látod, a Maccska egy link...
Menőmanó
@Maccska: Ezt a sok marhaságot a nemzethy dögsajtóban írják?
kereső
@Qqberci: Tényleg az. De én momentán nem arra gondoltam, hanem egy bizonyitó erejű online hivatkozásra.De, kösz...))))))))))
Dr. Proktor
@Maccska: A papír mögött, félig takarva, a hülyeségeteken röhög...
Lehet is, tőle ti mindent, minden fenntartás nélkül bevesztek!
jáger laszló
A bolond is örül a saját pöcsének és boldogan játszik vele,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
rakitics41
@Maccska: Az hogy Te és még sokan mások nem ismeritek a törvényt, hogy hogyan kell bánni a menekültekkel már az is elgondolkodtató, de hogy egy állam , egy kormány nem tudja a jogszabályokat az azért mindennek a teteje.Az ítéletben leírták,hogy hol hibázik a magyar kormány a menekültek kezelésében ,fogadásában, s ahogy ott le van írva úgy kell viselkedni a magyar kormánynak a menekültekkel szemben.Ha tudni karod a konkrét hibákat olvasd el az ítéletet, mert nem árt ismételgetni, hogy az emberiesség mit követel meg a befogadó országtól!És még egy az a szöveg a nemzetközi jogban nem érvényesül amit most nyom a magyar kormány, hogy nem úgy táncolunk, ahogy fütyülnek!A nemzetközi jogban igenis úgy kell eljárni, ha akarod táncolni, ahogy az államok megegyeztek, és nincs külön tánc, csak az az gy van amiben megáállapodtak, és attól eltérni az már jogsértés, amit a nemzetközi bíróság láthatod rögtön észrevesz és kifogásol, és az orrunk aládörgöl.Egyébként ha akarod elolvashatod nyilatkozatot amit az EU-ba történő belépéskor tettünk, hol lemondtun a szuverenitásunk egy részének gyakorlásáról úgy hogy közösen gyakoroljuk azt és együttműködésre vállalkoztunk az EU -n belül, nem pedig kerék aksztásra.Hol van ettől Orbáán VBiktor, aki most is élete nagy harcára készül a szervezetben és nem az együttműködésre törekszik.Számára a legfontosabb dolog hogy az EU-ban megmaradjon a vétó jog, ami azt jelenti, hogy nem törekszik arra, hogy közös döntés szülessen, fel kívánja használni ezt a különleges jogot, amit a mi belépésünk előtt alig használtak!Ez a jellemző Orbán hozzáállására, és e miatt kerülünk bajba, ha segítségre van szükségünk.Már pedig mi állandóan segítségre szorulunk, mert ebben a nagy szervezetben mi csak segítséggel tudjuk akaratunkat érvényesíteni , mert nem mi fújjuk a passzát szelet.Tudom Orbán Azt szeretné ,hogy mi irányítsuk az EU-t, mi mondjuk meg hogy kell -e változtatni szervezetek működésén, az EU Parlament összetételén és működésén, azon hogy ez a szervezet csak...
Eladott Ország
Dugd fel jó mélyen a kloákádba, te idióta barom! A világ szégyene vagy b+! A magyarokat járatod le a qrva anyádat, mocskos szarházi, hogy rohadnál már meg!
Eladott Ország
"Hazudozó, manipulálja a többieket, nincs lelkiismeret-furdalása, gyenge az emocionális élete, érzéketlen, impulzív, azaz csekély mértékben képes kontrollálni viselkedését. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követi, a legtöbb érintett jól tudja titkolni, illetve el tudja altatni a gyanakvást. A személyiségzavar mögött a kisebbrendűségi érzés húzódik meg, melyhez megalázottság, szégyenérzet és depresszív érzések is társulhatnak. Ezeket erős énvédő mechanizmusaikkal kompenzálják, mely során másokra vetítik elégtelen tulajdonságaikat önértékelésük megóvása érdekében. A terápia során a hangsúly a belső lelki attitűdökre és az érzésekre irányul. A terápia egyik célja, hogy a személy kapcsolatba lépjen negatív érzéseivel, mely által a paranoid gondolatok háttérbe szorulhatnak és kialakul a kapcsolat a zavar mögött húzódó negatív érzésekkel. Ilyenkor a betegek fokozott szorongást és depressziót élhetnek át. A paranoid személyiségzavar tünetei mélyen gyökereznek, és átszövik az egész személyiséget. Emiatt a terápiák hatékonsága alacsony mértékű szokott lenni, a betegek gyakran kilépnek a terápiából. A paranoid személyiségzavarban szenvedők szélsőséges módon sebezhetőek és könnyen kerülnek pszichotikus állapotba. Pszichózis esetén jellemző a téveseszmék kialakulása, erre fokozott figyelmet kell szentelni. A gyógyszeres terápia mellett a belátással rendelkező betgeknél a kognitív viselkedésterápia, és a dinamikus terápiák bizonyulnak hatékonynak." Már várom az nemzetthy’ konzultációt a kilépésről az EU-ból. El fog jönni ne aggódjatok. Megy rá az érzékenyítés rendületlenül. Nem unják még a néphülyítést?! Töltse ki! Szánalom. Ennyi...
uploads.disquscdn.com/images/66d0b285b5e10c268a2cb3491819f7d12525b0ee0bba340a8b0558e3de0e362f.gif?w=800&h=640
csak úgy....
Szoboszlai, a pálinkás herceg; Tóth Gabi életet ment; Vajna Timi❤️Schwarzenegger; Viktor, a nindzsa
www.youtube.com/watch?v=xHVcXZ_RUiA
Eladott Ország
Saját magát írásban kérdezi meg, majd megválaszolja és postán feladja saját magának. Ez az ország mindent is megérdemel. Mint a viccben : A dokinál úgy értette elmehetek, pedig azt mondták elmebeteg. Szuverenitás... lefordítom: azt csinálok veletek és az országgal, amit csak akarok... ez a szuverenitás. Orbán: "... a következő hónapokban egészen az uniós választásokig súlyos viták várnak ránk Brüsszelben”. Rád várnak viták öreg, mert nem tűrik a késsel-villával étkezők, hogy mindig odaszarsz az asztalokra. "Mondja el Ön is a véleményét, " Véleményem szerint egy hazáruló korrupt sz@rházi vagy román cigány geci! Tettei alapján egy rabruháról szóló átvételi elismérvényt kellene kitöltenie. Orbán szerint a Nemzeti Konzultáció a „szuverenitásunk védelméről" szól, szerintem meg a beteges hatalomszeretetről.
Eladott Ország
Várnék konzultációt olyasmiről, hogy szükség van-e ide vészhelyzeti kormányzásra, hogy ebben a helyzetben a képviselők, kormánytagok milliós fizetésekre kapjanak-e albérlet támogatást, hogy Orbán Viktor használhatja-e a honvédségi gépet magáncélokra, hogy a kormány a nyugati demokratákhoz húzzon vagy inkább véreskezű diktátorokat támogasson, vagy ha az bűncselekmény, hogy az ellenzék külföldről fogad el támogatást, az is bűncselekmény legyen, ha a magyar kormány támogat külföldi szélsőjobbos náci csürhét, vagy esetleg kampányoljon mindenki a saját lóvéjából, ahogy Amerikában, ne pedig a közpénzt herdálja rá, de hát ugye erről nem kérdezik meg a véleményemet, mert nem biztos, hogy olyan válaszok lennének, amit a klolostorgeci szeretne. A mi kormányunk nindzsa kormány, kipcsak és basi beütéssel.
uploads.disquscdn.com/images/198adc7b3e556b36fe834d166177529c497dc394e704915d682a2cc4b17ad879.jpg?w=800&h=1080
Normális! Tardív disztónia...
uploads.disquscdn.com/images/0f3dd42e3e36bb39a5a3b309abbb1e422719a41b66d01350774600892e33ce92.jpg?w=800&h=1733
Eladott Ország
Hová hová? Visszük feladni az orbán féle konzultációs levelet.
twitter.com/csorike1520/status/1726499988409299402/photo/1
Kedves Postás, az orbán féle (O1G) inzultációs mocsokkal ne szennyezd a postaládámat, inkább dobd a földre. Köszönöm.
twitter.com/GutyinaI/status/1726326165470941470/photo/1
Nyírfa
Ez a gyermeteg , infantilis kis ember Magyarország miniszterelnöke. Minket minősít.
Cherry
Undoritü zsiros ripacs,nincs nap hogy ne tolnák a képünkbe ezt a pedofil zsiros disznót,,,
csak úgy....
@Maccska: keresztülgázolnak (amit egybe kell írni) a te buta agyadon!
elöbb vesztek ti éhen mint,hogy bejönnek az idióta,elmebeteg jóslataitok...
esetleg valami link a dologról, te hazug ,buta fax?
kereső
@human: 08:37 tiz mrd-ra tervezték.Ebben nem voltak benne a plakátok.
Karvaly
Főnök én is elvégeztem a dolgom a konzultációval kapcsolatban,mint hű szavazó.
Hajrá Fidesz hihihi!
CsipkeRózsa
@human: Több milliárd forintba került a kormány nemzeti konzultációjának technikai költsége. Az erről szóló dokumentum már elérhető a kormány oldalán.
Közzétették a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációval kapcsolatos gyártási és előállítási költségeket. A kormány oldalán megjelent dokumentum szerint

"a küldemények összeállítása, a nyomdai borítékok előállítása és a címzettekhez való eljuttatása összesen 2 357 942 960 forintba került.
Míg a miniszterelnöki levélnek, a kérdőívnek és a mellette lévő nyilatkozatnak 367 553 099 forint volt a költsége."

index.hu/belfold/2023/01/14/nemzeti-konzultacio-kormany-brusszel-szankciok-kuldemeny-osszeallitas/
túszulejtettország
Aggódom, hogy sikerült-e jól kitölteni. Ha sikerült, akkor hajrá fidesznyikek másoljátok le a tenyészgazdátok válaszait.
A haza nem maradhat baromság nélkül.
Lepényleső
...sikerrel,- mintha totózna,- "ikszekkel"?
Dr. Proktor
Jajj, már majdnem azt hittem a cím láttán, hogy az orvosi papírját mutatja fel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.