A miniszterelnök „átfogó politikai beszédet tart” Zürichben a sajtószóvivője állítása szerint.

Orbán Svájcba utazott, hogy "átfogó politikai beszédet" mondjon

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Svájcba utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden Bernben tárgyal az ország vezetőivel, szerdán pedig átfogó politikai beszédet tart Zürichben – áll Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének keddi tájékoztatásában.

A miniszterelnök Alain Berset svájci szövetségi elnökkel és Ignazio Cassis külügyminiszterrel folytat megbeszéléseket; a magyar delegáció tagja Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Forrás: mti.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Egyúttal előfordulhat, hogy módot ejt, banki ügyeinek intézésére is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Már azt hittem gyógykezelésre!!??
Tévedtem!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sziszifusz
Egyúttal előfordulhat, hogy módot ejt, banki ügyeinek intézésére is.
Béla333
Kiment leegyeztetni a számlát? Vagy megint kivitte a hátizsákját egy külön helyjegyet véve a zsákjának?!
Eladott Ország
A birkákat is innen viszi Svájcba, mert épeszű ember kizárt dolog, hogy ezt az idiótát meghallgassa és viszi magával a lenyult közpénzt is.
Nyírfa
Svájc volt az az ország, amelyet példaként állítottam minden társadalom elé. Eddig.
Dr. Proktor
Csak nem a Bahnhofstrasse 45-be viszi a dugit?
izéke
Most kellene megmerényelni,belefojtani a fondübe :))))
namihami2
""...hogy "átfogó politikai beszédet" mondjon...""
Na ja, hát milyen mást?!?!
simmering73
"Tényleg mindenre hajlandó Mészáros Lőrinc legjobb barátja! Ha kell, disznókörömből pálinkázik, kolbászt tölt, kazah kecskepásztornak öltözik, nindzsának képzeli magát, szelfizik orrvérzésig, igény esetén pedig rácsodálkozik arra a hülyécske levélkére, amit milliárdokból gyártottak le – nyilván nem ennyibe került, de etetni kell az udvartartást, mert különben nem szeretik annyira önzetlenül Európa magyar hangját és génhordozóját -, és aminek minden sorát betéve tudja, hiszen személyesen adta rá atyai áldását, vagy amit adni szoktak az ilyen nagyszabású illetők. Ja, ki is írta alá azt a levelet? Mit mondanak arról, aki önmagával levelezget, és még meg is lepődik azon, hogy írt önmagának? Több kérdésem nincs. És itt akkor vissza is utalnék az Európai Bizottság szóvivőjének szavaira, aki bízik a magyarok intelligenciájában. Hát a kipcsak-dakota-türk-kazah-csúti meg bízik a saját szavazóinak feneketlen ostobaságában, és reménykedik abban, hogy napról-napra több hülye lesz ebben az országban. És ezt még csak nem is szégyelli, sőt, büszkén áll a mozgalom élére. Tényleg csak szívből gratulálni tudok ehhez a parádés alakításhoz."
kolozsvaros.com/2023/11/21/a-miniszterelnok-osszes-jobbkeze-amint-onmaganak-ir-levelet/
balos
@Nyírfa: Hát a hitlerájjal való üzletelése miatt nálam B listázva lett!Egy fillért sem tartok "már" a bankjaikban!
balos
@simmering73: Hát remélem olyan gyorsan nem nő a nemzethy hülyék száma,de sajnos igény van rá!
kereső
Orbán meg az "átfogó politikai beszéd"...már önmagában is anakronisztikus. Orbán nem "politikus", hanem egy sunyi, gonosz ,tolvaj, erkölcs nélküli , hazug gazember, egy Cipolla- nagyon jól jellemezte a kormányát"nindzsa kormány"- ő meg fő sötétből támadó(mindenkit hátba- szemtől szembe nem megy, csak a magyar nép mögé bújva).
Ettől várnak a svájciak átfogó politikai előadást? No, hiszen... a meghivók is hasonlóak lehetnek.
Nyírfa
@balos: 13.48

Azt se felejtsd el, hogy rengeteg menekültet fogadtak be, és a világháború végén szanatóriumokat állítottak fel a lágerekben megnyomorított életben maradottaknak. Az azóta eltelt sok-sok évtized pedig olyan társadalmi fejlődést hozott, amely minta lehetne az egész világ számára.
Ami most történik, a szélsőjobb felhangosodása egyelőre világjelenség, remélhetőleg csak ideiglenes, és nem lépünk bele újból a nácizmus folyóba.
Karvaly
Mi az itthoni átfogó beszédét is csipázzuk főnök,frankón tolja így mi egybitesek is megértünk mindent.Csak a Fidesz,a konzultációt már töltjük közösen,sok anyag van benne :))
rakitics41
Ezért nem kellett volna Svájcba utaznia, hiszen az ő beszéde mindig nagyon átfogó, csak az a baj vele, hogy nem a valóságot tükrözi, hanem ábrándozásokat tartalmaz , amely tudjuk hogy az élet megrontója!Javaslom hogy ott is indítson konzultációt, nemzetközit, és azt is adja majd hozzá a haza beérkezett és igenlő válaszokhoz.Azt sem fogjuk észrevenni és kifogásolni!Nincs ennek a kiutazásnak köze a svájci banki világhoz?
balos
@Nyírfa: Most másként hívják!Arról meg nem nyitok vitát,hogy mennyit pénzt kerestek a bankokban ragadt értékeken!Volt miből "jótékonykodni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.