A miniszterelnök „átfogó politikai beszédet tart” Zürichben a sajtószóvivője állítása szerint.

Orbán Svájcba utazott, hogy "átfogó politikai beszédet" mondjon

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Svájcba utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden Bernben tárgyal az ország vezetőivel, szerdán pedig átfogó politikai beszédet tart Zürichben – áll Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének keddi tájékoztatásában.

A miniszterelnök Alain Berset svájci szövetségi elnökkel és Ignazio Cassis külügyminiszterrel folytat megbeszéléseket; a magyar delegáció tagja Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Forrás: mti.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Egyúttal előfordulhat, hogy módot ejt, banki ügyeinek intézésére is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Orbán meg az "átfogó politikai beszéd"...már önmagában is anakronisztikus. Orbán nem "politikus", hanem egy sunyi, gonosz ,tolvaj, erkölcs nélküli , hazug gazember, egy Cipolla- nagyon jól jellemezte a kormányát"nindzsa kormány"- ő meg fő sötétből támadó(mindenkit hátba- szemtől szembe nem megy, csak a magyar nép mögé bújva).
Ettől várnak a svájciak átfogó politikai előadást? No, hiszen... a meghivók is hasonlóak lehetnek.
Nyírfa
@balos: 13.48

Azt se felejtsd el, hogy rengeteg menekültet fogadtak be, és a világháború végén szanatóriumokat állítottak fel a lágerekben megnyomorított életben maradottaknak. Az azóta eltelt sok-sok évtized pedig olyan társadalmi fejlődést hozott, amely minta lehetne az egész világ számára.
Ami most történik, a szélsőjobb felhangosodása egyelőre világjelenség, remélhetőleg csak ideiglenes, és nem lépünk bele újból a nácizmus folyóba.
Karvaly
Mi az itthoni átfogó beszédét is csipázzuk főnök,frankón tolja így mi egybitesek is megértünk mindent.Csak a Fidesz,a konzultációt már töltjük közösen,sok anyag van benne :))
rakitics41
Ezért nem kellett volna Svájcba utaznia, hiszen az ő beszéde mindig nagyon átfogó, csak az a baj vele, hogy nem a valóságot tükrözi, hanem ábrándozásokat tartalmaz , amely tudjuk hogy az élet megrontója!Javaslom hogy ott is indítson konzultációt, nemzetközit, és azt is adja majd hozzá a haza beérkezett és igenlő válaszokhoz.Azt sem fogjuk észrevenni és kifogásolni!Nincs ennek a kiutazásnak köze a svájci banki világhoz?
balos
@Nyírfa: Most másként hívják!Arról meg nem nyitok vitát,hogy mennyit pénzt kerestek a bankokban ragadt értékeken!Volt miből "jótékonykodni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.