Orbán Viktor a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is néz ki az a nindzsakormány, amelyről a Fidesz 30. tisztújító kongresszusán beszélt.

Orbán megmutatta, hogy néz ki a nindzsakormány: Harcosnak "öltöztette" Szijjártót, Lázárt és szinte a teljes kormányt

A miniszterelnök legújabb TikTok-videójából megtudhatjuk, hogyan is néznek ki. A mesterséges intelligencia segítéségével ugyanis egészen új megvilágításban láthatjuk a kormány tagjait.

Orbán megmutatta, hogy néz ki a nindzsakormány: Harcosnak "öltöztette" Szijjártót, Lázárt és szinte a teljes kormányt

Nindzsaként tűnik fel maga Orbán Viktor is, őt követi Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Lázár János építési és közlekedési miniszter, és Csák János kulturális és innovációs miniszter. 

@viktor_a_tiktokon Nindzsa kormány #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #nindzsakormány #ninja eredeti hang – Viktor a TikTokon

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a nindzsák álarcos bérgyilkosok, remélem ez nem zavarja öket!? :) -basszus, ezek már mint a dedós hülyegyerekek..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a nindzsák álarcos bérgyilkosok, remélem ez nem zavarja öket!? :) -basszus, ezek már mint a dedós hülyegyerekek..
Sakk Matt
...

"A nindzsa (忍者) vagy sinobi (忍) a japán feudális társadalom "árnyharcosa" volt. A szamurájokkal ellentétben a nindzsa a sötétség és a lopakodás mestere, aki inkább a ravaszságban, kémkedésben és gyilkosságban jártas."
/Wikipédia/

Vagyis simán egy bűnöző!
Nyírfa
Félve kérdezem: elmentek otthonról? Közben persze, reménykedem is, hogy végre annyira bekattant, hogy elküldik a...oda, ahol már nem árthat senkinek.
csak úgy....
@Sakk Matt: akkor végül is nem lettek pályatévesztettek !
csak úgy....
@Nyírfa: francokat, ez a nindzsás buli a krumplisoknál bejön...,imádni fogja a póri nép!
Sámannus
Annak idején jót röhögtem hasonló jeleneten. Ki volt írva a bank bejáratánál az ügyfél eligazító mellett, hogy a maszk használata kötelező!. No mondom jön egy rabló és elfelejtené felvenni , ilyen már szinte lehetetlen. Ez a disznópásztor is ilyesmit tesz. Moszkot vesz e disznóólban, hogy ne ismerjék meg. Méghogy ő a nidzsa, olyan inkább mint egy hizlaldából szökött vemhes kóca
csak úgy....
azt nem értem,hogy miért nem magyar betyároknak öltöztek be ,az jobban passzolna és magyarosabb mint ez a japán gyilkos jelmez..
Ezodabasz
Ez egy agyrém! Ez magyaroszág kormánya??? Mint az óvodások akik épp katonásdit játszanak. Vagy 0VI-osok a koleszból?
Ezek egyre hülyébbek!
rakitics41
Itt látható a sokoldalú Orbán Viktor!A doktorminiszterelnökúr egy igazi "férfi manöken". A múlt héten még kazah népviseletben mutatkozott be most meg már nindzsaként!Arca igazi harci szellemet sugall, eltorzult , félelmetes arc, egyáltalán
nem megnyerő és barátságos.Az is lehet hogy olyan mintha most végezte volna a nagy dolgát a WC--én és nagyon nehezen sikerült a "szülés". .
Eladott Ország
Orsós Vittórió a féleszű felcsúti zsírnindzsa
twitter.com/SWS90220715/status/1726149235819839538/photo/1
Orbán: „A Mi kormányunk nindzsa kormány.” Konok Péter: „Persze ragozhatjuk a dolgot meg cizellálhatjuk is, ha nagyon akarjuk, de azért a nindzsák alapvetően bérgyilkosok voltak.”
twitter.com/janos_hary/status/1726179869724406215/photo/1
Amikor egy jelölt van, de fényes győzelmet arat. Tisztújító kongresszus a fidesznél. (Tudd meg hogy mi vagyunk a fidesz, magasan dobognak a szivek, tud meg hogy mi leszünk a kormány, ezt majd kimondja az Orbán ...)
twitter.com/i/status/1726173027845697580
Eladott Ország
A fidesz 30. a szokásos kommunista (vagy fasiszta?) stílusú kongresszusán újabb két évre ismét megválasztották Orbán Viktort a fidesz elnökének. Egyedül indult - mint Mészáros - és nyert. A lopás, csalás, hazudozás folytatódik. Majd akkor lép le, ha már nem lesz mit ellopni. Orbán: ”Van még bennem szufla.”...és olyan vagyok mint egy tükörtojás, mert tükörből látom a tökeim.
twitter.com/tamas_tamas/status/1726182607019196747/photo/1
Nyírfa
Tegnap végeztem a Vikingekkel, túléltem a 6, évadot, erre itt vannak a magyar nindzsák. Csupa stressz az élet. :)
Most nem azért, de el tudja valaki képzelni, hogy ilyen eszement elnöke legyen egy kormánynak? Hogy ilyen kormánya legyen egy országnak? Ez egy rossz vicc.
Az EU-ban most rázza a röhögés a vezetőket, vagy néznek mint Rozi a moziban?
verőce21
Egyébként halálom, a pocakos nindzsa...! :)
Aki Én
orbán tipikus harcos forma. Olyan elmebeteg, démonokkal harcoló...
Ezodabasz
@verőce21: ma, 21:06 Ez jutott neked:))) Ezt kell bálványoznod! A pocakos óvodás nindzsát.
Eladott Ország
@verőce21: Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy Orbán dolgairól nem politológusoknak meg közéleti/politikai újságíróknak kéne nyilatkoznia, hanem pszichiátereknek és klinikai szakpszichológusoknak. A fickó beteg, viccen kívül, egy skizofrén pszichopata, orvosokra van szüksége.
twitter.com/juteszembe/status/1727064128064303409/photo/2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.