Érthetetlennek tűnt, hogy a Nemzeti Konzultáció plakátjain miért ragasztják le Alex Soros kezét. Megkérdezték a Fidesz kommunikációs vezetőjét.

Holliknak fogalma sincs – Végre megszólalt a Fidesz Alex Soros kezének leragasztásáról

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Alex Soros kezével vagy keze nélkül, az üzenet egyértelmű”

– válaszolta a Szegedernek arra a kérdésére Hollik István, hogy miért kellett leragasztani a friss konzultációs plakátokon Alex Soros kezét. A Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn kezdett országjárásba, hogy az új nemzeti konzultációt népszerűsítse, szerdán délután Szegeden, a helyi Fidesz irodájában beszélt a szuverenitásvédelemről.

A plakát átragasztásának az okát Hollik sem tudta megmondani, de szerinte a most már Alex Soros által irányított birodalom nagyon mélyen és szorosan össze van fonódva az európai döntéshozatallal.

A bizottságban is vannak Soros-szövetségesek, kiszivárgott dokumentumokból tudjuk, hogy kategorizálták a bizottsági vezetőket

– mondta Hollik István.

Forrás: Szegeder.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A hol-lik arc maga nagyon árulkodó az agyi kapacitásáról, a nagyon ráncolt homlok, a megszólaláskori nyekergés, az állandó kézzel/karral való hadonászás... Csak a betanult szöveg megy, az is az előzökben leírt módon. Nem hiszem, hogy ő is nem ajándékba kapta a diplomáját, minden megszólalása ezt sugallja, de a 120-as nyelvcsapás az rendben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@KisTehen: Azért ragasztották le, mert elkurták, ugyanis Alex az ujjával kifelé mutatott rajta, ami visszájára fordította azt, amivel hülyíteni akarják a birkáikat. Igaz, nem vettétek volna észre, de ki kellett zárni minden kockázatot.
simmering73
"Hülyék, idióták, barmok, a NER jobban teljesít: át kell ragasztani a náci csodaplakátot, mert egyesek benézik, és úgy olvassák, mintha Alex Soros mondaná: „Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!” Mármint Orbán és a fideszes maffiabanda, ami igaz, mert nekik az a bajuk Brüsszellel, ahogy meg is írtuk, hogy nem úgy táncolnak, ahogy Orbán fütyül.

Magyarul, elkúrták az egészet, emiatt elvileg vissza kellene vonni, hogy ne röhögjön rajtuk mindenki, de azt mégsem lehet. Erre valamelyik idióta kitalálta, hogy ha letakarják Alex Soros kezét, akkor már nem tűnik úgy, mintha ő mondaná a mondatot Orbánékra. Ennek megörültek a barmok, akiknek ilyen mocsokság a munkájuk, hogy megússzák a kirúgást."
nepszava.us/ezert-kellett-letakarni-alex-soros-kezet/
simmering73
@KisTehen: Hogy is érthetnéd, te szellemi toprongy.
jáger laszló
Holliknak igencsak aggódó a fizimiskája
Úgy ráncolja a homlokát akár Polt Péter amikor komolykodik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Az én üzenetem,, meg egy kis kopasz buzi vagy akinek még önálló gondolata sincs,, OV kis pincsije hahahahhahahah
Sámannus
Holliknak szép hullámos haja nagy önbizalomra gerjeszti. Mondhatnám azt is sej haj, ihaj, csuhaj mehetsz egy jó buzibárba bájgúnár. Jó kersztyényeknek való hely van má ott pár havered.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.