Online sajtótájékoztatót tartott Sebián-Petrovszki László, a Demokratikus Koalíció képviselő-pártigazgatója.

Bayer Zsolt felesége is érinthetetlen a rendőrség számára

Nejét is bevédi a Párt. Forrás: Youtube

Elmondta: a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerint semmi gyanús nincs abban, hogy a Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) milliárdokat fizetett ki PCR-tesztekért egy cégnek, amit a fideszes páros ismerősei vezetnek – idézi a 24.hu.

A politikus még októberben írásbeli kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez a beszerzés ügyében. Az írásbeli kérdést Polt Péter helyettese, Ibolya Tibor feljelentésként értékelte és a rendőrséghez továbbította, Onnan jött meg most a határozat, amely szerint nem vetődött fel az ügyben bűncselekmény gyanúja.

Sebián-Petrovszki László mindezt úgy értékelte, hogy az Orbán-kormány eddigi összes piszkos ügyéhez hasonlóan ezt az ügyet is a szőnyeg alá söpörte Orbán Viktor hatalmi gépezete.

Az Átlátszó korábban arról írt, hogy az OVSZ-szel szerződött cégnek 2021-ben, a szerződés évében az előző évhez képest 23 milliárd forinttal több árbevétele volt. A cég és Bayerné kapcsolatáról korábban a Válasz Online is írt, az OVSZ vezetője perelt, de azt elbukta.

Forrás: 24.hu, Átlátszó

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szolgálnak és védenek...???
A maffiát és a maffiózókat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Szolgálnak és védenek...???
A maffiát és a maffiózókat!!!
colibri
Azért remélem ott Brüsselben odafigyelnek erre és az ilyen esetekre, amikor a maffiakormány tagjai nem győzik a fejükbe vésni, hogy minden kritériumnak eleget tettek, most már aztán isten bizony nincs akadálya, hogy utalják végre ami nekünk jár! Hiába hoznak törvényeket, ha nem tartják be, mind csak látszatintézkedés és jót röhögve követelik a lóvét, közben meg ugyanúgy megy tovább a nagy orbáni suskus.
balos
Ez a combó amit a kanális-zsót-és-bordája nyújt, megfelel a tömeggyilkosaink elvárásainak!Minden szinten támogatják,hogy kihordják az adóforintjainkat a keleti szektorba,a jobb időkre!
justhpeter
Ez csak egyike a NER nevetséges dolgainak. Ezt nevezik igazságügyi reformnak.
Lepényleső
Szövetkezetben dolgoznak,- kormány néven,- közpénzen,- a köz ellen,- mint az "50-es években?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.