A „túszul ejtett” Brüsszel újabb dilemmái.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egész Európában nincs egy jól célzó fegyveres?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@KisTehen: @Shikari: ne higgyétek, hogy a ti mérhetetlen ostabaságotok bárkit megtéveszt, két agyhalott balfasz.
rücsü41
Ha egy szervezetnek olyan szabályzata van amivel gúzsba lehet kötni a működését, akkor az nem a szervezet tagjainak a hibája hanem a szervezeté.Az állandó működőképesség biztosítása érdekébe olyan szabályokat kell létrehozni a szervezetben amellyel nem lehet a szervezet működőképességét veszélyeztetni. Észre kellett volna venni, hogy egy kisebb létszámú szervezetre hozott szabályok nem biztos hogy egy sokkal nagyobb létszámmal működő szervezetben alkalmazhatók.. Az egyhangú szavazás egy kis létszámú társaságnál könnyebben biztosítható mint egy 27 taglétszámú szervezetnél.
Csizmás Kond
...egyre nagyobb az ajvékolás a brüszeli tájakon...
Béla333
O1G nem egy politikus, hanem egy balkáni lókupec.
Szégyen ez az ember!
izéke
@Shikari: eredj már a vackodra te kotorékeb,inkább egyél még egy kis szemetet amit a kukákban találhatsz,míg el nem viszi a kukásautó...
justhpeter
@KisTehen: @Shikari: Libsizhettek ameddig akartok, addíg nem lesz komoly pénz míg be nem tartjátok a rendet. Nem véletlenül amit majd tavasszal kaptok az is címkézve és ellenőrizve lesz.Tehetitek plakátra az egész Uniót, de 3024-ig maximum Viktorotok alfarával kényeztethetitek magatokat.Nos döglődik a lovatok le kellene szállnotok róla, ám nincs hova, mert oda a hitelesség. 13 éve egy senki- és szarházi szekerét toltátok, nem véletlenül maradtok magatokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.