A Jobbik Újbudán kampányol, furcsa brossúrával.

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@plat84: Te láttál ilyen szórólapot, amelyet épen kritizálsz?
Mert én nem. Biztos vagyok benne, hogy nem olyan a színvonala, mint ahogy azt a cikk szerzője leirja.
Saját meglátásom szerint a cikkben irottak csak a cikkszerzőjének értelmi szinvonalát minősíti.
Merem mondani ezt már csak azért is, mert ismerem a párt programját. Helyre állítani az erkölcsös tisztességes családi életet, előtérbe kell helyezni a népszaporulat helyreállítását.
plat84
@nyirtass: Hát a népszapurlat "helyreállítása" az szép program, de elég bizarr, ha belegondolsz. Viagrát osztogatnak majd, vagy mi?
A másik, hogy a népszaporulat egy jó részét azok a cigányok adják ki, akik ellen, és akiknek (a segélyek megkurtításával) a gyerekvállalása ellen a Jobbik maga kampányol. Na most ez így ellentmondás, nem?

Amúgy a segélyeket szerintem is meg kell vonni, a népszaporulat meg olyan, amilyen, az állam ne akarjon arra hatni, se úgy, hogy megszorongatja a családosokat, se úgy, hogy kölkök után osztogat segélyt, és ezt bizonyos csoportok kihasználják!
nyirtass
@plat84: Mutasd meg nekem légyszives azt az embert, vagy gyermeket amelyik a homoszexuális fajtalankodásából született. Ettől még a cigányok is fejlettebb lépcsőfokon állnak, mert ők legalább gyermekeket hoznak a világra. Ezzel nincs is gond, hanem azzal van, hogy nemtudják a társadalom értelmes, hasznos és dolgozó tagjaivá nevelni őket.
Talán ideje lenne egy normális, ember, család, és társadalomközpontú szociális helyzetet teremteni. Erre vállalkozik a Jobbik.
tsabeeka
aha. meg a morvai mint "magyarország legnépszerűbb női közszereplője" :) ez jobb, mint a garfield.
sara
na most már kiváncsi vagyok a szórólapra ! Tudni szeretném mit tart a cikk irója olyan sokkolónak.
tsabeeka
@sara: a szórólap címe az, h "újbudai sokkoló"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.