Orbán Viktor ma kiállt a számára ellenséges (valódi kérdéseket feltevő) sajtó elé, és kegyesen válaszolgatott is a kérdésekre.

Orbán az ukrajnai helyzetről: "Addig örüljünk, amíg nincs háború!"Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2023. december 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Mondta-e Orbán Putyinnak a pekingi találkozójukon, hogy fejezze be ezt a „katonai műveletet”? – kérdezték Orbánt, aki szerint ő azt a kérdést tette fel, hogy Putyin készen áll-e a tárgyalásokra a tűzszünet érdekében.

Ő nem szokott ilyen erősen fogalmazni, mint a kérdést feltevő újságíró, főleg nem Putyinnal – idézi a Telex.

Miért nevezte katonai műveletnek háború helyett az orosz-ukrán háborút Pekingben? – kérdezték Orbánt, aki úgy felelt:

„azért, mert ez egy katonai művelet. Amennyiben nincs hadüzenet a két ország között. Addig örüljünk, amíg nincs háború. Mert ha háború van, akkor általános mozgósítás van, és azt nem kívánom senkinek”

– mondta. „Hol háborúnak, hol katonai műveletnek fogom nevezni, ahogy a tisztelt vendég kívánja.”

Alakul a vita! Szóljon hozzá a Facebookon is:

Forrás: telex.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ez teljesen ketty...! Akkor minek a vészhelyzet, rendeleti kormányzás, egyszemélyes diktatúra te szabadon tartott, de bezárásra érett pszichiátriai beteg?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Nem elég, hogy Orbán hülyeséget beszél, még ő játssza a lekezelőt!
verőce21
Azért lehetett Ukrajnát felvenni (jelöltnek) az EU-ba, mert "nem áll háborúban"...! :)
izéke
Akkor a NATO is nyitva áll Ukrajna előtt,hisz nem áll háborúban...
colibri
Ez teljesen ketty...! Akkor minek a vészhelyzet, rendeleti kormányzás, egyszemélyes diktatúra te szabadon tartott, de bezárásra érett pszichiátriai beteg?
verőce21
De így nem is lehet békekötésről beszélni...!
Ezt elqúrták az oroszok, így Putyin nem is kaphat Béke-Nobeldíjat...! :)
Alfa
te barom kommunista kecskebaszó keresztény-fasiszta szarházi orbán hát mi ez ha nem háború? baszódjál meg az összes fajtáddal egyetemben
Clavigo
Idióta szarházi vagy,orbán.. Oszt jó napot.
namihami
@colibri: 12.26: Ez az igazi ""indiai csodakígyó"", amit nemorbáni ésszel ember nem érthet! Ezt befogadni csak fideszes képes!
Ha holnap azt jelentené be, hogy mégis háború van, akkor a hívek leborulnának a na...NAGY SZELLEM előtt és akkortól az ige az lenne, hogy kezdettől fogva háború volt! Igazodva egymás igényeihez...Ó Nagy Ember---imádunk!
NKF
Ennyi büdös,balos buznyákot még nem láttam! Mit akartok köcsögök?Háborút?
Mi faszt néztetek? Nem a kormányinfót?
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 12:37
infostart.hu/kulfold/2023/10/01/vasarnap-ujabb-katonai-sorozas-kezdodik-oroszorszagban

"Ha az oroszok is háborúnak fogják nevezni akkor berántanak pár millió újoncot.
Jelenleg szerződéses katonák harcolnak."
Írta cicmogi ma, 12:37-kor
Nessy
Tessen mondani, ha nincs háború, akkor miért van nálunk "háborús vészhelyzet"? Ja, az egyszemélyi, rendeleti kormányzás érdekében!! Kéretik némi logika a mesében is!
dr. prédikátor
te szemét lókupec!!!HA NINCS HÁBORÚ AKKOR NÁLUNK MIÉRT VAN HÁBORÚS VÉSZHELYZET ???
Nessy
@KisTehen: Úgy látom, minden den gondolata a B+ körül forog! Szegénykém! Csak nincs apéniája?
Csizmás Kond
...meg vagyok győződve, hogy az itt magukat baloldalinak valló szuperbalfaszoktól fényévekre van az igazi baloldaliság...
Eladott Ország
Azt tudjuk, te rohadt román cigány geci, hogy annak örülnél, ha Putler haverod győzne Ukrajnában, hogy száradjon rád a bőr vazze! Az oroszok meg itt lábalnának Beregszásznál, te gané! Putler nem azt mondta, hogy NATO országot nem támad meg?! Igaz te azon agyalsz, hogy a NATO-ból és az EU-ból is kirúgjanak, de addig még meg tovább kell győzködnöd a fidesz birkáidat, hogy mindenben Brüsszel a hibás, mert nem engedi,hogy szarrá lopjad magad, te politikai kurva, riherongy, hogy anyádba szakadtál volna idióta barom!
Jó reggelt meghoztuk a demokráciát! Te ennek örülnél pávatollas geci!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274497130_4866276106755140_6901793888679439225_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=524774&_nc_ohc=zX6TBZ7x26UAX_YdPYT&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBR4UrJOv4B2pIwSb28nYI3-IAzExj1z9zWOjrWJXBe3w&oe=658A1433
MI meg azt kívánjuk, megy menjél már el a bánatos 3,14csába a moszkovita haverjaidhoz, vagy a kipcsákokhoz!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Magyarország szuverén állam vagy orosz vazallus? Orbán: "Ukrajna már nem szuverén állam, mivel függővé vált az EU támogatásától" – mondja Orbán, a sikkasztó, tolvajcigány." Többek között megjegyzi, hogy Magyarország több mint egy évtizedes múltra tekint vissza az uniós forrásokkal való helytelen (lopás) gazdálkodás terén."
twitter.com/Bizze666/status/1673681673332948992/photo/1 
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 14:46 Elmész te a qrva anyádba a román cigányoddal együtt! A dagadt geci mondott már mindent és annak totál ellenkezőjét! Teljesen hiteltelen lett már régóta! Hazudozik össze-vissza, mint egy skizofrén idióta!
A nyugatnak sok mindent meg kell tanulni a magyaroktól. Hogyan raboljunk le egy országot.
twitter.com/janos_hary/status/1735683196048548309/photo/1
A szavazás végeredménye : Igen: 26, vétózott: 0, kisomfordált: 1
twitter.com/Yacs77/status/1735748297610989898/photo/1
Európa kurvája. Ugass csak kutya...
twitter.com/gergo_z/status/1719061043232608366/photo/1
Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből. Lehet hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik. Ez az ember akkor is hányinger volt és ez az egyetlen dolog, ami nem változott. Ő ezt akkor komolyan is gondolta, csak aztán rájött, megtapasztalta, hogy ezzel a politikával ő is leváltható. Ezért felmászott a demokrácia kötelein a csúcsra, majd elvágta ezeket a köteleket, leépítette a demokráciát, hogy más ne juthasson fel oda. Ugyanis őt nem a demokrácia érdekli, hanem a hatalom és annak megtartása, még ha ehhez a demokráciát fel is kell áldozni. Most meg a kommunista kínával üzletel. Gratulálok!
youtu.be/NtKwEovr5Wo
A csúti geci akasztófára való, de szerencséjére csak életfogytiglant kaphat!
Sakk Matt
"Több szerkesztőség is hiába regisztrált az idei miniszterelnöki évzáró sajtótájékoztatóra, a rendőrség munkatársai a Miniszterelnöki Kabinetirodára hivatkozva megakadályozták a bejutást és így a tudósítást. A Klubrádió szolidaritást vállalt a kizárt médiumokkal és érvényes akkreditációja ellenére nem ment be a sajtótájékoztatóra." (videóval)

media1.hu/2023/12/21/ismet-lapokat-zartak-ki-az-orbaninforol-itt-a-video-arrol-mi-tortent-a-miniszterelnoki-sajtotajekoztato-elott/
Sakk Matt
"Amennyiben nincs hadüzenet a két ország között. Addig örüljünk, amíg nincs háború."

Milyen igazad van, dagi! Még nem is hallottunk olyat, hogy egyik ország simán lerohanta a másikat!
Sakk Matt
„Hol háborúnak, hol katonai műveletnek fogom nevezni, ahogy a tisztelt vendég kívánja.”

Ahogyan az érdeked kívánja, te puhos g3ci!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...a sajtótájékoztató eredetileg az lenne amikor egy kormányhivatalnok elmondja az egybegyülteknek ami elmondanivaló...de ma egyfajta kérdezz felelek kvíz alakult ki ahol az a lényeg hogy ki milyen hülyeséget tud kérdezni, előzetesen elmagyarázva hogy mit és hogyan akar értelmezni.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Értem, mit mondasz, csak nem logikus, hogy akkor a NER lojális lapok, rádiók és TV-k miért szívesen látottak, mások miért vannak egyszer beengedve, másszor nem és miért vannak olyan médiumok, melyeket soha nem engedik be?
Tartsanak egy sajtótájékoztatót az m1-en, ne a Facebookon, Instagramon, Tik-Tokon vagy a faxom tudja melyik közösségi szaron! Nem kell kérdező, OK..de akkor alákérdezők sem!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...szerintem olvassák amiket írnak és aszerint kapna meghívót...amúgy szerintem ami ott elhangzik azt bárki megtudhatja amit meg sokszor kérdeznek az legtöbbször csak azt érdekli és azért hogy kihozzon belőle valami marhaságot.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Pontosan. Kár, hogy ez sokakat nem zavar..mármint az első félmondatod szerinti válogatás.
division
"Orbán Viktor bejelentette, 32,2%-os béremelést kaphatnak a tanárok 2024 januárjától"
Ezt a cikket viszont egyetlen hírportálról sem engedi a Propeller belinkelni, vajon miért?
Mert hazugság. Hogy miért?:
"Orbán Viktor közölte: a pedagógusbéremeléshez „egy jogi aktus még hiányzik”, Magyarországnak kapnia kell Brüsszelből egy levelet, amely biztosítja a kormányt, hogy a béremelés bizonyos százalékát Brüsszel ki fogja fizetni."
Na ezért. Brüsszel miatt nem fog majd megvalósulni, és a dolog el is van intézve, a magyarok "okosabbik" fele pedig majd el is hiszi ezt az egész cirkuszt Brüsszellel kapcsolatosan. Azért hozzáteszem félve még a végére, hogy én örülnék a legjobban ha tévednék, és a pedagógusok valóban megkapnák a béremelést.
Csizmás Kond
@Sakk Matt: te válaszolnál olyan embernek aki tudod hogy ki fogja forgatni a szavaidat ?
Sámannus
@verőce21: Söööööööööööööööt még a NATO-ba is bizony!
Cherry
Ez elmebeteg,, szerintem azt hiszi ez egy koktél party, tüzijátékkal, Irány Graz
Sámannus
@colibri: Vészhelyzet kizárólag azért van mert már zizennégy éve úgy csinyának, mint ha kormányoznának, de csak a padlást seprik, ahová eljutnak. Lassan má önbetörést csinyának annyira nem takálnak fosht sem.
Nessy
@KisTehen: Ez esetben bika vagy! Nem tehén! Vagy nemet váltottál??
Eladott Ország
@division: ma, 15:40 ♣ Közvetlenül másold be a pedagógusok béremelését, hadd lássuk a nagy jólétet Európa Bangladesében. Nekem meg azt a twitter képet nem engedi át propeller, ahol Orbán és Putyin áll az erkélyen egymás mellett, mint annó Mussolini és Hitler, korhű ruhában.
Sámannus
Azért van vészhelyzet Magyarországon, mert a fidesz úgytesz, mintha kormányozna.
division
@Eladott Ország: Azért a tied durvább, az enyém csak az amit ma mondott az egész ország előtt.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Nem, tehát szarok a Nemzeti Konzultációtokra!
Sakk Matt
@division: Ígérni azt tud, ahogyan hazudni is.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 13:34
Mondd boci, el is olvasod amit leírsz?
"minden nato ország segíti ukrjnát ... mintha tag lenne"
De nem NATO tag dadus, te meg azt írtad az előbb!
Pági
@colibri: és nincs senki, aki ott és azonnal feltenné neki ezt a kérdést?!
Nessy
@Pági: Gondolod, hogy feletetné? Ne légy naiv.
Sztyepospista
OK, nincs HÁBORÚ, pusztán különleges hadművelet. Akkor viszont miképpen lehetséges, hogy van HÁBORÚS VÉSZHELYZET ??? Mégpedig immáron 2. éve...
Alfa
ez a tanulatlan szarházi korrupt keresztény-fasiszta csökött agyú kotonszökevény még nem hallott hadüzenet nélküli háborúról...
ja persze a redves fajtája is így akarja Ukrajnát megtámadni nemzeti érdekből,mint katonai művelettel puzyintól tanulva...ezért kellenek a fegyverek de nagyon a dagadék fajtájának
Csak Norisz és senki más
Háború most is van! A szakértő szavával élve ez PROXI-HÁBORÚ!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ..na így elhiszem...azt sem értetted meg mit kérdeztem.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Hiszen pontosan értettem, arra válaszoltam :)
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...akkor én nem értem...mi köze az egészhez a konzultációnak ?
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Mit nem értesz? A saját kérdésedet?

"te válaszolnál olyan embernek aki tudod hogy ki fogja forgatni a szavaidat"

Nem, tehát szarok a Nemzeti Konzultációtokra!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ..pontosan és az az újságíró aki általában vagy mindig hülye kérdéseket tesz fel mert ugye itt arról volt szó...
...és nem érdekelnek aszékelési problémáid...
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Nem hülye kérdés, csak a hatalomnak kényelmetlen!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...kinek hogy...A hírtudósító amikor a saját elméletét próbálja belesulykolni az olvasóba azt sokmindennek lehet nevezni csak híradásnak nem...és erre valóak a hülye kérdések.
colibri
@Pági: tegnap 18:44 Nem lehet ott akármit kérdezni. Ha nem adják be az újságírók előre írásban a kérdéseiket, akkor is nagyon jól meg kell gondolni a kérdésfeltevést, mert ha nem tetszik örökre kitiltják őket minden orbáncos-fideszes rendezvényről. Nem hallottál még erről?
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Kérdeznek és lehet válaszolni! A sulykolás pedig leginkább KESMA aljasság!

@colibri: Igaz, viszont rettegnek a "kamikaze újságírótól", aki még lenne olyan elvetemült, hogy érdemi kérdést tenne fel :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.