A miniszterelnök az Index kérdésére: 2024, 2025 és 2026 január elsejével lesznek pedagógusbér-emelések, először 32,2 százalékos.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Lesz pedagógus béremelés, ha megjön Brüsszelből a pénz. Amúgy az infláció az tényleg nem úgy kezdődik, hogy mini. Az maxi.
Peller Anikó
Tudjuk inkább úgy kezdődjön, hogy idevele.

Minden pénct ide, majd én eldöntöm, hogy focira költöm vagy stadionokra.
Nessy
Ajaj! Már a vízcsapból is Orbán dajkameséje folyik!
rücsü41
Hallgattam Orbán sajtó tájékoztatóján hogy mit mondott a magyar gazdaság helyzetéről.Minden jót elmondott amiből egy egyszerű polgár azt gondolhatná, hogy minden rendben van.Akkor csak azt kérdezem Orbán Viktortól, hogy az országunk az Eurostat kimutatása szerint miért esett vissza a szegénységi mutatóban olyan mélyre amilyen mélyjen még nem voltunk mióta az EU tagjai vagyunk.Még a sokszor elátkozott Gyurcsány idejében is jobb helyen álltunk vagy négy hellyel mint most.Akkor magyarázza már el tisztelt Elnök Úr, hogy miért vagyunk most az utolsó előtti helyen, s hogy lehet az, hogy a mellettünk levő de Ukrajnához közelebb elhelyezkedő Románia, hogy tudott jobban teljesíteni, náluk az infláció miért alacsonyabb, őket nem ugyan úgy sújtja a szankciós csomag mint minket?A Orbán tájékoztató alatt majdnem elfelejtettem egy Orbán nyilatkozatot, mert az elnök úr olyan szívhez szólóan magyarázott, hogy "N azt nézzék amit mondok , hanem azt amit csinálok!"És tényleg mennyire igaza volt akkor hogy Orbán beszédeinek megítélésekor ezt a mondatát a vezírnek nem szabad elfelejteni, ezt mindig figyelembe kell venni, mert a mondatait csak ezzel lehet elfogadni.A másik dolog ami megütötte a fülemet, hogy 2024 a családok éve lesz.Én , kis balga mindig azt gondoltam, hogy a politika az mindig az emberekről szól és nem a családokról , a gazdaságról , stb , stb.Az a politika amely nem arról szól minden évben, mondhatnám állandóan, hogy az embereknek minél jobb legyen , biztonságban éljenek, az előbb vagy utóbb megbukik, nem lehet sikeres .Ennek látjuk az utóbbi időkben a példáját az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.