Hadházy Ákos szerint nemcsak azért érdemes megnézni, hogy mit gondolnak rólunk Nyugaton, hanem azért is, hogy elgondolkodjunk: miért hagyjuk ezt a rossz komédiát játszani?

Hadházy: Orbán cirkusza – videó

Hadházy Ákos közösségi oldalán mutatta meg a "magyar demokrácia leépítéséről" szóló dokumentumfilmet, amit a német közszolgálati televízió készített.

Orbán cirkusza – magyar nyelvű felirattal is megtekinthető a német közszolgálati televízió, a ZDF dokumentumfilmje a magyar demokrácia leépítéséről. Nem csak azért érdemes megnézni, hogy mit gondolnak rólunk Nyugaton, hanem hogy gondolkodjunk el azon: miért hagyjuk ezt a rossz komédiát játszani?

- írta bejegyzésében.

Forrás: Facebook

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Maccska: Nem Magyarország, csak Orbán és bűntársai!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Érdemes volt megnézni, köszönöm a film készítőinek, szereplőinek, s az egyetlen magyar , főhivatású ellenzékinek, Ákosnak.
Géza
Sajnos nem láttam még a filmet, de valami azt súgja, érdemes lenne megnézni.
Sakk Matt
@Maccska: Nem Magyarország, csak Orbán és bűntársai!
justhpeter
@Nyírfa: Szerintem is érdemes volt megnézni. Annál is inkább, mert érdekes távlatok sejlenek fel mindenki előtt, aki akár csak semleges szemmel is próbált a filmhez állni. Nagy értéke a filmnek, hogy Csák miniszter is megszólalt benne.
balos
Ezt a filmet csak azok nem akarják megnézni,akik abban a bizonyos átkosban is ellenségei voltak a Magyar népnek!Akik ma büszkék,hogy egy csák nevű prosztó képviseli a kultúránkat,mint kultúr-hányó!Szégyen,hogy egy német embert jobban megérint az országot szétlopó fasisztóid rendszert működtető debil!
simmering73
@Maccska: Zaklatottnak tűnsz. Áll a hátadon a szőr? Neked nincs karácsonyod, nincs családod? Csak a fidesz?
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/12/26/885csak_a_fidesz.jpg
Nyírfa
@justhpeter: 16.16

Nem tudtam, a manírjaitól viszketek-e jobban, vagy a fellengzős magyarkodásától, amely ezer éves ostobaságaink tárházaként került bemutatásra. Na, amikor, a feudalis Magyarországra jellemző akadémikuskodással , egyben megfelellebbezhetetlenül közölte, hogy itt él és virágzik a pluralizmus, míg Németországban NEM, akkor a mostanában sűrűn emlegetett szívlapát után nyúltam.
Már csak Szijjártó hiányzott a képből, no meg a begördülő Orbán, amint kidugja a nyelvét, hogy teljes képet kaphassunk az ELIT szellemi állapotáról.
Eladott Ország
Van azért ennek hosszabb távú gazdasági/monetáris oka is - ami a jelenlegi putlerszopkodás meg EU bomlasztás nélkül, önmagában is kifejezetten "jót" tett/tesz a forintnak. Alább röviden összefoglalva.
uploads.disquscdn.com/images/d3a6f5f8adc3601357b200318030e5a6a20fb0ed825d3f09d0913c1509f61a99.jpg?w=800&h=3838
Csak sikerült megállítani Brüsszelt! Elérted, amit akartál kevlárkoca! Jár a taps! Piros lett a hugyom, nem sárga vesén rúgtak, meg májba.
uploads.disquscdn.com/images/ff369a4e77d9131927d6c259ada5fff48795e2df5204633584534d633159eefd.gif?w=800&h=150
Eladott Ország
EU tagként szembefordultunk az EU-val. NATO-tagként szembefordultunk a NATO-val. V4 tagként is kiközösítettek, magunkra maradtunk. Van az a mondás, "Ha az autópályán mindenki veled szembe jön, akkor TE MÉSZ ROSSZ IRÁNYBA!". Mindeközben egyre erőteljesebben megy a sündörgés kelet irányába. Merem remélni, hogy Gulyás megjegyzése az Európai Parlamentről, mint a bolondok gyülekezetéről szintén csatolva lesz a jogállamisági eljáráshoz. Jó napot 450, jó estét 500. Gulyás: "az Európai Parlamentről nem is érdemes beszélni, az a bolondok gyülekezete" . Ideje lenne már beverni a fideszmaffiózók arrogáns pofáját. Most hogy van ez? A bolondoktól pénzt várunk? Hát igen, ha adnak, akkor tényleg bolondok...
uploads.disquscdn.com/images/4a1c0cb1a92fb0dd6297372c4d6dfcc52eb0c209c3c6a45bc33a6a82e95f3216.jpg?w=800&h=458
Nessy
@KisTehen: Ha egyszer a Nagy cirkusz és parlament is Budapesten van! Jó szórakozást! Aőt mindekettün van kupola!
csak úgy....
@KisTehen: te elmebeteg, 26 országgal szembe mentek és te azt állítod,hogy ök fordultak meg? :) téged csak írni - olvasni tanítottak, gondolkodni az eszedet használni nem !
csak úgy....
@KisTehen: te egy menthetetlen elmebeteg! ds.-s az anyád,aki pénzért esett teherbe veled!
simmering73
Látom megjött a fideszistállóból a propeller ökre.
simmering73
@KisTehen: Fel vagy spanolva ökör. Jól megdugott az inszeminátorod?
csak úgy....
@KisTehen: anyád,aki pénzért bárkit leszippant!
Sakk Matt
@KisTehen: Miért, az inszeminátorod nő, te tehén?!
Sakk Matt
@KisTehen: Nem ismerem az inszeminátorodat, bocika :P
nemkati
Jó hosszú film, de végignéztem. Remekül bemutatja, hol és hogyan élünk ebben a szétbarmolt országban. Sajnos a problémáknak és a gazemberségeknek csak egy pici részét mutatja be. A teljes rombolást bemutató film 13 év hosszúságú lenne.
Menőmanó
@Maccska: Ezt melyik kamu oldalon olvastad?
nemkati
@Maccska: A szélsőjobb Németországban is és minálunk is rácuppant erre a jelentésre, de ha egy kicsit jobban megnézzük ezt jelentést a névadásról, akkor nagyon más derül ki róla.
A Deutsche Welle például elemezte ezt a hírt:

"Az általában ártalmatlan jelentés azonban gyorsan a politikai sárdobálás és hamis híradások takarmányává vált – mindez azért, mert Berlinben a 22 000 újszülött fiú közül 280 kapta a „Mohammed” keresztnév legalább 25 ismétlésének valamelyikét.
Hiányzik a kontextus, a GfdS-jelentés nem biztosította az igen szükséges kontextust az eredményekhez – mondta a DW-nek Gabriele Rodriguez, aki a Lipcsei Egyetem családnómenklatúráját kutatja. Ez az egyértelműség hiánya, a változó demográfiai viszonyokra érzékeny társadalommal, valamint a migrációval és a menekültekkel kapcsolatos politikai vitákban bonyolított társadalommal együtt a félretájékoztatás terepét eredményezte. Részben igaz, hogy a "Mohammed" a csecsemőnevek sorába került a növekvő németországi bevándorló közösségek miatt. De azért is, mert az a hagyomány, hogy az arab világból származó családok legalább egy gyermeküket Mohamed prófétáról nevezik el.

És ne felejtsük el azt sem, hogy Németországban már több generációs török család él és dolgozik, ahol a muszlim vallás miatt szintén szokás, hogy minden fiúgyerek valamelyik keresztneve Mohammed, vagy annak valamelyik változata."

Az, hogy valaki ebből milyen agyament konzekvenciákat von le, magánügy. De nem kéne másokat a hülye teóriákkal riogatni.
nemkati
@Maccska: Ezek Németországban a legnépszerűbb nevek 2021-ben. Sajnos a táblázatot csak így tudtam bemásolni. Szóval nem kell aggódnod.

Boys Girls Gender-neutral
----------------------------------------------------------------------
Noah Emilia Charlie/Charly
Matteo/Matheo Hanna/Hannah Lou/Lu
Leon Sophia/Sofia Mika/Mica/Mikah
Finn Emma Junis
Paul Mia Romy/Remy/Remi
Luca/Luka Mila Samy/Samie/Sammy
Elias Lina Marlo
Emil Ella Robin
Felix Klara/Clara Niki/Nicki
Louis/Luis Lea/Leah Jesse
nemkati
@Maccska: Vagy nézz meg ezen a linken egy másik táblázatot, szintén 2021-ből.
csak úgy....
@Maccska: szerintem te nem tudod még mindíg fölfogni,hogy a 84 milliós németországnak csak egy töredéke, (4 millió) mohamedán ,ami nálatok csöppke 9 milliós népnél valóban nagyon sokk! :)
csak úgy....
@Maccska: most mesélj kicsit a magyar cigányságról , köztük az 0rbán orsós viktorotokról is ,aki szintén bevándorló családból származik!
libellle
@Maccska: Tévedsz, de borzalmasan. Az állatalános vélemény aarrol amit a felvételen láttál sokkal de sokkal roszabb. Csupán azert irtam le, hogy ne "halj meg nagyon bután".
libellle
@justhpeter: Ja és hüen a párja ertelmi szintjén maradt. Elmondott rengeteg hülyeséget. Na ja 3 IQ-val mit lehet tölle elvárni.
libellle
@KisTehen: Pontosan, mert nem vágja ki az országot a Clubbol.
jáger laszló
Az Orbán cirkusz új műsorral készül a 2024s évadra
+lepetés várhatóan nem marad L!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
" cirkuszt,kenyeret! " a cirkuszt megkapja az ország vityabohóccal az élen. A kenyér már lassan jutifalat lesz. Az kap,aki " haver "
csak úgy....
@Maccska: "a németek mindig arról voltak híresek hogy egyik szélsőségből a másikba estek."
erröl inkább a magyarok híresek : kun béla után horthyt majd szálasit,hitlert az után rákosit és a szovjet tesókat dicsöítették!
@Maccska: buta vagy mint a szar!
libellle
@Maccska: Na a szélsösegek pont a magyarokra jellemzö. De különösen az, hogy mindig a negativ irányban. Egyébként leirtad, hogy ugy a kulturánkról mint jellemünkröi absolute nincs fogalmad. "adolf bácsi és horhy bácsi" bizonyára nagyon büszke rátok akik olyan vehement véditek a rabloitokat. Ja ha elbuzultunk az ugy ok, de emlékszel ki mászott le egy kis kokssal a csatornán a egy Buzi-partyról?. Hahahahaha
libellle
@KisTehen: Rajtatok gyözött teljesen. Föleg nagy sikerrel mert már az agyra sincs szüksegetek.
libellle
@Maccska: Kik? Na ezt már azert is jo lenne tudni, hogy kik mert a hotársaid nem igy látják, hiszen napról napra többen jönnek ide. Müchen és környékéta magyarok már nagyon erösen képviselik. Bizonyára mert tönkre vagyunk menve.Mivel Kanadát is emlitetted
"például tampont és menstruációs betétet kell tartania minden mosdóban, beleértve a férfi mosdókat is" Köszönettel kellene lenned amennyiben "ferfi" vagy, hogy gondolnak rád is a mosdoban.
libellle
@Maccska: Képzeld milyen lustig lesz majd nállatok a helyzet, amennyiben a Babyk nem ferdeszemmel jönnek a világra? Az ott, nemsokára urlakodo kina nem fogja azt jo "szemmel" nézni.
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 17:46 ♣ Ezt a többi tagállam is tudja, vagy csak a román tolvajcigányod?! Mert mindenki szembejön az autópályán. Mit egy, mind! Na eriggyé má' ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.