Putyin szerint a nehéz nemzetközi helyzet ellenére sikerült fenntartani az orosz-magyar kapcsolatok pozitív dinamikáját.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Arról nem beszélve, hogy Putyin hátsója is tisztán volt tartva.
rücsü41
Szóval sikerült fenntartani az orosz-magyar barátság dinamikáját?Ezek szerint maradtunk pincsi kutya pozícióban .Semmi vész, a cár megvan velünk elégedve, az olajat ugyanolyan drágán , de adni fogja, és nem akarja elfoglalni az országunkat,s ha azt monda Viktornak hogy lábhoz, akkor farkát csóválva rohan Moszkvába .Arra hogy a mi országunkkal mi az szándéka arra nem vennék mérget mert Ukrajnának is azt mondta,hogy nem támadja meg ,de azután mi lett a vége azt láthatjuk.
simmering73
Jóleső érzéssel nyugtázhattuk az év végén, hogy megérkezett a Kreml üdvözlő távirata, amelyben méltatta az orosz politikai és katonai blokkhoz tartozó Magyarország lojalitását és hűségét, amit Putyin elnök az orosz-magyar kapcsolatok pozitív dinamikájának nevezett.

A távirat további részét russzológusok alig bújtatott fenyegetésként értékelték, miszerint „az orosz elnök megerősítette elkötelezettségét a konstruktív, pragmatikus interakció folytatása mellett, amely lehetővé teszi fontos közös gazdasági projektek megvalósítását, amely teljes mértékben megfelel az orosz és a magyar nép érdekeinek”.
nepszava.us/с-новым-годом-венгры/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.