Nem kellett sok időnek eltelnie az új évből ahhoz, hogy az európai liberális baloldal ismét önellentmondásba keveredjen – írta kedden közösségi oldalán az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke.

Varga Judit szerint az európai liberális baloldal ismét önellentmondásba keveredett

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Varga Judit jelezte: nemrég jelent meg a hír, hogy a brüsszeli elit egy újabb 7-es cikkelyes eljárást kezdeményezne Magyarországgal szemben, ami "végső soron hazánk szavazati jogának elvételét alapozná meg".

"Mindezt persze akkor, amikor az egész Európai Unió legjobb minősítésű igazságügyi rendszerét építettük ki, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy már a Bizottság is elkezdte felszabadítani a Magyarországnak járó kohéziós forrásokat" – írta, hozzáfűzve: "jól látszik, hogy ha magyargyűlöletről van szó, a liberális baloldal már a saját intézményének sem hisz".

Forrás: mti.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Vajon megfejtette már V. J. a jogállam definícióját, hogy ekkora öntudatot növesztett bukott (i)gazságügyi miniszteri "tündöklése" után kevéssel? Esetleg pár szót a lehallgatási botrányról és a végrehajtók "ügyeskedéséről"?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
Vajon megfejtette már V. J. a jogállam definícióját, hogy ekkora öntudatot növesztett bukott (i)gazságügyi miniszteri "tündöklése" után kevéssel? Esetleg pár szót a lehallgatási botrányról és a végrehajtók "ügyeskedéséről"?
Clavigo
Nincs gyűlölet,,csak undor.,,,,de nem az országtól,,csak az Orbán kondától...Hogy vannak a haverok ? schadl,völner pajtások...??
Nessy
Az egész Európai Unió legjobb minősítésű igazságügyi rendszerét építettük ki! Mondá Varga Judit! Stabil a mennyezet fölötte!
lusta
@Nessy: Ezért beszélnek a szabadban. Ámbár most a nagy hidegek miatt stabil épületekben tartják az ilyen bejelentéseket. Ezeket az épületeket sem Lölő építette.
Batsányi gondolatát apró mértékben változtatva: Vigyázó szemetek Varsóra vessétek.
Épp egy óráája, na végre, a pisiorkik két fő emberét a bírósági döntésnek érvényt szerezve, a Köztársasági Elnöki Palotából vitték el a dutyiba. Ami most a lengyeleknél folyik, az csak mutatja, mi vár a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjaira és milyen nehézségek várnak a törvény érvényesítésére.
Csak Norisz és senki más
- Szergej, Nálatok hány fok van?
- Nincs hideg, mínusz 9.
- Az jó, itt mínusz 30 van.
- Ja, kinn az udvaron nálunk is...
Qqberci
@Nessy: Szabad téren mondhatta...
Nessy
@Qqberci: Az még hagyján, de olyan komolyan, ami azt jelenti ő el is hiszi, amit mondott!
Cherry
Mondja ezt egy hazug leszbikus fenéknyaló...a hét vicce ez a ronda senki
jáger laszló
A fidex pedig önmaga paródiája
.hiszen volt már minden csak akasztott ember még nem!
Ergo nincs mit a másik szemére vetni!!
Maradjunk ennyiben
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Eleg hiteltelen ez egy olyan szemelytol, aki nevet adta a magyarorszagi eddigi legnagyobb maffiahalozat uzemeltetesehez.
Sztyepospista
Egy IGAZI VEZETŐ.- ről : Ha Japánban, régebben késett egy vonat, vagy neadj Isten valamilyen balesetet szenvedett,a Vasúttársaság VEZETŐJE ... harakirit ... követett el. Ma inkább már csak egyszerűen LEMOND a közlekedési miniszter... Arrafelé nem tologatják a felelősséget, hanem ...
lampa laz
Azt hiszem, h az ilyenekre szokták mondani, h bölcsebb maradtál volna ha hallgatsz. Jucus, már bebizonyítottad, h mindent olyan amatőr szinten tudsz végezni mint a hegedülést meg a focizást. Törődj bele, h pont nem az eszed miatt nevezett ki téged orbán egyik posztra sem, hanem mert vezérelhető vagy mint a távirányítós játék.
balos
@Nessy: Ez a maca-fiú tényleg fütyit hord valahol,mert már azt sem tudja hol a helye a "befőttes" polcon!
kereső
Ez a köztörvényes volt a magyar kormány (i)gazságügyminisztere, most meg a magyar parlamentben bizottsági elnök- és ő vezeti az állampárt EP listáját. Ennyi erővel a Viszkist is kinevezhették volna.
Pálinkás Pál
nem MAGYARGYŰLÖLET...csak fidesz, ner, és vadhajtásainak utálata...a rákos daganatot mindenki gyűlöli, ti azok vagytok jocóóóóó...
Béla333
A dekázó megint megszólalt: nehogy a hülyemagyar maffiahívők elfelejtsék, hogy ő a maffia sereg listavezetője!
Gyűlölködni muszáj, nehogy rájöjjenek a hülyemagyarok, hogy ki is az ország igazi ellensége: O1G és a maffiaserege!
Dr. Proktor
Önellentmondás a Fidesz kontra LMBTQ, azaz Kaleta, Szájer és a többiek...
csak úgy....
juci,növessz szakállat,az a józsinak is jól állt...
Dr. Proktor
@csak úgy...: Hmmm..., ha oldalt fordította a fejét akkor a szája könnyen összetéveszthető lett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.