Az orosz exelnök egyszerűen közölte az ukránokkal: vagy megadják magukat, vagy mind egy szálig megölik őket. 

Medvegyev szerint az ukránok vagy megadják magukat, vagy az oroszok kiirtják az egész népet

Fotó: Yekaterina SHTUKINA / POOL / AFP

A 444.hu írta meg, hogy Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke legfrissebb bejegyzésében már-már szenvtelen modorban közli az ukránokkal: vagy megadják magukat, és elfogadják Ukrajna beolvasztását Oroszországba, vagy az oroszok mind egy szálig megölik őket, az összes szeretteikkel együtt.

Medvegyev új minőséget hozott a népirtásról szóló közbeszédbe, amikor ilyeneket posztolt ki:

„Ukrajna létezése halálos veszélyt jelent az ukránokra nézve. (…) Ha a soha véget nem érő háború és az elkerülhetetlen halál vagy az élet között kell választani, akkor az ukránok túlnyomó többsége (…) végül az életet fogja választani. Meg fogják érteni, hogy a halálnál még az is jobb, ha egy olyan nagy közös országban élnek, amit nem nagyon szeretnek. Jobb a saját haláluknál és a szeretteik halálánál. Minél előbb rájönnek erre az ukránok, annál jobb.”

A lap emlékeztet rá, hogy az utolsó európai politikus, aki egy teljes, a kontinensen élő nép elpusztításáról beszélt nyilvánosan, Adolf Hitler német kancellár volt az 1939. január 30-án a Reichstagban elmondott beszédében.

Forrás: 444.hu

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 15:11 ☻ Medvegyev és Putyin egymást váltották a hatalomban. „Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qunta
@Dr. Proktor: 7.18
Talán pokorni nagypapára gondolsz ? Amúgy szerintem sokkal különb. Persze kivételeddel.
Sámannus
Ez a pupák má ezlrért elfogató parancsot érdemeé.
Sámannus
@Maccska: Ezért a kijelebtésért jár egy hégai per.
Sámannus
@Maccska: hágai bocs, de a mi hamiskártyásunkat fülöncsípjük, és oda visszük, én le se szarom mit ismer be, ha bűnös tudja van aki megkérdezi szabad -e ilyet csinyáni?
Sámannus
@Maccska: A hullák nem politizálnak, és erről van szó.
Sámannus
A cirmosok sem írták alá, hogy a macskaszarba verjék az orrát. Nem várhatjuk, hogy valaki a patkányfogóba tegye a fejét. Attól még a csapdának működnie kell. Mint az nemzetközileg elhangzott egyesekre már elfogatóparancs is ki lett adva.Szóval csak időkérdése mikor varjük bele az orrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.