Az orosz exelnök egyszerűen közölte az ukránokkal: vagy megadják magukat, vagy mind egy szálig megölik őket. 

Medvegyev szerint az ukránok vagy megadják magukat, vagy az oroszok kiirtják az egész népet

Fotó: Yekaterina SHTUKINA / POOL / AFP

A 444.hu írta meg, hogy Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke legfrissebb bejegyzésében már-már szenvtelen modorban közli az ukránokkal: vagy megadják magukat, és elfogadják Ukrajna beolvasztását Oroszországba, vagy az oroszok mind egy szálig megölik őket, az összes szeretteikkel együtt.

Medvegyev új minőséget hozott a népirtásról szóló közbeszédbe, amikor ilyeneket posztolt ki:

„Ukrajna létezése halálos veszélyt jelent az ukránokra nézve. (…) Ha a soha véget nem érő háború és az elkerülhetetlen halál vagy az élet között kell választani, akkor az ukránok túlnyomó többsége (…) végül az életet fogja választani. Meg fogják érteni, hogy a halálnál még az is jobb, ha egy olyan nagy közös országban élnek, amit nem nagyon szeretnek. Jobb a saját haláluknál és a szeretteik halálánál. Minél előbb rájönnek erre az ukránok, annál jobb.”

A lap emlékeztet rá, hogy az utolsó európai politikus, aki egy teljes, a kontinensen élő nép elpusztításáról beszélt nyilvánosan, Adolf Hitler német kancellár volt az 1939. január 30-án a Reichstagban elmondott beszédében.

Forrás: 444.hu

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 15:11 ☻ Medvegyev és Putyin egymást váltották a hatalomban. „Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A muszka náci nagyot mert álmodni!
Horizont
Jessusom ezt a rohadék barmot. Putyin is ugyanezt gondolja csak ő még nem mondja ki.
orbán meg a kormánya meg a sleppje meg a nyalonc hívei ezt támogatják. Bravó.
Béla333
Újabb szellemi muníció a hülyemagyar maffiahívőknek!
Ezt kezdik ők is vallani és így az egyébként sem túl magas IQ-juk ezzel legalább 10-et esik még...
Sakk Matt
Nem kéne felvenni inkább Oroszországot az EU-ba?
Sziszifusz
@KisTehen: 14:13

A medve nem játék, ... a medve egy állat.
csak úgy....
ez mindent elárúl a sztálini mentalitásról ...
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike,ne másokat serkens gondolkodásra ,inkább magadat mert rád kurvára rádférne!
Béla333
Ez a fajta demokrácia kell az oroszokat istenítő hülyemagyar maffiahívőknek!
Hiszen ezért azonosulnak Putyinékkal, az oroszok gondolkodásával. Ezek képesek lennének újra behívni az orosz csapatokat, ha veszélyben éreznék szeretett vezérük uralkodását!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:14 ♠ Ez csak egy csúnya kis hód, nem medve.
uploads.disquscdn.com/images/fc6bd893c970a7e945e469356fc84760ba036c91fd9eb8742168c9fda7fb196d.jpg
Zelenszkij egy ilyen szelfit szeretne csinálni: Basszus, csak fel ne keljen, mint Drakula, mert úgy néz ki, mint egy kib@szott vámpír
uploads.disquscdn.com/images/589fc8640f836836cc78b241a7a9e5381edcb13d34de9cfef3a3143031f202c5.jpg?w=800&h=593
csak úgy....
@Philip Marlowe: nem hát,te csak egy begyöpösödött buta csacsi vagy! :)
- ha tudnád,hogy mennyire buta vagy,akkor szóba sem állnál magaddal!
Toller Béla
Ennyit a mostani orosz vezetésről. Nem lesz kegyelem ! Ők sem adnának.
LászlKovács
És akkor Medvegyev ezen kijelentés után a felcsúti Gorilla Beringei katonai műveletnek nevezi az Ukrán-Orosz háborút? Orbán, csütörtököt mondott a grazi pszichológusok tudománya, köszönheted a tanácsadóidnak is! Vagy lehet, hogy egy cipőben jársz velük?
jáger laszló
Azért Medvegyev sem normális az biztos!!
Politikailag 1 szélsőséges cselovek
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 15:11 ☻ Medvegyev és Putyin egymást váltották a hatalomban. „Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.”
Alfa
és a kibaszott tarajos szijjas büszke a kibaszott orosz barátságára...
kussoltok kecskebaszók
csak úgy....
@Philip Marlowe: tehát szerinted is rossz a putyin..., vagy ismét csak idiótán fogalmazol? te egy szellemileg félelmetes legényke,oszt hány osztályt végeztél el a kisegítöben?
justhpeter
@Eladott Ország: Mindkettőt mint echte nácit a hágai bíróság elé. A vád: többrendbeli háborús bűn és népírtás. A tárgyalás a várható ítéletre tekintettel ráér, az életfogytiglannak nincs lejárati ideje.
jesz
ha egy fiatal egyetemista radar alatt berepült a Vörös térre ultrakönnyű gépével, akkor ezt az ukránok nem tudják megtenni a Kreml udvarára?
verőce21
Rossz hírem van számotokra lipsikéim...! Ti sem kelletek senkinek, sehová sem...!
Még csak valószínűleg el sem kell számolni veletek senkinek sem...! Ellenzéknek senkik vagytok, gyengék, tudatlanok.
1. A Fidesz nem számít rátok, mint konstruktív ellenzékre, az ellenzék sem számít rátok, mert tele vagytok gyűlölettel, ostoba Orbánfóbiával.
2. Az USA-DS sem számít rátok, mert nem kelletek kápóknak..., majd a saját négereiket hozzák ide arra a célra, ha az eu teljes behódolása megtörténne... Ti csak térdelhettek majd a négereik előtt...!
3. Brüsszelnek sem kelletek, mert az árulókat még ők is megvetik...!
Péter2
' Ukrajna beolvasztását Oroszországba, vagy az oroszok mind egy szálig megölik őket, az összes szeretteikkel együtt." Ebbe az ENSZ és a NATO i bele fog szólni , mikor elkezdik a civileket támadni és nem kétséges , hogy a NATO fog nyerni !
Csizmás Kond
Előbb utóbb ennek a háborúnak is vége lesz, és az is egyre biztosabb hogy a régi határok többé nem fognak visszaállni, és hogy az ukránoknak mennyivel lesz jobb a nyugat tángálásában élni az hasonlítható már a magyar eurós viszonyhoz...szóval egy népet így szarrátenni pénzéhes érdekek miatt a legnagyobb gazemberség...mert amúgy addig nagyon jól megvoltak sőt az volt a baja a nyugatnak hogy igenis jól tudnak lavírozni kelet és nyugat között...
human
Orbánnak milyen jó barátai vannak.
- a népírtó Putyin
- a keresztényüldöző Erdogan
- a magyarellenes Ficó

De a fidesz szavazókat nem zavarja meg a valóság.
izéke
@human: kihagytad a ferdeszemű népirtót
rücsü41
Olyan szenvtelenül beszélt Medvegyev az ukrán nép nép kiirtásáról, mintha ez a gyakorlat a nemzetközi életben elfogadott lenne.Ha az oroszokat támadták volna meg az ukránok, és oroszországi városokat falvakat településeket tennének földdel egyenlővé, és orosz anyákat és gyerekeket irtanának ki az ukránok, akkor is túl kemény , embertelen és megengedhetetlen egy nép kiirtását tervezni!Még Ízrael sem törekszik a palesztinok megsemmisítésére, csak a fegyveres erőket akarja megtörni, megsemmisíteni, de még ez a cselekmény sem megengedett, s e miatt indult eljárás a Hágai Bíróságon népirtás miatt.Akkor egy ennél keményebb Medvegyev nyilatkozat milyen eljárást kellene hogy maga után vonjon?
csak úgy....
@verőce21: látom, - végleg fölcsaptál a gügye shikaristák bugyuta táborába, te öskomcsi -ösnáci,aki seggnyalással töltötte az életét,hogy legyen betevö és nyalnivaló az egész buta családnak! - közben hullanak körülötted a magyarok, ami téged abszolút nem zavar, téged csak a riheronngy léted érdekel ,te komcsiból fideszessé vedlett hüllö!
verőce21
@csak úgy...: persze mindezeket, mint örök élősködő mondod, te kergeféreg...?
qunta
M. alapvetően igazat mond és sokkal tisztességesebb mint pl az amcsik. az cusákok +mondták, hogy nekik nem az ukik győzelme a tét hanem putyin gyengítése, harc az utolsó ukiig. Zselé és bamdája személyében +találták azt a nemgójt aki hajlandó parancsukra az utolsó gój ukrajnait is leöletni. P gyengítése látványosan nem jött be, M +adja a lehetőséget hogy ne kelljen az utolsó emberig harcolni.
simmering73
Benneteket kellett volna annakidején eltörölni a föld színéről. Ezt is elbaszták a szövetségesek.
csak úgy....
@verőce21: ezt pont te mondod ,te vérvörös komcsiból átvedlett fidesz féreg?
Sámannus
Irtanak ők másokat is, csak más eszközökkel, és másokkal végeztetik a piszkos munkát. Tapasztaljuk ezt magunkon is.
fideszes gyökér
@Sámannus: azt talán hagyjuk is, hogy az orosz gyarmatbirodalom a legnagyobb a világon.
Sámannus
@fideszes gyökér: Mindenhol a rabszolgamunkára épül. Náluk az erőszakszervezetek fejlődenek kizárólag, A második világháború óta a fakabátosok nyomulnak, és nálunk is ez a formula érvényesül. Veszteni fognak a fosztogatás felődésképtelen társadalmat szül.
Qqberci
"vagy megadják magukat, vagy mind egy szálig megölik őket. "

Ezt hívják különleges hadműveletnek?...
qunta
A propelleres firkász nagyon +engedően élt az írói fantázia zabolázhatatlanságával. A tények nem nagyon zavarják. Amúgy a tényszerűség végett medvegyev nem azt mondta hogy minden családot kiirtanak.
csak úgy....
@qunta: azt tudod te tudatlan,hogy a propeller is fideszes? - mióta ismered medvegyevet és honnan,hogy ezt csak így állítani mered? sztalin is egy csöndes gyilkos volt...
benned is még mindíg a puffajkás munkásör közlegény érzelmei dolgoznak,ennyi év után? :)
csak úgy....
@m73: a nyugatra szakadt családja ! :)
Peller Anikó
"'"vagy megadják magukat, és elfogadják Oroszország beolvasztását Ukrajnába, vagy az ukránok mind egy szálig megölik őket, az összes szeretteikkel együtt."'"

Ilyet mondtál micimackó??? De maradt otthon valaki? Vagy mindenki elment.
qunta
@csak úgy...: 20.18
na és akkor te honnan tudod , hogy amit a pr. ír az igaz ?? a cikkek és a féleszű bolsi-libernyák kommentelők alapján nem úgy tűnik.
csak úgy....
@qunta: ne tetézd a butaságod seggfej, még fölsírnak álmukban az ártatlan gyermekeid!
qunta
@m73: @csak úgy...: 22.35
ti annyira gyöngék, buták vagytok, hogy egy kiscica árnyéka agyonnyom benneteket.
csak úgy....
@qunta: csak nem te vagy az az árnyékszéki, agyonnyomós gügye kiscica? :) neked inkább @KisTehen: szagod van...
qunta
@m73: @csak úgy...: Olvassátok már vissza a kommentjeiteket ! 2 értelmes szót nem tudtok leírni. Gondolatokról ne is beszéljünk.
qunta
@csagyi: a pr. a 444-hu alapján vette át a cikket. a 444 pedig a telegramról.
( t.me/medvedev_telegram/437 ) . csakhát cseppet sem kis hátsó szándék nélkül félre fordította. bár ezen nem lehet csodálkozni. Ellenben azon lehetne , ha igazat írna. Azonkívül az oroszhíreken is lejött. Jól fordítva.
verőce21
@csak úgy...: 18:23) ilyen az, amikor a torzult személyiséged nettó nem ismeri fel saját maga, hogy mekkora brm...!
Csizmás Kond
@human: ...és a tömeggyilkos nyetán...
Dr. Proktor
@Maccska: Nem lett volna esetleg jobb az, ha Putyin, Hitler mintájára, nem támad meg egy békés népet?
qunta
@Dr. Proktor: mioféle békés népre gondolsz? talán a náci-fasiszta hoholokra ? 2014 óta 15-20e donyecki oroszt öltek +. a "békés néped".
Dr. Proktor
@qunta: Pokorny apuka népe mennyivel különb náluk, Szálasi testvérrel az élen?
qunta
@Dr. Proktor: 7.18
Talán pokorni nagypapára gondolsz ? Amúgy szerintem sokkal különb. Persze kivételeddel.
Sámannus
Ez a pupák má ezlrért elfogató parancsot érdemeé.
Sámannus
@Maccska: Ezért a kijelebtésért jár egy hégai per.
Sámannus
@Maccska: hágai bocs, de a mi hamiskártyásunkat fülöncsípjük, és oda visszük, én le se szarom mit ismer be, ha bűnös tudja van aki megkérdezi szabad -e ilyet csinyáni?
Sámannus
@Maccska: A hullák nem politizálnak, és erről van szó.
Sámannus
A cirmosok sem írták alá, hogy a macskaszarba verjék az orrát. Nem várhatjuk, hogy valaki a patkányfogóba tegye a fejét. Attól még a csapdának működnie kell. Mint az nemzetközileg elhangzott egyesekre már elfogatóparancs is ki lett adva.Szóval csak időkérdése mikor varjük bele az orrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.