Szerintük vissza kellene vonni a járatritkításokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Szerintem meg a dilettáns, tolvaj kormányt kellene már elzavarni!...
szaboria1
Azt is észre kellene venni miért kell ezt a módszert alkalmazni, mert sajnos maguk a járművek pl. a hévek, villamosok, trolik közül sokat már rég lekellett volna cserélni.
szaboria1
Még egy dolog nem a BKK rángatja a kormányt hanem fordítva, mert nem fordítanak forrást a járművek cseréjére.
RonaGyuri
ez a megfogalmazás pontosan leírja ennek a gitt-egyletnek a mentalitását!!! =))
rücsü41
A BKV biztos a kormánytól tanulta a kormány rángatását az állampolgárok kárára, mert ők is a magyar adófizetők kárára emelik a benzin árát, a biztosítási díjakat , az autópálya díjakat , az élelmiszer árakat, az állami egészségügy korlátozását és kiszervezését a magán egészségügybe, , a tv és hírszolgáltatások díjának emelését, a társasházi költségek emelését és a többi és a többi.Itt még olyan nem volt, hogy a kormány , így az önkormányzatok is a saját költségeiket terhelték volna meg csak azért hogy ne az állampolgárokat terheljék közvetlenül.De hát nincs ezen mit csodálkozni, általában így működik a kormány az önkormányzatok az állami vállalatok és intézmények.
Nessy
@szaboria1: A hitel fevételt em támogatja a kormány a jármű cserére, miközben sok tíz milliárdot elvonnak a fővárostól évről évre többet, amit a "hűséges, kedvenc" településeknek adnak!A HÉV járatokra is azért tette rá a mancsát a MÁV, hogy majd milyen modern, össze kapcsolt közlekedés lesz belőle. Lett egy nyavalyát! Viszont sok évtized után a fővárosiak vegyenek vármegye bérletet, ha Békásra, vagy Csepelre utaznának mint anno BKK jeggyel, bérlettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.