Távozik az MDF elnökségéből Hock Zoltán, Pettkó András pedig az EP-választás kampánystábját hagyja ott Bokros Lajos miatt.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

povlacsek
Az MDF-ben kialakult helyzetért egyedül Dávid Ibolya a felelős. Ez az ámokfutó nő odavitte Bokrost abban a reményben, hogy a miniszterelnököt eltudja mozdítani. Ezt ő sem gondolhatta komolyan. Az MDF szerintem az utolsó ciklusát tölti a parlamentben. Ugyan arra a sorsra jut mint a kisgazdapárt. Elfog tünni a politikai sűllyesztőben. Ami nem is olyan nagy hiba.
antonka
hát ezt alaposan elgalopirozta ibolyka, akkor most miből lesz jó kis fizetés, kevés munkáért, ugy volt vele, kimegy az euba, és utána a vizözön. milyen igaza volt! csakhát nem biztos hogy összejön, vagyis inkább ugy néz ki, hog egyáltalán nem jön össze, hát ilyen az élet. egyszer fent-egyszer lent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.