Pleva Dániel, a párt helyi politikusa a közösségi oldalán számolt be róla, hogy megtámadták a Momentum standját Körmenden.

"Tettlegességig fajult a Fidesz uszító propagandájának a hatása" – megtámadták a Momentum standját Körmenden
Fotó: Facebook / Pleva Dániel

Megint megtámadták a pultunkat konzultációgyűjtés közben – megkérjük a kormányt, álljon már le a hazudozással, a hergeléssel és a magyarság megosztásával

- írja a bejegyzésében.

A tavalyi bajánsenyei eset után most Körmenden tettlegességig fajult a Fidesz uszító propagandájának a hatása: egy fideszes választó megpróbálta felrúgni a pultunkat, miközben a propagandában hallható lózungokat ordítozta. A pult nem dőlt fel, de több helyen eltört

- tette hozzá.

Pleva Dániel beszámolója szerint "a meghökkent körülöttünk állók közül több Fidesz-szavazó is odajött, hogy sajnálják, hogy valaki így viselkedik".

Köszönjük nekik, és remélem, elgondolkodtató a számukra is, hogy a Fidesz milyen éket ver magyar és magyar közé!

- fogalmazott.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Csizmás Kond: 15.46: Az azért elég pontos támpontot ad, hogy ezek a bugrisok sose a Fidesz pultjait rúgdossák! Azok (valami érthetetlen okból) védettek ezektől a bunkóktól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@qunta: A nemzethy tetvekkel megjött a megosztási politika!
balos
@Őrnagy: Szerencsére ismerem az szüleimet,amit 1 nyilas geci már nem állíthat magáról biztosan,hisz az ávhában tett szolgálatuk már felveti a csoportos sexet!
balos
@Méhes: Aki a nemzethyseggével házal,az mással is házal!
FLETÓ
@Őrnagy: Jó volt az: SZABADONERESZTET MARHÁK SZÖVETTSÉGE!
LászlKovács
A fidesznél az egy főre jutó bunkók száma kettő!!! Úgy látszik, hogy Körmenden is igaz ez! Nyitva felejtették a ketrecajtót?
surdilloFUJT
@Maccska: ...lesír lólatok a bunkóság,az agymosottság,a 10-es IQ,az idióta habzószájú hőbölgés,az értelmi szint béka segge alatti állapota!!!MOST MÁR AKKOR NEM IGAZÁN HÜLYÉN VÉGZED BE???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.