Megérkezett az Iványi Gábor által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) számlájára a 2022-es adóévre vonatkozó egyházi egy százalékos személyi jövedelemadó-felajánlás a bejegyzett egyházat megillető állami kiegészítéssel együtt.

Iványi Gábor egyháza több mint 1,2 milliárd forintnyi felajánlást kapott
Fotó: Youtube

73 418 adófizető mintegy 718 millió forintos támogatást adott a MET-nek, a felajánlók magas számának köszönhetően pedig további 516 milliós állami kiegészítéshez is jutottak – számolt be róla a 444.hu

Közleményük szerint a korábbi évekhez képest csaknem 50 százalékkal nőtt a befolyó összeg nagysága.

Az 1,234 milliárd forint jelentős részét ígéretünk szerint az elmaradt munkabérek pótlólagos rendezésére fordítjuk. Az utalások adminisztratív feldolgozása már megkezdődött, elindultak a lépcsőzetes kifizetések a jelenlegi és a volt munkatársaknak is.

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
orbán agyhúgykövet kap és megüti a laposguta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azok az egyházak, melyek Isten helyett Orbán és a politika szolgái lettek, sok százmillió forintot kapnak közpénzből. ingatlanokat vehetnek el az önkormányzatoktól,nem igazán foglalkoznak az elesettekkel, rászorulókkal. Stadiont, sport akadémiát építenek, más célokra költik a támogatást. Oktatás, egészségügy? Plusz támogatással!
justhpeter
Erre mondja a pogány, hogy van Isten.
namihami
Na Vitya, most légy okos, Domokos! Valamit mégis ki kellene találni (és roppant gyorsan), hogy valahogy elvehesd ezt a pénzt! Amivel be tudod fejezni a tönkretételüket is!
kakukkmadár
@Maccska: Na igen a biznisz, mennyit is kapsz a beteg kommentjeidért aljanép?
kakukkmadár
@Philip Marlowe: Irigykedsz mi, hogy veled szemben ennyi karakán és jólelkű, segítőkész magyar ember van ebben az országban? A te hülyeségeidért csak aprót fizetnek ki a Lendvai utcában, de lám mire képes a fideszes mocskok tömeges megvetése! Köszönjük mindenkinek!
qunta
Iványiban azt nem értem, hogy ő most mi ? evangélikus zsidó v. zsidó evangélikus ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.