A Válasz Online birtokába jutott friss kutatás szerint Vitézy Dávid már most 16 százalékon áll a főpolgármesteri versenyben.

Vitézy Dávid is elindulhat a főpolgármesteri címért

Vitézy Dávid az LMP jelöltje lehet. Forrás: Youtube

A Válasz Online birtokába került, az LMP által megrendelt kutatás szerint Vitézy Dávid 16 százalékon áll a főpolgármesteri versenyben. A lap által ismert mérések szerint már szinte biztos, hogy a volt közlekedési államtitkár elindul a főpolgármester-választáson, az LMP és civilszervezetek támogatásával.

A Pulzus közvélemény kutató múlt heti mintavétele szerint Karácsonyra jelenleg a választók 38%-a, Vitézyre 16%-a, míg a Fidesz feltételezett jelöltjeként a Pulzus által megnevezett Sára Botondra 18% szavazna. Több belső mérésből az látszik, hogy Vitézy sokkal inkább amortizálja a fideszes tábort mint a „köztársaságpárti koalíciót”. Egy november végi-december eleji Závecz-kutatás szerint például a fideszesek 13 százaléka hajlandó lenne Vitézyre voksolni, a DK-soknál ez az arány viszont csupán 3 százalék volt.

Egy – szintén az LMP által rendelt – korábbi kutatásban (november 27. – december 4.) Vitézy még csak 9 százalékon állt. Ennek fényében a volt államtitkár két hónap alatt közel megduplázta a támogatóinak számát.

Forrás: Válasz Online
Fotó: youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
A pestiek remélem nem olyan hülyék, hogy egy ÁLfüggetlen fideszesre szavazzanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
A pestiek remélem nem olyan hülyék, hogy egy ÁLfüggetlen fideszesre szavazzanak.
namihami
A ""független család független"" szemefénye indul ellenzéki szinekben! Mégint az a fránya lóláb!
Csak nehogy az legyen, hogy ha (véletlenül) mégis nyerne, akkor 2 hónap múlva egészségügyi okok (emlékezünk rá, ugye?) miatt lemond egy fideszes javára! Hiszen az így is megosztott ellenzék miatt egyébként az jönne utána!
Amennyiben mégis ""egészséges"" maradna, az eddigi beágyazottsága is biztosítja a ""helyes"" utat!
""Fideszes kutyából nem lesz ellenzéki szalonna!""---ugye budapestiek?
Havanagi
Meg van a fidesz jelöltje.Ez is olyan,mint Ungár Páter,báránybőrbe bújnak,de azért csak farkasok ők.Mégha fogatlanok is.
colibri
Ezért megy a sunnyogás, titkolózás...de végül csak kiugrik a nyúl a bokorból...!
Eladott Ország
Oszt' ki nem szarja le ! A harmadik Boleyn lány. „3akusslány”
twitter.com/Szakallas40/status/1751235626211389755/photo/1
„Vitézy Dávid miniszteri biztos (és volt BKK-vezér) Facebook-oldaláról kiderült. Távoli rokona (bár ez talán már nem is rokonság) Vitézy Dávid miniszteri biztos, volt BKK-vezér Orbán Ráhelnek, így teljesen érthető, hogy együtt (is) buliztak a Szigeten. Risztov Éva nem rokon, de minden bizonnyal jó társaság, és hát ő is ott volt.”
api.hvg.hu/Img/7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c/05f10d45-cf94-4bf3-ad45-0d5c9c412ba5.jpg
Csizmás Kond
...elegük van a fővárosiaknak...egyik töketlen után a másik...
Menőmanó
@Eladott Ország: Állítólag Risztov Éva KupakLala feleségével kavar. Mikor Lajosunk megtudta, úgy elagyalta a feleségét, hogy kórházba került. Ez úgy látszik fideszes hagyomány.
lampa laz
Legalább lesz aki fejből tudja a menetrendet, oda-vissza. Egyébként ő lesz tarlós Pityu 2., semmi kétség. Ungár gyerek meg húzzon a barátja fßra.
Pusztai
@lampa laz: TarTós Pityunak olvastam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.