A Válasz Online birtokába jutott friss kutatás szerint Vitézy Dávid már most 16 százalékon áll a főpolgármesteri versenyben.

Vitézy Dávid is elindulhat a főpolgármesteri címért

Vitézy Dávid az LMP jelöltje lehet. Forrás: Youtube

A Válasz Online birtokába került, az LMP által megrendelt kutatás szerint Vitézy Dávid 16 százalékon áll a főpolgármesteri versenyben. A lap által ismert mérések szerint már szinte biztos, hogy a volt közlekedési államtitkár elindul a főpolgármester-választáson, az LMP és civilszervezetek támogatásával.

A Pulzus közvélemény kutató múlt heti mintavétele szerint Karácsonyra jelenleg a választók 38%-a, Vitézyre 16%-a, míg a Fidesz feltételezett jelöltjeként a Pulzus által megnevezett Sára Botondra 18% szavazna. Több belső mérésből az látszik, hogy Vitézy sokkal inkább amortizálja a fideszes tábort mint a „köztársaságpárti koalíciót”. Egy november végi-december eleji Závecz-kutatás szerint például a fideszesek 13 százaléka hajlandó lenne Vitézyre voksolni, a DK-soknál ez az arány viszont csupán 3 százalék volt.

Egy – szintén az LMP által rendelt – korábbi kutatásban (november 27. – december 4.) Vitézy még csak 9 százalékon állt. Ennek fényében a volt államtitkár két hónap alatt közel megduplázta a támogatóinak számát.

Forrás: Válasz Online
Fotó: youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
A pestiek remélem nem olyan hülyék, hogy egy ÁLfüggetlen fideszesre szavazzanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Oszt' ki nem szarja le ! A harmadik Boleyn lány. „3akusslány”
twitter.com/Szakallas40/status/1751235626211389755/photo/1
„Vitézy Dávid miniszteri biztos (és volt BKK-vezér) Facebook-oldaláról kiderült. Távoli rokona (bár ez talán már nem is rokonság) Vitézy Dávid miniszteri biztos, volt BKK-vezér Orbán Ráhelnek, így teljesen érthető, hogy együtt (is) buliztak a Szigeten. Risztov Éva nem rokon, de minden bizonnyal jó társaság, és hát ő is ott volt.”
api.hvg.hu/Img/7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c/05f10d45-cf94-4bf3-ad45-0d5c9c412ba5.jpg
Csizmás Kond
...elegük van a fővárosiaknak...egyik töketlen után a másik...
Menőmanó
@Eladott Ország: Állítólag Risztov Éva KupakLala feleségével kavar. Mikor Lajosunk megtudta, úgy elagyalta a feleségét, hogy kórházba került. Ez úgy látszik fideszes hagyomány.
lampa laz
Legalább lesz aki fejből tudja a menetrendet, oda-vissza. Egyébként ő lesz tarlós Pityu 2., semmi kétség. Ungár gyerek meg húzzon a barátja fßra.
Pusztai
@lampa laz: TarTós Pityunak olvastam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.