Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Szédületes lendületet vett a forint

Illusztráció: 123rf.com

Az euró árfolyama fél hétkor 388,16 forintra gyengült a szerda kora esti 388,29 forintról. A svájci frank jegyzése 413,07 forintról 412,41 forintra csökkent, a dolláré pedig 360,61 forintról 360 forintra süllyedt.

Az euró jegyzése a kora esti 1,0764 dollárról 1,0783 dollárra erősödött.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Qrva nagyot erősödött, miután előző napon nem filléres, hanem négy forintos gyengülést ért el az euroval, és a dollárral szemben.
simmering73
Hogy a pichába? Tegnap temettük el. A fonthoz és az euróhoz képest erősödött egy-egy forinttal (unortodox szédülés), a dollárhoz és a svájci frankhoz viszonyítva viszont tovább rohad.
Peller Anikó
Szédületes fideszül. Magyarul elszédületes.
kereső
Qrva nagyot erősödött, miután előző napon nem filléres, hanem négy forintos gyengülést ért el az euroval, és a dollárral szemben.
Pálinkás Pál
valóban szédületes az a 13 fillér...buzi firkász...
namihami
""Szédületes lendületet vett a forint...""
Ez legalább 10, de talán 12 g-s gyorsulás is volt! Mázli, hogy a magyar bankrendszer bírja, mert a vadászpilóták már elájulnának!
balos
@Pálinkás Pál: A szerencsétlen legalább idéző jelet tenne oda ahova kellene,de hát az Esti Hírlap is akkor fogyott,ha legalább két kifacsart lócitromról szólt a Cím oldal!Avval együtt többet ért mint az agyarok nemzete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.