Mint érintett, úgy érezte, fel kell szólalnia, miután Orbán Viktor alkotmánymódosítást jelentett be.

Orbán videója alatt üzent a bicskei gyerekotthon molesztált lakója: „Alkotmányt módosítani kevés”MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ahogy mi is megírtuk, csütörtökön végre Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a nagy port kavart hírre, miszerint Novák Katalin kegyelemben részesítette K. Endrét, aki segítette a bicskei gyermekotthon pedofíliabotrányba keveredett igazgatóját. A közösségi oldalára posztolt videóban Orbán elmondta:

Benyújtottam egy Alkotmánymódosítást, ami lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyerekek sérelmére elkövetett bűncselkemény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

Erre reagált most Pop Mert Julián, a bicskei gyermekotthonban történt molesztálás egyik érintettje.

Az ön által említett alkotmánymódosítás kezdeményezése mindenképpen fontos lépés lenne a gyermekvédelem terén, ugyanakkor alkotmányt módosítani kevés. Szenteljen figyelmet az áldozatok segítésének és támogatásának elősegítésére, járjon el személyesen a befolyásából és tisztségéből eredően. Az ilyen esetek megfelelő kezelése és az érintettek számára nyújtott segítség elengedhetetlen a társadalmi igazságosság és empátia szempontjából

– írja Orbán videójához kommentként.

A telex.hu szerint a miniszterelnök Facebook-bejelentése alá Pop Mert most azt írta, áldozatként szeretné kifejezni Novák Katalin kegyelmi döntése miatti csalódottságát. Szerinte nemcsak személyes felelősségre van szükség, hanem a gyerekvédelmet valóban elősegítő intézkedésekre is, továbbá arra, hogy a hatalmat gyakorlók együttérzéssel és támogatással forduljanak az áldozatok felé.

Forrás: telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Feller_Peti: pedofil ügyei a fidesznek voltak, a pedofilokat és pedofilsegítőket a fidesz mentegeti...
Új neveken is ugyan olyan ártalmas és ostoba balfasz vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Feller_Peti: ma, 23:12 Hogy jön ez ide te szerencsétlen fidióta fidkány???
Lepényleső
Blabla,- ami csak a fejét elhagyja? A meglévő törvényeket kellene betartania,- csakhogy akkor a rács mögül nyilatkozna?
Sakk Matt
"Benyújtottam egy Alkotmánymódosítást, ami lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyerekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson."

Ifj Bárándy: "Aztán meg majd benyújt egyet, hogy idős asszonyt megerőszakoló elkövető se kaphasson kegyelmet?"

***

Baromság az alkotmánymódosítás!
Morálisan és kulturálisan kellene felnőni végre!

Persze mit várunk az olyanoktól, akik a jó-rossz kérdéskörben is maszatolnak, jobbról és rosszabbról beszélnek? Hogy a többi piszkosságukat ne is említsem.
levarosbukta
Ha már alkotmánymódosítás! Követeljük, hogy a kegyelmi kérvények és ajánlások nyilvánosak legyenek. Nem már a kész tényeket akarjuk tudni. Minden szarról konzultál a kormány a néppel, a döntésről akarunk konzultálni. Csak és kizárólag állami ünnep alkalmával lehessen a kegyelmet gyakorolni, nem pedig minden random faszkalap látogatásához kötni. Apropó itt járt Erdogan, ki lett szabadon engedve?
bence
"Alkotmánymódosítást nyújtottam be" , mondja orbán ! Az az orbán akinek akaratát Novák csupán végrehajtotta ! Ilyen gyalázatos kormányfője nem volt még országunknak ! Maga helyett másokkal viteti el a balhét ! Akinek Novák után távoznia kell az maga orbán ! orbán kormánya csupa betegekből áll : asszonyverőkből , pedofilokből , buzikból , tolvajokból ! Utolsó , mocskos társaság az egész banda ! A legnagyobb szégyenei vagyunk a világnak , hogy egy ilyen beteg horda vezetheti hazánkat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.