Bayer Zsolt a nagy felháborodást kiváltó kegyelmi ügyben üzent az államfőnek.

Novák Katalinnak üzent Bayer Zsolt: "Mi bízunk a köztársasági elnökünkben. Mi hiszünk neki"
Fotó: Facebook / Novák Katalin

Ez morális ügy, a mi morális ügyünk, ami a mi táborunk, a normalitás táborának szíve közepébe talált, válaszokat kell kapnunk

- írja Bayer, majd azt is megjegyzi, hisznek és bíznak benne.

Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben tette közzé írását Jog, morál, pedofília címmel – “A körülmények nem mentik fel Novák Katalint a válaszadás morális kötelezettsége alól” felcímmel. Írásban szólítja fel Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy szólaljon fel, és adjon választ arra, miért adott kegyelmet a bicskei gyermekotthon volt igazgató-helyettesének.

Mert, mint Bayer írja – a tábor nevében – ez a jogi dimenzión túl számukra “még morális ügy és nem csupán jogi”.

Mi nem állhatunk meg itt

- üzeni a köztársasági elnöknek.

Nekünk muszáj kimondanunk néhány nagyon fontos dolgot. Például azt, hogy mi bízunk a köztársasági elnökünkben. Mi hiszünk neki. Éppen ezért, s mert ez – ismétlem sokadszor – morális ügy, a mi morális ügyünk, ami a mi táborunk, a normalitás táborának szíve közepébe talált, válaszokat kell kapnunk.

Kiemelte: “a köztársasági elnök nem hallgathat tovább. Meg kell szólalnia és el kell mondania, mit miért tett. Meg kell indokolnia döntését, el kell mondania, ki és milyen indokkal kért kegyelmet, s ő milyen megfontolások alapján döntött úgy, ahogy”.

Bayer szerint ez nem úszható meg, ez morális kötelesség.

Ezt várjuk. És tőle várjuk

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: atv.hu, Magyar Nemzet

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem biztos, hogy örülnének ha kiderülne a teljes igazság.
Kizártnak és lehetetlennek tartom, hogy ez Novák magánakciója volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ez nagyon hitelesen egy hangzik egy volt nyilas, majd kommunista besúgó AVH-s porontyától.
simmering73
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Igaz, te szemét?
human
"Mi vagyunk a Borg."
Egy közös tudat önálló tudat nélkül.
Béla333
Ugyan! Mocskos szemetek vagytok. Hazug, nemzetáruló, tolvaj maffiózók!
A történelem szemétdombján a helyetek!
Aki Én
Nem biztos, hogy örülnének ha kiderülne a teljes igazság.
Kizártnak és lehetetlennek tartom, hogy ez Novák magánakciója volt.
RonaGyuri
Itt kérem minden megy a maga útján

semmi meglepő sincs, még akkor sem, ha legalább is felettébb elgondolkodtató dolgok történnek

Agy van ez a köztársaság nélküli fityesz-luvnya KE-nk botránya kapcsán is.
A kormány sumákol,
egyesek értetlenkednek és/vagy felháborodnak
számosan még tüntenek is
Bayer kikéri magának,
az m1 Gyurcsányt fikázza,
na és vannak a megmondóemberek, akik csak mondják a magukét. Persze kellő távolságra!!!
Semmi meglepő Váncsa legújabb cikkében sem „Erdélyi ember nem pedofil”!
Elmélkedésnek összefoglalója:
„Kreativitásban nem volt hiány, ellenzékünk az igaz hazafiakat egyebek közt arra bátorítja, hogy vigyenek a Sándor-palota elé leragasztott szájú plüssállatkákat, mert akkor utána mégiscsak jobb lesz valamivel.
Hogy félreértés ne legyen, arról a politikai erőről van szó, amely a jelenlegi kormány bukása esetén elméletileg hatalomra kerülhetne.
Az igaz hazafi most ül a kedvenc foteljében, és üveges tekintettel néz a semmibe.”!
SÍva
Az én nevemben kérem ne nyilatkozzon! Az igazság az, hogy nem bízom a politikusokban és főleg ezekben nem! Amióta hatalmon van a "fizess" azóta az ország gazdasága, az emberek pénzügyi helyzete, a biztonság a béka alsó része alatt van! Az elmult 30 év politikusait ki kellene zavarni a parlamentből és soha vissza nem engedni! Józan ésszel, az ország javát szem előtt tartó emberekre lenne szükség és nem pártokra! Nem kellenek a pártok!
nejlontacskó
@Aki Én: én sem gondolom, hogy kizárólag ő döntött, viszont, egyedül viszi el a balhét.
Habár, azon sem csodálkoznék, ha borítaná a bilit, mert nem csak politikusként, de rá nézve emberileg is, dehonesztáló ez az egész, ergo, ha menteni szeretné magát, amennyire még lehet kiböki, hogy utasítást hajtott végre.
De akkor, tájfun szerű dominót is elindíthat vele!
Ezért is a hallgatás, most elemzik, hogy melyik rossz lenne, a legjobb megoldás...
lampa laz
Zsóti ennek az ömlengésnek akkor lett volna/lenne értelme ha a fideszkonda vonult volna az utcára, mert a gyermektörvénynek nevezett szarsággal átvertnek érezték volna magukat. De napokig ültetek a melegszarba mert nem tudtatok vele mit kezdeni. Most, h orbán megszólalt, kezditek úgy beállítani a dolgot mintha nem a központból kapott utasítást hajtotta volna végre ez a hülyetyúk. A helyében a következményekkel nem törődve, de a tisztességemen esett csorbát kiköszörűlve igen is raborítanám a szart arra aki miatt ezt
Pusztai
@nejlontacskó: Ezek a bélférgek nem kormányoznak, hanem hatalmat erőszakkal párosítva vagyonokat lopnak, ehhez választásokat csalnak, és mindenütt mindenben hazudnak , a magyar történelem legnagyobb gazembereinek ámokfutását élvezhetjük!
Micsoda mázli!
Ha én 1x elmesélem a klubban!!
lampa laz
@lampa laz: folytatom... a balhét kizárólag nekem kellene elvinni. Üzenem katónak, h van élet a politikán kívül is.
lusta
Egyébként most a pedofilsimogató Zsóti kimondta azt, amit eddig is tudtunk. Az fene nagy igazság, hogy mindez morális ügy, itt az ideje megnyilvánulni, mert ugyi a mi táborunk embere. Szóval nem a magyar lakosság Köztársaság nélküli Köztársasági Elnök, hanme a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és a hozzádörgölőddzők enöke.
A többi csak mese habbal.
Pusztai
Egyébként ha lemondatják a rohadék Sp-hez hasonló juttatást kapna:
..
""Minden juttatását, így a lakás- és autóhasználatot, valamint egy kétfős titkárságot is kap a jogszabályok szerint nem meghatározott időre Schmitt Pál, amennyiben a plágiumügy következményeit átgondolva lemond.
--Titkárság, autó sofőrrel és havi pénzbeli juttatás is jár az államfőnek, ha távozik a posztjáról. Korábban a jogszabályokban feltételül szabták az ötéves hivatali idő kitöltését, de később ezt módosították, így Schmitt Pál semmitől sem esne el.
--A jogszabályok alapján a volt köztársasági elnököt havonta a mindenkori államfői tiszteletdíj havi összegének megfelelő mértékű juttatás illeti meg. Ha a volt köztársasági elnök nyugdíjat kap, akkor a pénzbeli juttatás nettó összegét a nyugdíj havi nettó összegével csökkenteni kell.
---Az ország első emberét – saját kérelmére – egy, "a tisztséghez méltó" lakás használati joga illeti meg, illetve jár neki gépkocsi és sofőr is, ez utóbbiakat a rendőrség biztosítja.
A volt államfőnek járó kétfős titkárság, illetve a lakás költségeit is a Köztársasági Elnöki Hivatal állja.
A lakáshasználattal kapcsolatban a jogszabály kiköti, hogy ha az elnököt más közjogi tisztség miatt már megilleti a lakáshasználati jog, akkor ki kell választania, melyik ingatlant szeretné.""

Sp-nek 4 háza van mellesleg amit bérbe ad, de a közterheket - vagyonbevallásából kiderült,- nem fizeti, ezzel adócsalást követ el. és az ellenzék kussol.
Lepényleső
...meg mi birkák is,- s minket az sem tántorít el ha közben folyamatosan nyírnak is,- nem ritkán ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.