Szabó Máté alapjogi biztos már 2012-ben jelezte az emberi erőforrások akkori miniszterének, milyen mulasztások történtek a bicskei gyermekotthonban, mi több, segítséget is kért az illetékes politikustól, aki ekkor Balog Zoltán volt. Mindezek ellenére még évekig nem történt előrelépés. „Szabó Máté az emberi erőforrások miniszterét kérte, hívja fel a gyermekvédelmi szakellátásban dolgozók figyelmét a gyermekvédelmi törvényben foglalt jelzési és együttműködési kötelezettség teljesítésének jelentőségére.” Ez áll az alapvető jogok biztosának jelentésében, melyet a 444 ismertetett.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hát Istenem ! Balognak akkor éppen volt fontosabb dolga.
Nessy
@justhpeter: Ilyen "kicsiségekkel" nem ért rá foglalkozni! Szakadjon rá az ég!
izéke
Legalább igazi bomba lett volna és a parlamentben...
colibri
Csak ismételni tudom magamat: ez a c@r ember se miniszternek nem volt jó, se egyházi vezetőnek. Lehet, hogy pénzt tudott becsatornázni az egyházába, na meg a mentoráltjával bejárta a világot, pásztorórákkal megfűszerezve a jókapcsolatot. Mostanra egy bukott senki lett belőle.
nemkati
mammypress.blog.hu/2019/08/01/forsztledi_avagy_a_papucsfeleseg

Nem elképzelhetetlen, hogy Lévai Anikó intézte Novák tavalyi zabolai nyaralását, miután aláírta a pedofilmentegető elítélt Kónya Endre kegyelmét. A first lady, aki egy puritán asszony, de vagyona felbecsülhetetlen, 2019-ben Tusványoson, amint kirittyentet huszárok fogadják a strandpapucsos, otthonkás first ladyt:

m.blog.hu/ma/mammypress/image/67695869_380395005951180_5051620764097183744_n.jpg
justhpeter
@nemkati: Ez onmagában is egy röhejes gagyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.