A politikai pályára készülő férfi szerint nálunk van a legnagyobb korrupció és a legnagyobb szegénység Európában.

Magyar Péter igazán nem bánik kesztyűs kézzel a kormányoldallal, kemény megmondja a véleményét róluk. Varga Judit exférje egy igazán ütős interjút adott az ATV-nek. Először a pártalapítási szándékáról volt szó. Elárulta, a következő napokban dől el, hogy ez megvalósul-e. Sok minden múlik azon, hogy mennyien mennek el a március 15-i általa meghirdetett demonstrációra – írta a blikk.hu.

Magyar Péter: Korrupt Magyarország!

Magyar Péter szerint nálunk van a legnagyobb korrupció Európában/Fotó: Facebook/Magyar Péter

„ Nem vagyok a Rogán-művek kreálmánya, ennek élő cáfolata lesz, ami március 15-én elhangzik” .

Így reagált arra, hogy miért csak most hallatja a hangját. Arra is kitért, hogy nem a sértettsége miatt lépett elő. Vagyoni helyzetéről kijelentette: „sem jachton nem ültem, sem luxusrepülővel nem utaztam soha, ugyanannyi a hiteltartozásom, mint a pályám kezdetén”.

Majd keményen kijelentette:

„Magyarország jelenleg Európa legkorruptabb és legszegényebb országa az Orbán-kormány ideje alatt, s idén született a legkevesebb gyerek”.

Az igazságszolgáltatásról is megvan a véleménye. Állítása szerint nem szeret elszámoltatásról beszélni, de ha nem Polt Péter lenne a főügyész, akkor nem szükséges elszámoltatni, mert az ügyészség maga végezné a dolgát – írta a szeretlekmagyarorszag.hu. Úgy gondolja, ha váltás történik a főügyészségen, abban az esetben az oligarchákból többen elkezdenek majd beszélni és „el fog kezdeni dőlni a dominó”.

„Az első tégla mozog, azt kell csak kiverni.” 

- állítja.

Abból sem csinált titkot, hogy pontosan tudja, ki áll, a Schadl-Völner- ügy mögött. Noha nevet nem volt hajlandó mondani, annyit megjegyzett, ha neki a bíróságon tanúskodnia kell, akkor bizony gyermekkori barátja, Gulyás Gergelynek is meg kell jelenni a bírák előtt.

Forrás: blikk.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem az ország korrupt, hanem azok, akik büntetlenül megtehetik! Meg is teszik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Pusztai: Nem azon volt a hangsúly- hanem azon, hogy miért is nem "követi" a független magyar sajtó az ellenzék ezen kommunikációs csatornáit- sokaknak nincs fb-jük- ahogyan most teszik M.P-vel. Az ellenzéknek mostanra ezek maradtak megszólalási lehetőségként- ebben a nagy-nagy sajtószabadságban.
Én is a saját fejem után megyek- csak éppen igyekszem minden tájékozódási lehetőséget megragadni.
MÁS: Mégis mit gondoljak egy emberről- aki most üstökösként robbant be a magyar közéletbe, aki odáig ment orbán/fideSS iránti lojalitásában, hogy még két évvel eltolta a válását is- és két évig még játszották a boldog, keresztény családot- nehogy ez , a házasságuk megromlása rossz fényt vessen orbán választási esélyeire 2022-ben.
Pusztai
@kereső: engem nem érdekel,az a legfontosabb és mindennél fontosabb: fideszt leváltani, jogállamot vissza és elszámoltatni, mert hogy 3x hagyta ez a balfasz ballib a magyar történelem legnagyobb gazemberét ámokfutni az fatökű impotens balfaszokra utal.
3x hatalom 12 év!
Ezalatt építette ki a fidesz a hazug mocsoskmédiáit, 2002 után az volt az elv mindenkit gyűlölni aki nem fideszes ott ártani ahol tudnak, stb.
eredmény: 4x 2/3-ad.
Tekintünk el a hihetetlen választási csalásokról, ebben is szerepet játszott a ballib.
Fatöküekkel nem lehet fideszt váltani!
balos
@kereső: Abból a nemzethy szarból jött-ment vajh mit szarik?Azt hiszem azt amiben eddig is dagonyázott!
kereső
@Pusztai: 089:06 Te is beszoptad a 2002-2010 közötti össz orbáni hazugságot?-A kolbászból font keritést- amit "csak a fidesz" tud biztositani ennek az országnak? Mondtad, hogy állju nk már meg "egy pajkaszegi szóra"- mert hazug a baba? Nem? Akkor most mit kensz mindent másra?
Pusztai
@kereső: Montam már ne mondj olyat amit elképzelsz! Aki nálam jobban rühelli a fideszt az hazudik!
Semmit nem szoptam, be fékezd magad!
98 óta megfogadtam a fideszre soha nem szavazok, semmit nem kenek másra, erdőben vagy, ha dühöngök meg is mondom miért, és sok esetben azt is mit kéne tenni, mit basztak el!
Billibácsi
Azzal, hogy Magyarország Európa legkorruptabb országa semmi újat nem mondtál. Amíg nem vezetsz elő kézzel fogható, hiteles bizonyítékokat addig ez egy lufi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.