A politikai pályára készülő férfi szerint nálunk van a legnagyobb korrupció és a legnagyobb szegénység Európában.

Magyar Péter igazán nem bánik kesztyűs kézzel a kormányoldallal, kemény megmondja a véleményét róluk. Varga Judit exférje egy igazán ütős interjút adott az ATV-nek. Először a pártalapítási szándékáról volt szó. Elárulta, a következő napokban dől el, hogy ez megvalósul-e. Sok minden múlik azon, hogy mennyien mennek el a március 15-i általa meghirdetett demonstrációra – írta a blikk.hu.

Magyar Péter: Korrupt Magyarország!

Magyar Péter szerint nálunk van a legnagyobb korrupció Európában/Fotó: Facebook/Magyar Péter

„ Nem vagyok a Rogán-művek kreálmánya, ennek élő cáfolata lesz, ami március 15-én elhangzik” .

Így reagált arra, hogy miért csak most hallatja a hangját. Arra is kitért, hogy nem a sértettsége miatt lépett elő. Vagyoni helyzetéről kijelentette: „sem jachton nem ültem, sem luxusrepülővel nem utaztam soha, ugyanannyi a hiteltartozásom, mint a pályám kezdetén”.

Majd keményen kijelentette:

„Magyarország jelenleg Európa legkorruptabb és legszegényebb országa az Orbán-kormány ideje alatt, s idén született a legkevesebb gyerek”.

Az igazságszolgáltatásról is megvan a véleménye. Állítása szerint nem szeret elszámoltatásról beszélni, de ha nem Polt Péter lenne a főügyész, akkor nem szükséges elszámoltatni, mert az ügyészség maga végezné a dolgát – írta a szeretlekmagyarorszag.hu. Úgy gondolja, ha váltás történik a főügyészségen, abban az esetben az oligarchákból többen elkezdenek majd beszélni és „el fog kezdeni dőlni a dominó”.

„Az első tégla mozog, azt kell csak kiverni.” 

- állítja.

Abból sem csinált titkot, hogy pontosan tudja, ki áll, a Schadl-Völner- ügy mögött. Noha nevet nem volt hajlandó mondani, annyit megjegyzett, ha neki a bíróságon tanúskodnia kell, akkor bizony gyermekkori barátja, Gulyás Gergelynek is meg kell jelenni a bírák előtt.

Forrás: blikk.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem az ország korrupt, hanem azok, akik büntetlenül megtehetik! Meg is teszik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
14 év után, miután a mézes bödöntől távol került, hirtelen megvilágosult.
Pegero
Magyar Péter hátat (köpönyeget) fordított a Fidesznek, összeszűrte a levet Gyurcsánnyal és átállt a DK-hoz! Ilyen egyszerű!
Nessy
@Pegero: Nem "állt át a DK-hoz"! Önálló pártot alapít.
Nessy
Nem az ország korrupt, hanem azok, akik büntetlenül megtehetik! Meg is teszik!
teuton
@Pegero: Pege-rovar, honnan szeded a baromsagaid? Inkabb maradj csak a netröl letöltött ovis kepeknel, az ilyen böffeneseidet kiröhögi mindenki...
Pegero
@Nessy: Jaj már @Nessy:!
Nem kell mindent komolyan venni! Gondolod én annyira tájékozatlan vagyok, hogy nem tudom mit csinál Magyar Péter? Ettől függetlenül puhánynak tartom a fickót. Azért várjuk meg mit hoz a jövő!
Nessy
@Pegero: Nem ő az első és egyetlen aki manapság köpönyeget fordít! Hazánk jelen nagyjainak jó része már többször is megtette! Damaszkuszi körforgalom!
Pegero
@Nessy: Amiről Te beszélsz, az a múlt, ez meg a jelen és nem tudjuk mit hoz a jövő!
Erről ennyit.
Szevasztok
Peti igazi demokrata, nem hiába fideszes.(Vagy volt)
Pegero
A mi Péterünk 18 évvel a megismerkedésük után, 15 év házassággal a hátuk mögött, három közös gyermekük édesanyjáról azt állítja, hogy korrupt? Na ne!
Ezodabasz
@Pegero: ma, 21:12 Honnan van az info büdösbogár? "összeszűrte a levet Gyurcsánnyal és átállt a DK-hoz?" Te tökhölye vagy és tájékozatlan...sebaj nem vagyunk jósok, várjuk meg mit hoz a jövő!
Te nem látod hogy évek óta kívülről próbálják kiborítani a szaros bilit Hadházy Ákos, Juhász Péter, Jakab Péter és még sokan mások. A fideSS-en belül is dúl a maradék moslékért a harc! Akinek nem jut moslék az 0rbán maffiától az fenyegetőzik, mint a Pesty László és egyre többen lesznek. Analóg a történet a családon belüli erőszakkal, a gyermekotthonokban elkövetett szexuális bűncselekményekkel, a munkahelyi főnök/beosztott zaklatásokkal. Ők is már csak akkor mernek megszólalni/melléállni, ha egy valaki megszólalt(vagy öngyilkos lett).
Pegero
@Ezodabasz: @ideoda biszbasz:
Allah rogyassza rád az eget! Hát ilyenkor kell gyünni? Ma már ne fürgyé le, spóroljál.
badog.blogstar.hu/pages/badog/contents/blog/113410/pics/16362975612206865_original.png
Ezodabasz
@Pegero: Ennyit vettél le abból amit írtam? Már megfürdtem... Elbasztam büdösbogár:)))
Pegero
@Ezodabasz: Hogy tudsz tisztán létezni, te mocsok?
Ezodabasz
@Pegero: A tiszta lét nem fürdés kérdése. Jó érzés, próbáld ki! Tök egyszerű.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 23:21 Keress rá a google a barátod:)) Vagy ez te vagy?
Pegero
@Ezodabasz: Tuti, hogy ismered! Szerintem érzelmi szálak fűznek hozzá!
Ezodabasz
@Pegero: Ne terelj! Erre válaszolj, vagy kussolj!
@Pegero: ma, 21:12 Honnan van az info büdösbogár? "összeszűrte a levet Gyurcsánnyal és átállt a DK-hoz?" Te tökhölye vagy és tájékozatlan...sebaj nem vagyunk jósok, várjuk meg mit hoz a jövő!
Te nem látod hogy évek óta kívülről próbálják kiborítani a szaros bilit Hadházy Ákos, Juhász Péter, Jakab Péter és még sokan mások. A fideSS-en belül is dúl a maradék moslékért a harc! Akinek nem jut moslék az 0rbán maffiától az fenyegetőzik, mint a Pesty László és egyre többen lesznek. Analóg a történet a családon belüli erőszakkal, a gyermekotthonokban elkövetett szexuális bűncselekményekkel, a munkahelyi főnök/beosztott zaklatásokkal. Ők is már csak akkor mernek megszólalni/melléállni, ha egy valaki megszólalt(vagy öngyilkos lett).
Magyar Péter a hab a tortán!
fideszes gyökér
@Pegero: Én a faszszopó keletpakisztániak nevében nem okádnám le, hanem inkább dörgölőznék.
Mert ugye lopnotok kell.
De ha nem a Guruló Rubel Bácsitól, akkor kitől?
Géza
Egy újabb üstökös, csak nem olyan primitív, mint a Pankotai, vagy a Blanka! Másban nem különbözik.
Levendula
Szerintem minden magyar állampolgár tudna mesélni a környezetében megvalósult korrupcióról. Én is. Persze irigy vagyok és elkeseredett, mert nem én nyertem el a ...
A helyi polgármester és a jegyző benne volt a dologban.
Ezért fogok én is Magyar Péterre és a pártjára szavazni.
Pusztai
Nekem annyira tecc, hogy van három akik a legkeményebben bírálják a fideszmaffiát, mindhárom a fideszből jött???
Lehet ezek valójában fideszesek,csak az ellenzékbe befészkelva magukat belűlről rombolják az ellenzéket, nem elég a saját idióta??

Tessék mondani!
Nem lehet, hogy ez azé ölégh erősem megmutassa mekkora seggfej a született álellenzéki???
Philip Marlowe
Napi Magyar Péter!
De ma van Napi Mutyiházi Ákos is! Hurrá!...:D
balos
@Nessy: Ez a kitartott is akkor került elő,mikor a szájáig ért a szar!
human
@Nessy: Ebben nem értek egyet. A társadalmunk hozzá szokott a korrupcióhoz. A hétköznapi apró (Számla nélkül mennyi? Van rokon a hivatalban, majd segít.) korrupció torzította a gondolkodásmódunkat egy egészségtelen irányba. Így jutottunk el oda, hogy a több tízmilliárdos lopást is elfogadja az társadalom egyik fele, a másik pedig morgolódik, majd elfelejti. Egy ilyen gondolkodás módú társadalom ilyen politikai elitet termel ki.
Aki Én
@Philip Marlowe: ha akár egyszer tudnád valamelyiket cáfolni...
De nem lehet. Te csak ezt bizonyítod állandóan.
De akkor hova erőlködsz, te végtelenül ostoba barom?
@Pegero: te meg a másik
kereső
@Pusztai: Nem akarlak elkeseriteni, de van/vannak még mások is- csak éppen az "nem releváns", mert nem egy kiugrást szinlelő P.L., vagy M.P mondja- hanem egy megrögzött ellenzéki- mondjuk Hadházy , aki immár nem csak a lopűási technikákat tárja fel, de eljutott a rendszer kritikájáig is!Vagy itt van Neked ez:24.hu/belfold/2024/02/24/gyurcsany-dk-evertekelo/- meg sem halljátok.
M.P. Meg eddig semmi olyat nem mondott- amit már a fent emlitett ellenzékiektől nem tudtunk volna, vagy éppen az Átlátszóban nem olvastunk volna róla. Az ellenzék az európai ügyészségbe való belépést követeli annak megalakulása óta- hány száz ezer aláirás is gyúlt össze? Most M.P. ezzel kampányol- de az ugye más, mert ő 14 évig haszonélvezője volt a rendszernek- csak most , miután V.J. "lemondott"- hirtelen megvilágosodott- és ő lett az "aktuális" messiás- miközben azért nagyon vigyáz arra, hogy mégcsak vélletlenül se mondjon rendszer kritikát, és véletlenül se "bántsa" orbánt.
Qrva sok bajom van az "ellenzékkel"- és a dk-val is, de ez már tényleg méltatlan velük szemben, ...ajnározni egy olyan FideSS-est, aki még semmit sem bizonyitott, aki még eddig semmit fel sem mutatott az általánosságokon kivül.
Neked mondom(lányomnak), hogy a menyem is értse.
Pusztai
Nem semmi amit a 444-en és HVG-n kap.
Na ezé is van itt ez az ország, mert nem képesek előítélet nélkül gondolkodni, azonnal lerogánozzák, összenerezik, nem várják mi lesz.
Én a POLELItet szidom, de ennek egy része megjelenik a kommentfalakon is álnéven, vagy hozzájuk közeliek.
Pusztai
@kereső: ezerszer mondta, nem 100ezerszer!
A KOMMUNIKÁCIÓ!!
EZEN ÁLL VAGY BUKIK A VÁLASZTÁS!
kereső
@Pusztai: Ha ugyanúgy követnéd GY.F facebook, youtube oldalát- ahogyan követed M.P.jét - ill. nem is Te hanem a "független magyar sajtó". és ugyanúgy idéznék D.K.-t , ahogyan teszik ezt a telexen, a 444-en, az A hangon M.P-vel,- akkor talán tájékozottabbak lennénk.
Nagyon "óvatos" vagyok M.P.-vel, mert aki úgy indit, hogy "Én a nemzeti oldahoz tartozom"- miért van nem nemzeti oldal is Magyarországon? Vagy. "jobboldali, keresztény konzervativ vagyok"- orbán is az/annak mondja magát- csak éppen orbán már megtöltötte tartalommal- az illiberalizmussal, amelynek megjelenési formája a NER.
M.P.-nél meg még nem lehet tudni, hogy tartalmilag mit jelent nála a keresztény konzervatizmus.
És abban sem vagyok biztos, hogy M.P. célközönsége- a "kiábrándult" fideSS-es, sokkal inkább az ellenzék "pártundorát" kihasználva céloz meg tömegeket- és , hogy tovább folytassam: és ez már konteó: lehet, hogy egy nagyon piszkos játszmának vagyunk szenvedő alanyi, amelyet rogán/orbán boszorkány konyhájában főztek ki nekünk.
Rolcsi
Ma délután minden kiderül,hogy mit is akar valójában és mindenki eldöntheti,hogy ki is ő.
A politika poshadt állóvizét szépen felkavarta egy hónap alatt.
Sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Hajrá!
Kösz propeller a felületet a hozzászólásokhoz.Minden jót mindenkinek!
Kikapcsolás.
Pusztai
@kereső: senki FB-jét nem követem, ne ess abba a hibába amibe a fideszesek, másokat olyannal gyanusítod amit nem tesz!
Magam feje után megyek úgy hogy igyexem infókat gyűjteni, figyelni és magam szűröm le aztán a véleményem.
Undorodom az FB-től csak egy munka miatt regeltem oda régebben, nem használom max ahol qisqus kell
Nem állok köfejjel senki mellé.
kereső
@Pusztai: Nem azon volt a hangsúly- hanem azon, hogy miért is nem "követi" a független magyar sajtó az ellenzék ezen kommunikációs csatornáit- sokaknak nincs fb-jük- ahogyan most teszik M.P-vel. Az ellenzéknek mostanra ezek maradtak megszólalási lehetőségként- ebben a nagy-nagy sajtószabadságban.
Én is a saját fejem után megyek- csak éppen igyekszem minden tájékozódási lehetőséget megragadni.
MÁS: Mégis mit gondoljak egy emberről- aki most üstökösként robbant be a magyar közéletbe, aki odáig ment orbán/fideSS iránti lojalitásában, hogy még két évvel eltolta a válását is- és két évig még játszották a boldog, keresztény családot- nehogy ez , a házasságuk megromlása rossz fényt vessen orbán választási esélyeire 2022-ben.
Pusztai
@kereső: engem nem érdekel,az a legfontosabb és mindennél fontosabb: fideszt leváltani, jogállamot vissza és elszámoltatni, mert hogy 3x hagyta ez a balfasz ballib a magyar történelem legnagyobb gazemberét ámokfutni az fatökű impotens balfaszokra utal.
3x hatalom 12 év!
Ezalatt építette ki a fidesz a hazug mocsoskmédiáit, 2002 után az volt az elv mindenkit gyűlölni aki nem fideszes ott ártani ahol tudnak, stb.
eredmény: 4x 2/3-ad.
Tekintünk el a hihetetlen választási csalásokról, ebben is szerepet játszott a ballib.
Fatöküekkel nem lehet fideszt váltani!
balos
@kereső: Abból a nemzethy szarból jött-ment vajh mit szarik?Azt hiszem azt amiben eddig is dagonyázott!
kereső
@Pusztai: 089:06 Te is beszoptad a 2002-2010 közötti össz orbáni hazugságot?-A kolbászból font keritést- amit "csak a fidesz" tud biztositani ennek az országnak? Mondtad, hogy állju nk már meg "egy pajkaszegi szóra"- mert hazug a baba? Nem? Akkor most mit kensz mindent másra?
Pusztai
@kereső: Montam már ne mondj olyat amit elképzelsz! Aki nálam jobban rühelli a fideszt az hazudik!
Semmit nem szoptam, be fékezd magad!
98 óta megfogadtam a fideszre soha nem szavazok, semmit nem kenek másra, erdőben vagy, ha dühöngök meg is mondom miért, és sok esetben azt is mit kéne tenni, mit basztak el!
Őrnagy
@Pusztai: Ahhoz képest, hogy "rühelled" a fideszt, folyamatosan tövig szopod Orbán faszát, és készíted elő az ötödik fidesz 2/3-ot!
Billibácsi
Azzal, hogy Magyarország Európa legkorruptabb országa semmi újat nem mondtál. Amíg nem vezetsz elő kézzel fogható, hiteles bizonyítékokat addig ez egy lufi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.