Úgy tűnik, a politikai pályára lépett férfi és a volt igazságügyi miniszter házassága igencsak messze volt az ideálisnak mondható kapcsolattól.

Magyar Péter szerint a hvg.hu által ismertetett – és a propeller.hu által is megírt – rendőrségi jelentésben foglalt veszekedése Varga Judittal megrendezett volt, az ügy kipattanása pedig nem tántorítja el a leleplezésektől. A közösségi oldalon megjelent reagálásában – amely sokban egyáltalán nem tér el a rendőri jelentés lényegétől – azért van egy-két, korábban nem hangoztatott elem.

Magyar Péter piásnak állítja be Varga Juditot

Egyre durvább dolgokat állít Magyar Péter    Fotó: Facebook/Magyar Péter

Például Magyar azt írta, tudomása volt róla, hogy készült rendőri jelentés, mivel szerinte többek között ezzel is próbáltak nyomást gyakorolni rá a válása során. Ugyanakkor azt is állítja, hogy szerinte a cikkben és a jelentésben foglaltakkal szemben a valóság az, hogy az egész történés egy megrendezett színjáték volt.

Az viszont teljesen új elemként jelenik meg, hogy immár jelentős mértékű alkohol elfogyasztásával vádolja meg Varga Juditot.

„A feleségem nem félt tőlem, előtte lévő este baráti vacsorán vettünk részt Gulyás Gergelynél, ahonnan nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után a volt feleségem távozott”

– írta Magyar.

Szintén nem szerepel a jegyzőkönyvben, hogy állítása szerint a volt felesége csak másnap reggel ment haza, és szinte azonnal folytatódott a vita köztük.

„Közölte, hogy elviszi a gyerekeinket vidékre pár napra (ők ekkor a sógoroméknál tartózkodtak). Én jeleztem, hogy ebbe nem egyezem bele. Az, hogy ő haragszik rám, a szíve joga, de a gyerekeinket nem viheti el, mert közös szilveszterezést terveztünk velük. Ebből egy heves szóváltás alakult ki közöttünk”

– eleveníti fel a saját szemszögéból a történteket Magyar Péter.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@KisTehen: Nem, orbannak nincs ennyi esze. rogan volt az, es habony.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@vacsi: és ugyan miért megindokolnád?
Pusztai
@Horizont: csak.
meghosszabbiccsam bicskéig?
Peller Anikó
@Horizont: "'"a vacsi egy ritka jellemtelen ember"'"

Mit akarsz ezen megindokolni he? Meg is írta magáról, higgyük el.
balos
@Horizont: Szerintem meg :utó-piás!Így olyan frap-pán sípos!Hamár az oboa nem megy neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.