Úgy tűnik, a politikai pályára lépett férfi és a volt igazságügyi miniszter házassága igencsak messze volt az ideálisnak mondható kapcsolattól.

Magyar Péter szerint a hvg.hu által ismertetett – és a propeller.hu által is megírt – rendőrségi jelentésben foglalt veszekedése Varga Judittal megrendezett volt, az ügy kipattanása pedig nem tántorítja el a leleplezésektől. A közösségi oldalon megjelent reagálásában – amely sokban egyáltalán nem tér el a rendőri jelentés lényegétől – azért van egy-két, korábban nem hangoztatott elem.

Magyar Péter piásnak állítja be Varga Juditot

Egyre durvább dolgokat állít Magyar Péter    Fotó: Facebook/Magyar Péter

Például Magyar azt írta, tudomása volt róla, hogy készült rendőri jelentés, mivel szerinte többek között ezzel is próbáltak nyomást gyakorolni rá a válása során. Ugyanakkor azt is állítja, hogy szerinte a cikkben és a jelentésben foglaltakkal szemben a valóság az, hogy az egész történés egy megrendezett színjáték volt.

Az viszont teljesen új elemként jelenik meg, hogy immár jelentős mértékű alkohol elfogyasztásával vádolja meg Varga Juditot.

„A feleségem nem félt tőlem, előtte lévő este baráti vacsorán vettünk részt Gulyás Gergelynél, ahonnan nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után a volt feleségem távozott”

– írta Magyar.

Szintén nem szerepel a jegyzőkönyvben, hogy állítása szerint a volt felesége csak másnap reggel ment haza, és szinte azonnal folytatódott a vita köztük.

„Közölte, hogy elviszi a gyerekeinket vidékre pár napra (ők ekkor a sógoroméknál tartózkodtak). Én jeleztem, hogy ebbe nem egyezem bele. Az, hogy ő haragszik rám, a szíve joga, de a gyerekeinket nem viheti el, mert közös szilveszterezést terveztünk velük. Ebből egy heves szóváltás alakult ki közöttünk”

– eleveníti fel a saját szemszögéból a történteket Magyar Péter.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@KisTehen: Nem, orbannak nincs ennyi esze. rogan volt az, es habony.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
"a rendőrségi jelentésben foglalt veszekedése Varga Judittal megrendezett volt"

persze ... maga orbán rendezte
Yoda69
@KisTehen: Nem, orbannak nincs ennyi esze. rogan volt az, es habony.
Pusztai
Most ért véget az interjú, sztem ütős volt, és sem Polt, sem Rogán, sem a kormány nem lehet nyugodt, erősen befenyítette MP őket.

És ki kell jelenteni: az ellenzékben egyetlen olyan nincs aki így tud kommunikáln mint Magyar Péter.

Érthető, világos, tömör, nem dadog-szipog-krákog folyamatos összefüggő, egy betűt sem kell utólag módosítani,
és ha kellett azonnal riposztozott!!

Nos a fidesz annak köszönheti 90%-ban a választási nyeréseit, hogy az ellenzék mérhetetlenül kretén kommunikációban, és ezt 20 év alatt képtelenek felismerni, kijavítani, a fidesz ellen felkészülni.
KisTehen
@Yoda69: akkor most se lesz orbánbuktatás
KisTehen
@Eladott Ország: csak bejön neked a NER?
jáger laszló
1ütt iszogattak!
Ő csak tudja!?
Csak ennyi
barátilag
J.:L
nemkati
A Propeller szerint azon a vacsorán csak Magyar Péter felesége fogyasztott nagyobb mennyiségű alkoholt? Én ilyen állítást nem olvastam.
kulabombaafityiszre
Magyar politikai szappanopera a ner kegyenc,volt házaspár között.
Menőmanó
Nem állította be piásnak. Csak azt mondta, hogy az említett alkalomkor jelentős alkoholos befolyásoltság alatt állt.
Megesett már ez legtöbbünkel. Meg veszekedni is szoktunk, és mindenki szokott basszameg, mert ahol soha nincs egy hangos szó se, ott élet sincs.
Pusztai
@kulabombaafityiszre: Volt ehhez hasonló bomba, amit elbaszott az ÉS és az akkori hatalom, mégpedig Szász fideszes ügyvéd és feleségének válópere következményeként kirobban sárazsadányi szőlőbányászkodási ügy, amikor is kiderült ne Az ominózus jegyzőkönyv részletből: "Ne mi nyerjük a legtöbbet" célt ért és akkor 70 milla közpénzt kapott a regnáló miniszterÁlnok alias felcsuti geczi. Aztán jött másodfokon a fideszes ügyvédnő és feltalálta a jegyzőkönyv új fogalmát: "nem taggyűlés volt hanem tagok gyűlése!" Bukták, És aztán nem vitte tovább, pedig hatalmas bukta volt. a mostani nagyobbnak tűnik pedofilsímogatással és védve megtámogatva.
Ki akarta feleségét játszani a fidesz ügyvéd, Mayer Aranka begorombult és terített.
Most inkább Magyar P a férj terít.
Az eset qrva hasonló!
Béla333
A magyarországi politika szintje ez...
Mint amikor az Együtt politikusát (Juhász Pétert) mocskolták, hogy veri a feleségét (utóbb perek után kiderült, hogy hazugság volt), vagy Vona Gábort homoszexualitással vádolták, vagy pl. ez is.
A maffia magával együtt levitte a politizálás szintjét is a béka segge alá!
De ez kell, ez tetszik a hülyemagyar maffiahívőknek, ők ennek a szintnek tapsolnak...!!!
NKF
Tele a tököm ezzel a süket f@sszal! Minden bukott seggfej pártot alapít!
Pusztai
A faszparaszt 4lábú szarosnyelvű megest nem kapott sexet, személyeskedéssel ejakulál !
Pusztai
"oly 12 perce
Ez a figura eddig 1 hónapra az összes (kormány és nem) párttól ellopta a showt.
Ilyen nem fordult elő 20 éve. Lássuk a folytatást.
Az is ügye, hogy a választások előtt a tónit támadja akinek most igen sok dolga lenne.
Vagy minden lépés véletlen vagy nagyon benfentesen okosan kiszámolt."
Pusztai
És mégegy a 444-ről ami igazolja ahogy szidom az ellenzéket:
"Magyarmarha-O1G 14 perce
Ez a faszi több gyomrost vitt be a fidesznek az elmúlt hónapban mint a teljes ellenzék a 14 év alatt
. Megtudhatom, hogy mi a picsogásotok oka?"
Eladott Ország
El kellene már felejteni a közéletből ezt a két percemberkét. Ott álltak a NER kapujában, hogy százmilliókat, milliárdokat tegyenek zsebre, néhány év alatt, és ezt a nagy lehetőséget elb@szták. Most pedig előjött a keserűség. Ez a hajó már elment kedves Petike és Jucika.
Yoda69
@Pusztai: Azert ne igyunk elore a medve bőrére. Tudhatnad hogy nincs ingyen ebed.
Magyar mar kijelentette nem lep koaliciora az ellenzekkel, nem tamogatja Karacsonyt fopolginak. Ugyanakkor nem zarkozott el tole, hogy koaliciora lepjen a fideSSel. Meglatasom szerint arra torekszik, hogy lefejezze a NER, es egy uj fideSSel kosson szovetseget. Ez viszont szamomra budos, mert a pedo-fideSS egesze, sot a pedo-fideSSre szavazok IS felelosek azert hogy ide jutattak az orszagot. Ha most jon egy luzer vezette fideSS koaliciban Magyarral, aki behuz 10-20% szavazatot, ez semmiben sem lesz jobb mint az orbani pedofideSS. Csak masok fogjak elrakni a nagy zset.
Pusztai
@Eladott Ország: nem.
Te sem vallod azt, hogy tök mindegy, hogyan és ki, de ez a fideszmaffia élén a geczivel bukjon???
Legyen elszámoltatásuk??
Pusztai
@Yoda69: Igen, vannak fenntartásaim, de ...
egyelőre nincs fontosabb mint a geczi és a maffiának a bukása.
A geczit nem emlegeti úgy mint ahogy szeretném, de Rogán és Polt absz céltábla, - szerintem személyes bosszu is van emögött, nem is kicsi!!- és ha buknak lehet eső lehet árvíz de borulhat a fidesz, mindenesetre van sansz arra.
Pusztai
Hallotta valaki az interjút?
Én csak hallgattam, és átjött : qrva erősen, dühödten beszélt MP.
Eladott Ország
@Pusztai: ma 08:48 ☻ Többször közöltem már a vagyonelszámoltatás/vagyonelkobzást és börtönt a csútigecivel és bűnszervezetével kapcsolatban. (nézzél utána) Az orbánválság egyetlen megoldása, az EU Ügyészséghez csatlakozás
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/322372365_3340193216222192_2468080103924427190_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=hos0pZCfn1YAX9Mk4Ra&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBgREeEFab98YuU3QRiGsjX1_iG_gEwj7TozAo6GTCprA&oe=65FDC4C7
Pusztai
@Eladott Ország: A legelső legfontosabb a fidesz és geczije megbuktatása, utána jöhet csak az eu ügyészség!!!
SORREND!!
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 09:21♦ Igy van! Orbánt kell először kiütni a bűnszervezetből, ő a nagy zsugás! A román tolvajcigány nélkül nincs fidesz.
Yoda69
@Pusztai: Magyar nem igeri a maffia bukasat, es nem is tudja megvalositani egymaga.
A szamok eros tenyek. Valasztas utjan, ahogy Magyar is meg akarja buktatni a rendszer, csak egyetlen ut van, egy egyseges ellenzek. Egy nagy tomb, a fideSSel szemben. Ugy latszik ezt Magyar meg nem ertette meg, es ujra el kell szenvednunk egy negyedik 2/3-ot, mert ha 3. erokent jelenik meg, akkor lesz meg egy 10-15% koruli part, a fideSS 40%0val szemben. Igy nem fog menni.
csak úgy....
így már érthetö a story,julis bebaszott és csinálta a faksznit! -nem csoda ha válás lett a vége.
a részeges, háklis , hisztis nöknél nincs rosszabb!
Pusztai
@csak úgy...: Nálam ott vizsgázott le, amikor rákéreckedetta jogállamiságra, olllan peg nincs, pedig a Tanára Trócsányi volt és vizsgázott ebbű.
Innentől kezdve mindent bukott nálam: és esse semmi miközben a fidesz pofázik az ellenzékről hogy nem válaszolt a Hírtv agresszív ocsmány kérdésére, ez mi?
...
Varga Juci elfordul a kérdezőtől és elhúz:
uploads.disquscdn.com/images/16d1e8ba44876f3bcc298ff0060739ac9284281449800778988c636972333cff.gif
Giovanni Alba
@kulabombaafityiszre: ma, 08:01
Házaspárbaj
kereső
@Pusztai: Azért ennyire ne rugaszkodj már el a valóságtól. Egyenlőre úgy néz ki, és aki hallani is akarja, az hallja is- hogy nem akarja megbuktatni a NERT, neki is az a "jogállam, a demokrácia...", felfogása , mint a nejének-és mint orbánnak, kövérnek... Nem támadja orbánt- egyáltalán nem-pedig ő a rákfenéje az egész NER-nek, rogán, polt csak a kiemelt szolgái- de, mint tiudjuk ezekből a szolgákból orbán kifogyhatatlan- mindig van másik.Annyi "szemét" gyült már össze a fideSS-ben, orbán körül, hogy ha egy kiesik- ott a másik lihegve a sarkába.

Szóval csak nyugtával azt a napot- ez az ember, a volt feleségét , a "gyermekei anyján" keresztül támadja rogánt...felhasználva a mocsokra, megalázva ezzel a "házassági szennyessel"- ami magánügy kéne legyen.
A párkapcsolati erőszak, nem csak fizikai erőszakot jelenthet- hanem verbálisat is, a szavak által okozott megaláztatást, pláne ha nagy nyilvánosság előtt követik el.
Előttem MP végképp leirta magát emberileg- ezekkel posztokkal amely a családját érinti- csak azért, mert neki megy rogánnak- lehetett volna ezt "elegánsabban", a másik fél ,megalázása nélkül is tenni.

Lehet, hogy MP-nek is csak annyi "baja" van a NER-rel, mint orbánnak volt anno cucialzmusssal- nem ő ült a főtitkári székben. Eddig sokat beszáélt, és qrva keveset tett.
Dr. Proktor
Ajjajj, akkor én is piás vagyok ha egy baráti vacsorán alkoholt fogyasztok? A cím durván sejtet...
Elkezdte munkáját az új tulajdonos?
Csizmás Kond
...na ilyen egy igazi baloldali gavallér...a saját gyerekei anyját titulálja alkesznek hogy tovább törtethessen...
Béla333
Baloldali... hmmm??? Magyar Péter?
A hülyemagyar maffiahívők agyára ment a sok ellopott közvagyon...
Magyar Pétert besorolják a baloldalhoz, mert azt azért nem mondhatják, hogy egy olyan maffiatagról van szó, aki besokallt már a maffia által elkövetett sok köztörvényes bűncselekménytől!!
csak úgy....
@Dr. Proktor: van aki már 2 sörtöl is agresszív lessz...
Dr. Proktor
@Csizmás Kond: A portál sejteti alkesznak, ha tudnál olvasni és szöveget érteni!
Magyar csak azt mondta, hogy jelentős mennyiségű alkohol elfogyasztása után távozott...
Kinek mi a nagymennyiségű alkohol, nekem két pohár sör, de a sarki krimókban gondolom hogy ez nem mennyiség!
Dr. Proktor
@csak úgy...: Ismerek olyat aki már egy pohártól is, de ír barátomnak egy fél üveg jóféle whisky sem árt meg!
Embere válogatja.
Csizmás Kond
@Dr. Proktor: A portál csak azt ismételte el amit Peti mondott...a jelentős mennyiség meg nem civilizált szóhasználat ha valaki akár az ex nejével szemben is emlegeti alkoholfogyasztás szempontjából.
CsipkeRózsa
Magyar Péter az őt ért támadásokra válaszol. Nem tette volna, ha nem a másik oldalon kezdődött volna.
Akkor is őt szidnátok, ha nem válaszolt volna a támadásokra.
sándorbence
nopörgetik azismertséget neki atámadások lejáratások
Dr. Proktor
@Csizmás Kond: Már megbocsáss, ha én azt mondom hogy megittam egy sört és egy portál megmutat egy pohár sörrel a kezemben és alkesznak sejtet - az jelentős különbség...
csak úgy....
"Magyar Péter ezelőtt egy hónappal megmondta a Partizánnak, hogy pedofil, feleség-és gyerekverő, kábítószeres, szociopata lesz belőle. Így is lett.
Rogánék beindultak, annál is inkább, mert közel a csütörtök, ahol Magyar keményen boríthat.
Varga Juditról- aki jelenleg az ÁSZ-elnök babája,- változatlan a véleményem; törtető, opportunista kanca." ( drokoska /hvg)
Dr. Proktor
@csak úgy...: Lenne babája talán még Lölőnek is, aki mint tudjuk egy "érzékeny intellektuális alkat", de az már foglalt, hacsak nem csinál háremet magának...
Cherry
@Pegero: Juditka a meleg kurv@ aki verte a férjét az undoritó te arab senki
KisTehen
@csak úgy...: a hvg szivárogtatta ki a rendősrségi jelentést
Csizmás Kond
@Dr. Proktor: ...itt a jelentős mennyiség az ami valamit sejtet...mert ha valaki azt állítja hogy a felesége megivott jelentős mennyiségű alkoholt akkor abból mindenki részegséget sejt nem azt hogy ki mennyit bír meg.
csak úgy....
@KisTehen: ezt még hányszor akarod elmondani,te unalmas ,buta fa..z?!
KisTehen
@csak úgy...: ahányszor meglátom a hazugságaidat
kulabombaafityiszre
@Pusztai: ma, 08:09
Ígen,pontos,ahogy írtad.
Pegero
@Cherry: Az én asszonyom azért jár burkába, hogy ne lássák a kék-zöld foltokat a testén verés után!
m.media-amazon.com/images/I/71OTnxspNtL._AC_SL1500_.jpg
Vetted?
media.tenor.com/5p1U3SJidroAAAAM/arab-habibimoney.gif
Őrnagy
Magyar Péter minden kétséget kizáróan korunk legnagyobb adu ásza! Úgy értesültem, hogy a magyar belpolitika két legnagyobb ásza:
1, Szabó Bálint szegedi képviselő és
2 Pankotai Lili trágárka 2.0
is beállt mögé, sőt, még maga MZP is támogatja!

Ilyen háttérrel legyőzhetetlen lesz! :))
teuton
@Őrnagy: Azt irod: "Úgy értesültem"... Honnan??? Egyenesen Goebbels Toni propagandaközpontjabol? Mert olvasni nem tudsz analfabeta birkakent! Magyar kinyilatkozta, hogy SEMMILYEN jelenlegi politikai erövel nem akar összeallni!
jáger laszló
Honnan kapja az információt a katona!?
Egenyesen a magyar Goebbelstől érkezik a PR
Így már érthető a minden!
Ennyit a saját kútfőről!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
A magyar Putyin magyar Navalnijt szeretne csinálni Magyarból...
Remélem még nem tart itt az ország, bár látom hogy lenne több vevő is az 5letre!
SÍva
Nem olvastam a hozzászólásokat és a cikket sem! Valahogy fenntartásaim vannak az egésszel kapcsolatban mert kinek is jó ez az egész herce-hurca Magyar ellen? Milyen pórázon tartják Vargát? Tényleg igazak a vádak? Nos nem igazán értem, hogy miért is most borította ki bárki azt a bizonyos éjjeli edényt de szerintem vannak akik nagyon megijedtek kormánykörökben. Elitélem Magyar Pétert mert ha ez az egész ügy nem pattan ki akkor örökre csendben maradt volna? Ha ténylegesen volt a házasságukban bántalmazó jelleg akkor miért állt ki a volt felesége mellett amikor elkezdett hullani a ...? A cikktől és témájától függetlenűl felfordul a gyomrom attól, hogy a politikusok semmi és senki mást nem vesznek figyelembe a saját hasznukon kívűl!
Giovanni Alba
@SÍva: ma, 08:43
Kapcsolati erőszak? Mit is mondott Juci úr az isztambuli egyezményről?
444.hu/2019/07/04/varga-judit-szerint-az-isztambuli-egyezmeny-politikai-hiszti-a-magyar-jogallammal-pedig-minden-a-legnagyobb-rendben
Visszanyalt a fagyi Jucus? Így legalább első kézből szerezhet információkat a témával kapcsolatban.
Még a gyermekelhelyezési per(ek)re vagyok nagyon kíváncsi.
Pegero
@Maccska: Szerintem a mája ment szarrá!
Pegero
@Maccska: Csak nem aggódsz érte?
Horizont
@vacsi: és ugyan miért megindokolnád?
Pusztai
@Horizont: csak.
meghosszabbiccsam bicskéig?
Peller Anikó
@Horizont: "'"a vacsi egy ritka jellemtelen ember"'"

Mit akarsz ezen megindokolni he? Meg is írta magáról, higgyük el.
balos
@Horizont: Szerintem meg :utó-piás!Így olyan frap-pán sípos!Hamár az oboa nem megy neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.