A lehetséges együttműködésről elmondta, hogy azért még sok a kérdőjel, hiszen egyik nap érti Magyart, másnap viszont már nem.

Nemrég jelentette be kandidálását Budapest főpolgármesteri székére Vitézy Dávid. A közlekedési és városmobilitási szakértő – akit sokan Karácsony Gergely jelenlegi városvezető legkomolyabb kihívójának tartanak – a Partizán adásában egy kérdésre közölte,

hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, hogy tárgyalásokat folytat Magyar Péterrel.

Vitézy Dávid: „Nem cáfolom, hogy tárgyalok Magyar Péterrel – igaz, nem is erősítem meg” – Majd belerúgott Karácsonyba

Vitézy nem cáfolja – de nem is erősíti meg –, hogy tárgyal Magyar Péterrel    Fotó: Facebook: Vitézy Dávid

Vitézy Dávid elmondta, hogy

korábban nem ismerte Magyart Pétert, habár nagy érdeklődéssel követi a munkásságát.

Hozzátette, hogy néha olyan érzése van, mint Pottyondy Edinának, így egyik nap érti, másnap viszont már nem.

A volt államtitkár, aki az LMP jelöltje, a műsorban azt is felidézte, hogy Karácsony Gergely 135 ígéretéből 93-at nem teljesített, ami szerinte egy brutális arány, ami nem igényelne anyagi forrást. Ráadásul Karácsony a DK listáját vezeti, és a Gyurcsány-párt frakcióvezetője lesz.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Dávid gyenge mint a harmat. Budapest nem egy terepasztal, amelyen kisvonatok mennek körbe-körbe.

Karácsonynál ebben a pillanatban nincs jobb jelölt, jól lobbizik az uniós forrásokért, amelyek úgy kellenek, mint egy falat kenyér, mert Orbán , ha tehetné, fel is gyújtaná Budapestet, hogy a saját képére formálva építsen fel egy új fővárost, természetesen keleti hitelből. Arra is képes lenne, hogy tulajdonjogot biztosítson a befektetőknek vagy beleegyezzen, hogy jelzálogot tegyenek az ingatlanjainkra.
Orbán egy megveszekedett despota, ha nem az ő akarata érvényesül, akkor lerombol mindent maga körül. Szó sem lehet róla, hogy bárki, aki nem tudja megvédeni tőle Budapestet, bitorolja a főpolgármesteri címet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
belerúgott Karácsonyba?? ezért tartják!! =))
SÍva
@Pági: @Maccska: @Menőmanó: Nem emlékeztem a rokonsági fokra csak arra amikor volt valami botrány vele kapcsolatban amikor a (BKK nem tudom pontosan) vezetője volt. Utánna kellene néznem! Sőt annak is, hogy van-e olyan politikusunk akinek tiszta a keze! (Tisztelet a kivételnek!) Ez volt eddig a legjobb kormány! A lopásban a tagjai versenyeznek egymással csak még az nem tisztázott közöttük, hogy ki áll a dobogó élére!
KisTehen
ha elmúlik karácsony
a szeretet lángja halványabban ég
troppauerhumer
@KisTehen: Főleg amikor a barom fidióta önnagát lájkolja :) )))).a net szerint azt jelenti :aki önmagát lájkolja olyan mint
leszopni ,leoralizálni magát ,..:))))...azé'lássuk be szép teljesítmény egy kreténkeltetett fidiótától saját farkát szájába,vagy zsiráfnyakú ,vagy igazi nagyfas vagy ,najó reggeli húgyerővel ,de miért a nyakadon hordod ? :))))...amúgy
tetszik,nagyon ,semmi kifogás,jól áll rajra ,pontosan mutatja mik vagyok ...:)))::
KisTehen
ha elmúlik karácsony
a szeretet lángja halványabban ég

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.