A hivatalos eredmények kihirdetése után Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, levélben fejezte ki gratulációját Vlagyimir Putyinnak, az Oroszországi Föderáció újraválasztott elnökének.

Bort iszik, vizet prédikál és békéről papol egy agresszornak Orbán Viktor

Fotó: wikipedia

A levélben Orbán Viktor kiemelte a Magyarország és Oroszország közötti együttműködés fontosságát, amely kölcsönös tiszteleten alapul és lehetőséget biztosít a két ország számára, hogy fontos kérdéseket vitassanak meg a jelenlegi nehéz geopolitikai helyzetben is.

A magyar kormányfő hangsúlyozta Magyarország békepárti álláspontját, és meggyőződését, hogy a párbeszéd fenntartása elengedhetetlen a béke mielőbbi megteremtéséhez. Továbbá biztosította az orosz elnököt arról, hogy Magyarország kész az együttműködés fokozására azokban az ágazatokban, amelyeket a nemzetközi jog nem korlátoz. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda helyettes államtitkára ismertette a gratuláló levél tartalmát.

Forrás: atv.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Mocskos aljas zsiros disznó egy gyilkosnak gratulál,, a nagy békegalamb patkány...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cherry
Mocskos aljas zsiros disznó egy gyilkosnak gratulál,, a nagy békegalamb patkány...
Clavigo
Le is szophatta volna Putyin Gazdáját...( erős felindulásból ) Nettó szégyen ez a dagadt Szartartály...
jáger laszló
Ez fair 1 levél volt!
Gratulálok!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@Clavigo: miből gondolod,hogy nem tette már meg? :))))
RonaGyuri
Egyértelmű értelmezési fogyatékosság

Már abban is van kis pikantéria, hogy az a nyugat (ja az a mocsok halálra, de legalább is Orbán bosszújára érett) sajtója előbb tette ki

Meglepően hosszú várakozás után, már a hivatalos eredmények kihirdetése után: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, levélben fejezte ki gratulációját Vlagyimir Putyinnak, az Oroszországi Föderáció újraválasztott elnökének.
A szakértők véleménye szerint A magyar kormányfő hangsúlyozta – az örök és megbonthatatlan barátság és a minél szorosabb együttműködés fontosságán túl: Magyarország békepárti álláspontját. Ez utóbbi persze a „a béke mielőbbi megteremtését” célozza, ami persze nem lehet más, mint az ukránok kapitulációja. Ami persze – hiába no igaz barátok, Putyin is szereti meghosszabbítani Bicskén túl is -, ahogy a Krím -el is történt újabb visszahódításokra ösztönözné!
Egyesek úgy fogalmaztak, hogy: „Orbán Viktor a békéről papol egy agresszornak”!!
Nos ez durva „félreértés” szó sincs arról, hogy olyan bátor lenne, hogy bármitől okoskodni merne Putyinnak. A papolás az tényleg van, de az csak az isten-adta népnek (mely …) szóló zagyválás! =))
Pusztai
@RonaGyuri: "Az orosz gazdaság magasabb sebességbe kapcsolt
A Nyugat azt várta, hogy a szankciók után az orosz gazdaság megroggyan, az IMF pedig hatszázalékos gazdasági visszaesést prognosztizált. Ezzel szemben 2022-ben két százalékkal nőtt az orosz gazdaság, ami döbbenetes szám, hangsúlyozta Bernek Ágnes."

Nos ebből 20% a hadiipar, vagyis a lakosság életszínvonala esett. plusz jó volt a mezőgazdaság és ezerre fogadom beleszámolták az elzabrált ukrán területek gdp-jét, ami nem 2% hanem sokkal többnek kell lennie.

Az orosz gazdaság ma egyenként kb olasz, spanyol, vagy holland méretű, a német negyede ...

Oroszoknak van egy rohadó atomarzenáljuk amit örörköltek a szutól, felét ellopták, maradék fele szétmállott és az maradék negyedről meg nem tudják működne-e.

Van repgép anyahajójuk amit 5 éve nem tudnak megjavítani, nyugatnak több mint 20 anyahajó stb, gazdasága 30x-sa, és pattognak.
Károly77
Persze, Orbán meg Putyin a gonosz diktatúrában...

Azt se feledjük el, hogy a híres liberális Nyugati demokráciának, és az újfasiszta neonáci Zelensky rezsimnek köszönhető az a sok orosz halott is akit megöltek 2014-ben.

Tudtommal a "nagydemokráciát" hirdető Nyugat terjeszkedett folyton kelet irányba, miközben nem ez lett megígérve az Oroszoknak. stb...

Emlékeztek? Az covid vakcinabizniszből is kizárták őket, mondván hogy az "nem jó".

A nyugati demokráciában szintén benne van, hogy meghallgatjuk mind a két szemben álló felet.
Eközben mást csinálnak. Ennyit a Nyugati értékekről.

Liberálisok = háborúkat kirobbantó agresszorok. Álszent köntösben, és békegalambbal a kezükben!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem. nem csak ezért barátok

Putyinnak is Orbánhoz hasonlóan különös földrajzi elképzelései vannak

Nem, most nem történelmi ihletésű agyrémeiről van szó! Csak és csupán a földrajzi alapfogalmak téves használatáról, mint aminek ékes példája az Orbán féle: „Németország nem része Közép-Európának”
A Párt központi napilapja „Oroszország az új világrend élén?” címmel adja közre a Budapesti Műszaki Egyetem geopolitikai szakértője, Bernek Ágnes lelkendezést arra, hogy „május 7-én Vlagyimir Putyin megkezdi az ötödik elnöki ciklusát, az az irány, amit 2012-ben megkezdett, folytatódni fog.”!
Ennek során megtudhattuk Oroszország geopolitikai irányelvét, hogy: „új eurázsiai erőteret kell építeni és Eurázsia vezető hatalma lesz”!!! =))
Elegánsan átlépek – lévén ígértem, csak földrajzról szól – azon az apróságon, hogyan gondúja Orbán cimbije leuralni Kínát???, meg kell kérdezzem, hogy mitől is lenne eurázsia???
Ráadásul a derék szakértő arról is elmélkedik, hogy: „A Sanghaji Együttműködési Szervezet – amely az eurázsiai országok fő biztonságpolitikai szerveződése – nagyon határozottan egy új eurázsiai pólust fog kialakítani.”, hozzátéve: „a szervezetnek Oroszország, Kína és több közép-ázsiai ország az alapító tagja, de India és Pakisztán mellett már Irán is teljes jogú tagja lett. A BRICS-együttműködés bővítése pedig a feltörekvő piacok mellett Szaúd-Arábiát, Egyiptomot és Etiópiát is érinti.”!
kereső
Orbán viktor, a magyar fejedelem felajánlotta - nagy nyilvánosság előtt- életünket és vérünket = Magyarországot putyinnak, az orosz föderációnak. Ezt akarjátok magyarok?
Károly77
Ne feledjük el, hogy a cikkben mosdatott két úriember a realitás talaján maradva vezetik országukat.

Liberálisokon múlna már rég szivárványos atombombák repkednének a fejünk felett. Világégést okozva.

Javaslom a hazánkban garázdálkodó baloldali fejeknek: REÁLPOLITIKA, NEM VÁGY-VEZÉRELT MESEVILÁG.
Pusztai
@kereső: ...
fejedelem??

ALJADALOM!!
Nna!
kereső
@Pusztai: Az, de én azért irok "fejedelmet"- bár a pontosabb meghatározás a "húbérúr" lenne, mert nem miniszterelnökként= első miniszterként= első szolgaként ténykedik, hanem uralja az országot. Azt, mmeg , hogy mit is jelent ez a középkori meghatározás- hűbérúr, nem kell elmagyarázni- legalábbis neked/nektek nem .
Pusztai
@kereső: Szerintem meg egy gazember!
Bövebben: a magyar történelem klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló tömeggyilkos gazembere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.