A politikai pályára lépett férfi felemlegeti, hogy a miniszterelnök vejének barátja összesen 47 százalékos tulajdont szerzett a magyarországi Auchan hálózatban.

Úgy tűnik, hogy egy pillanatra sem lassul Magyar Péter kommunikációja, óráról órára szivárogtat ki valamit, vagy éppen sokakat érdeklő kérdéseket tesz fel. Most például Orbán Viktort találta meg a közösségi oldalán, és arra vár választ a miniszterelnöktől,

vajon szerzett-e az ön családja, akár közvetetten tulajdonrészt a hazai Auchan üzletekben, illetve ki volt az a családtag és hány százalékot kért neki a Sparból?

Magyar Péter nekirontott Orbánnak – Azt tudakolja, melyik rokonának kért részesedést a Sparból

Magyar a kérdéseivel ismét felkorbácsolhatja a közhangulatot    Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Azt tudjuk, hogy Jellinek Dániel, az egyik leggazdagabb üzletember, 47%-os tulajdonrészt szerzett a magyarországi Auchan hálózatban. Azt is tudjuk, hogy milyen szoros üzleti szálak fűzik össze az Ön vejét, Tiborcz Istvánt és Jellinek Dánielt. Elhangzottak olyan információk háttérbeszélgetéseken, hogy az Ön veje is beszállna az Auchan-ba. Így történt végül? Akár Jellinek Dánielen keresztül?

Azt ugye már tudjuk az osztrák Spar vezérigazgatójától, hogy Ön valamelyik családtagjának részesedést kért a hazai Spar bolthálózatból, de a Spar tulajdonosai inkább védelembe helyezték a tulajdnonuk egy részét Svájcban. Ki volt ez a családtag és hány százalékot kért, Miniszterelnök Úr?

Mióta az osztrák vezérigazgató erről nyilatkozott, megkezdődött a kormányzati fenyegetés a Spar irányába.

Bevett gyakorlat Önnél, hogy a családjának részesedést kér nagy, multinacionális vállalatok hazai üzletrészéből?”

– olvasható Magyar Péter posztjában.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Be vannak szarva a Magyartól és joggal. Meg körömmel.

Nem félős a gyerek és igen mély tudással rendelkezhet a fidesz aljasságairól. Hát csak nosza, üssed a vasat amíg el nem törik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Úgy csörtet ez a Peti gyerek, mind vaddisznó a susnyásban.
csak úgy....
@Pegero: @KisTehen: = 2 db elmebeteg! :)
Peller Anikó
Be vannak szarva a Magyartól és joggal. Meg körömmel.

Nem félős a gyerek és igen mély tudással rendelkezhet a fidesz aljasságairól. Hát csak nosza, üssed a vasat amíg el nem törik.
Pálinkás Pál
nos, talán nem kérdésekkel kéne " zaklatni " a retket...
Dr. Proktor
Költői a kérdés, ugyan melyik Orbán lánynak nincs még gazdasági birodalma?
Őrnagy
Magyar Péter ha egy osztrák multiért aggódik, akkor mit keres Magyarországon? Miért nem kér osztrák állampolgárságot?
Őrnagy
@Maccska: Aki képes a saját családja telefon és baráti beszélgetéseit hangszalagra rögzíteni, hogy évekkel később megpróbáljon belőlük (a segítségükkel) politkikai karriert építeni, az mindegy kicsoda, egy útolsó embernek is hitvány aljas féreg!
Aki Én
@Őrnagy: neked is csak a törvénytelen fideszes lehallgatások jönnek be, igaz?
Egyébként a sok buta magyarázkodás belyett meg kellene várni a sztori végét.
Őrnagy
@Aki Én: Agyhúgyköves elmeroggyant! Én 1989 óta, mióta értesültem a fidesz csürhe létezéséről, azóta rühellem őket. Nem én választom meg őket a hatalomba, hanem Magyarország választói, akik benneteket húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány seggfej csürhét a jelek szerint (de megérthető módon) a fidesz csürhénél is jobban utálnak!
Őrnagy
@Maccska: Egyik undorítóbb féreg, mint a másik!
Philip Marlowe
"...Azt tudakolja, melyik rokonának kért részesedést a Sparból"

Aki ezt a képtelen baromságot elhiszi, azzal a lapos földet is el lehet hitetni...
KisTehen
péter ... te kaptad volna, de elbasztad
Béla333
Ezek a tulajdonszerzések amolyan maffia stílus.
Az ellenzéknek lenne az a dolga, hogy ezeket a mocskos dolgokat számonkérje a maffián.
Magyar csak azt teszi, ami az ellenzéknek a dolga!
Őrnagy
@Béla333: Az ellenzék is a nemzeti vagyon szétlopásából gyarapodott és senki nem kérte számon rajtuk. Ha az ellenzék dolga a vagyongyarapodásokat számonkérni, akkor magukon kezdhetnék!
Béla333
Még egy: ez nem nekirontás, hogy azokat a kérdéseket teszi fel Magyar, ami mindenkit érdekel, mindenkit foglalkoztat, ami bemutatja az állammaffia működését!
Az meg kimondottan bosszantó, amikor a hülyemagyar maffiahívők azzal jönnek, hogy az ellenzék is lopott! Mert ha így van, akkor miért nem csukták le őket, senki nem kért számukra mentességet!
Elég volt a politikusok büntetlen bűncselekményeiből!
Őrnagy
@Béla333: Nem érted, mert súlyosan szellemi fogyatékkal élő vagy, de most nincs időm minden gyagyásnak elmagyarázni, hogy hová vezetett a CCCP katonai megszállás okorta Rákosi diktatúra és egypárt rendszer, amely Rákosi bukása után a Kádár vezette egypárti diktaúrában folytatódott, és miért csak az egypárti diktatúra tudott önmagából a "Rózyadombi Paktum" elvei megtén egy azonos tőről fakasztott "Többpárt rendszert" az összes hibájával és összes alkujával csinálni, ahol előre sok mindenben megegyeztek (többek között abban is, hogy nem lesz 1945-ig visszamenőleg semmilyen elszámoltatás, és a gengszerváltás vagyonszerzéseiben se lesz elszámoltatás), mert a mert ennek a lehetetlen helyzet kialakulásának a körülményei és módszertana több kötet köny terjedelemre rúgna, ha valaki tényszerűen fel akarná az hozzád hasonló értetlenkedő seggfejek részére dolgozni! Csak a 90 évre tidtosított olajakták önmagukban mintegy 50.000 oldal dokumentált történés foglalnak magukban, ami minden rendszerváltó pártot és hatalmi erőt érintett!
Őrnagy
Kijavítom az elütéseket:

@Béla333: Nem érted, mert súlyosan szellemi fogyatékkal élő vagy, de most nincs időm minden gyagyásnak elmagyarázni, hogy hová vezetett a CCCP katonai megszállás okozta Rákosi diktatúra és egypárt rendszer, amely Rákosi bukása után a Kádár vezette egypárti diktaúrában folytatódott, és miért csak az egypárti diktatúra tudott önmagából a "Rózsadombi Paktum" elvei megtén egy azonos tőről fakasztott "Többpárt rendszert" az összes hibájával és összes alkujával csinálni, ahol előre sok mindenben megegyeztek (többek között abban is, hogy nem lesz 1945-ig visszamenőleg semmilyen elszámoltatás, és a gengszerváltás vagyonszerzéseiben se lesz elszámoltatás), mert ennek a lehetetlen helyzet kialakulásának a körülményei és módszertana több kötet köny terjedelemre rúgna, ha valaki tényszerűen fel akarná a hozzád hasonló értetlenkedő seggfejek részére dolgozni! Csak a 90 évre tidtosított olajakták önmagukban mintegy 50.000 oldal dokumentált történést foglalnak magukban, ami minden rendszerváltó pártot és hatalmi erőt érintett!
Őrnagy
Még egy hiba: Az olajaktákat 2000-ben 85 évre titkosították nem 90 évre!
Őrnagy
@Béla333: Amúgy a bíróság foglalkozott Gyurcsány cégügyeivel és vagyongyarapodásával, de végül nem azzal zárták le az ügyet, hogy "Ártatlan" lenne, hanem azzal, hogy

ELÉVÜLT !!!

No ugye erre előre számítottak a gengszeterváltó csürhe, hogy megegyezés szerint eleve olyan jogszabályokat hozzanak, hogy rövid időn belül elévüljenek az olyan ügyek, amelybe bármely kiválasztott Gengszterváltó elvtársnak nem volt megengedhető, hogy büntethető legyen! Ezért jogilag a múltat már nem is lehet rendbe tenni!
Őrnagy
@Béla333: Nagy valószínűséggel Orbán is leghamarabb akkor fog kiszállni a hatalomból, amikor a szakértők kimondják, hogy ami felróható volna neki, az már elévült, így ő is éronthetetlen lesz jogilag, mint Gyurcsány meg a többi szélhámos, akiket még felsorolni is sok volna, ahogy Medgyessy D-209-es elvtárs (kommunista miniszterelnök helyettes és többpárt rendszeri miniszterelnök mondta 2004-ben), hogy:

Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel !!!

És ha ő ezt mondta, akkor az úgy is volt, de már azok is réges rég elévültek (sőt már SZDSZ sincs), mielőtt bárki kutakodni kezdett volna ezekben az ügyekben!
Béla333
Ha a politikusok köztörvényes bűncselekményei közül jónéhány jogilag el is évült, még tegnapról is van olyan bűn, ami nem évült még el. Elég, ha ezekért kapjuk el a mocskos bűnözőket!
Meg aztán ha elévült, attól még bizonyítékokkal a választók elé kell tárni, hogy legalább lássák, hogy imádottjuk mekkora gazember volt!
Talán így rádöbbennek, hogy mennyire át lettek verve, mennyire nézték őket hülyének és talán a társadalom tanul a történetből. (Bár erre kis esélyt látok!)
Őrnagy
@Béla333: Nem lehet, mert azzal megsértenék az "Ellenzéki kerekasztal" megállapodást, ,ahol az asztal volt az "Ellenzéki", akik körbeülték, azok meg a többpárti "Demokráciára" oszló hatalom képviselői!
simmering73
Ami a Spar ellen zajlik, az a háttérben mindennapos. Mindent az Orbán-maffia kontrollál, minden üzleti tevékenység politikai kegy. Ha bárki bármibe kezd, befektet, Magyarország határain belül vállalkozást csinál, és az jól megy, pillanatokon belül Orbánba és embereibe ütközik. Ugyanaz a hálózat tart a kezében és ellenőriz mindent.

Mindenki addig működhet szabadon, amíg az beleillik az Orbán-maffia stratégiájába, nem sérti az Orbán-család, a strómanjaik, oligarcháik érdekeit, illetve amíg nem vetnek szemet valaki üzletére. Aki útjukba kerül, elszeretik azt, ami az övé, menthetetlenül megszerzik, kinyírják vagy elüldözik.

A felszínen politikai locsogás zajlik, gyűlöletkeltő uszítás, bűnbakképzés, hogy az emberek gondolkodását irányítsák, a figyelmüket eltereljék, rabszolgává tegyék őket, míg a háttér farkasok tanyája, hiénák és sakálok földje, ahol az Orbán-család emberei és hűbéresei szabadrablást folytatnak, elválaszthatatlanul az állami tulajdontól és közpénztől.
nepszava.us/a-spar-ellenallt-annak-hogy-barmit-elvegyenek-amire-szemet-vetnek/
teuton
@Őrnagy: Aha! Szoval akkor gyakorlatilag megindokoltad/bevallottad, hogy a potrohos gazdad maffiaja ezert titkosit 20-30 evre valamit! Vagyis amikor kiderül, akkorra mar ugy va idözötve, hogy elevült... Tehat gyakorlatilag a bünözök a sajat maguk altal hozott törvenyekkel vedik be magukat! Ja, akkor mar tudom, mit jelent az ILLIB! MAFFIA!!!
CsipkeRózsa
Több Magyar Péterre van szükség, a Spar is azt bizonyítja. Egyedül nem megy!
Géza
Miért nem fog össze Hadházy-val?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.