Magyar Péter azonnal reagált, szerinte Rogán Antal diktálta volt felesége szavait.

Végre-valahára megszólalt Varga Judit, a korábbi igazságügyi miniszter a 444 megkeresésére reagált, amelyben azt írja, nem akar nyilatkozni. „Mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közéleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának – értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni.”

Varga Judit: „Korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy elzárkózom minden vitától”

Amikor még úgy tűnt, minden rendben    Fotó: MTI

Varga még hozzátette:

„Korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom."

Magyar Péter azonnal reagált Facebookján. Szerinte Varga Judit nyilatkozatát Rogán Antal mondta tollba.

„Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról. Kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozom a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt feleségem nevében”

– írta a posztjában.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Ha varga asszonyságnak csöpp esze lenne, /de nincs, eddig sem volt!/, akkor sokáig, nagyon sokáig csendben maradna, elvégre nincs hivatalban, nem kötelező nyilatkoznia, még rogán sugalmazására sem!
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 09:32 Amig jóban voltak mint egy normális család addig semmi baj sem volt. Három gyermek után megromlott a kapcsolatuk és őértük sem tudtak együtt maradni? Van sok ilyen család akik nem illenek össze és csak késve jönnek rá! Rengeteg ilyen döglött kapcsolat vége az hogy akik valamikor(valamiért) szerették egymást, a váláskor olyan szinten egymás ellen tudnak fordulni olyan ügyekben ami mindkét félnek jó volt amig a kapcsolat jól működött, de a végén felhasználható zsarolásra! Ez az ő magánügyük lenne, ha egyszerű választópolgárok lennének, akik nem tudnak a politika mocskos ügyeiről! Ez már országos ügy, mert olyan dolgokról tudtak és tartottak titokban ami minden magyar állampolgárt érint!
Horizont
Korábbi házassága??? Akkor férjhez ment a buciképű 6,2 millióshoz?
Tehát kilépett de bennmaradt a NER-ben. A kis megalázott hahahahaha
sokanvagyunk
Túl sok volt a kibic a megromlott kapcsolatuk mellett - a házassági tanácsadást se a propagandaminiszternél kellett volna lefolytatni.
Dr. Proktor
Ma reggel megkérdeztem a nejemet, mit csinálna ha könyveket vagdosnék a fejéhez részegen?
Azt válaszolta, hogy még egyszer ne gyere haza részegen, de ha mégegyszer bántalmazol az a kapcsolatunk vége...
Ezek után kétségeim vannak Varga Judit alkalmasságával igazságügyi miniszterként, egyrészt magát nem védte ha igaz amit mond, ez magánügy, de ezek szerit nem tett eleget törvényi kötelességének a jelenség szabályozására - ez viszont közügy!
Aki Én
@Őrnagy: A fidesz egy ilyen emberre bíz milliárdos állami céget, tagja volt egy állami felügyelőbizottságnak is...
Ráadásul a fidesz illetve maga az igazságügyi miniszter hallgatta el a Magyar állítólagos bűncselekményeit amit a családjával tett.
És ne feledjük, hogy arról a Vargáról beszélünk, az a Varga panaszolja most tele a világot, aki hisztinek nevezte a nőket érő erőszak ellen szóló egyezményt.
Mondván, ,,felesleges az egyezményt ratifikálni, mert a magyar jogrendszer már így is eléggé szigorú, és mindent megtesz a nők védelméért. A kormány ehhez kapcsolódva azt hozta fel példaként, hogy 2012 óta nálunk is önálló büntetőjogi tényállás a kapcsolati erőszak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.