Magyar Péter azonnal reagált, szerinte Rogán Antal diktálta volt felesége szavait.

Végre-valahára megszólalt Varga Judit, a korábbi igazságügyi miniszter a 444 megkeresésére reagált, amelyben azt írja, nem akar nyilatkozni. „Mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közéleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának – értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni.”

Varga Judit: „Korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy elzárkózom minden vitától”

Amikor még úgy tűnt, minden rendben    Fotó: MTI

Varga még hozzátette:

„Korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom."

Magyar Péter azonnal reagált Facebookján. Szerinte Varga Judit nyilatkozatát Rogán Antal mondta tollba.

„Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról. Kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozom a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt feleségem nevében”

– írta a posztjában.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Magyar Péter egyre frusztráltabb!
csak úgy....
Nehéz a boldogságtól búcsút venni,
Ma mégis könnyen megteszem.
Ha majd a másik kevésbé jó lesz,
Legfeljebb rád emlékezem.
csak úgy....
@Pegero: ezt te mint buzzancs pasiismerö mondod? :)
jáger laszló
VJ a +alázott most végre boldog Windisch L oldalán
Gratulálok!/
csaj ennyi
barátilag
Pegero
@csak úgy...: @nem csak húgy hanem szar is:!
Te familiárisan pigmentált, agyilag abortál kis fan! A patológiai vágyaimat rajtad fogom kiélni.
Horizont
Zokogok, sírok Varga Juciért...Ja nem!!!
Azért ismerjük valamennyire kizártnak tartom, hogy ez az erőszakos, nagypofájú nő elviselte volna a megaláztatást. Parancsot teljesít azért a barátja a 6,2 milliós ÁSZ elnöke nem veszítheti el.
Ez a nő régen is ellenszenves volt és ez mára csak mélyült.
Levendula
@Horizont: Én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nő az első megaláztatás után a férjével marad...
Horizont
@Levendula: Pláne egy ilyen nő...hagyjuk már. Hazugság az egész. Szarul éltek. Elváltak.
Dr. Proktor
Korábbi házasságom? Nofene...mi van a jelenlegivel? Ki a boldog hölgy vagy férfi? Remélem gazdag és befolyásos...
Pusztai
Ne feledjük, a fidesz kommunikáció legalapvetőbbek egyike a KARAKTERGYILKOSSÁG!
98 óta minden választásnál.és időközökben is -ha feltűnt egy fideszre veszélyes alak - alkalmazzák, és nem kímélnek senkit gyereket, szűlőt mindenkire fröcsögnek, hazudnak mocskolódnak.

Felfoghatatlna számomra hogy vannak alapvető aljas fidesz kommunikációs pontok amikt majd 30 éve használnak, - van amit tovább fejlesztetetk, újítottak,- de a fidesz ellenzék egyetlen épkézláb taktikát módszert nem alakmaz: esetleg cáfol és feljelent.
NEM!
A SZART VISSZA KELL LAPÁTOLNI, LELEPLEZNI!!
Fidesz ellen nem működik ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel.
Azonnal kell visszavágni !!!
Pusztai
@Dr. Proktor: nekem azonnal ez ugrott be, már van újabb??
Balfasz médiások egy kibaszott egyértelmű mondatra sem képesek már.
irtózatosan hülyül a média, és ez a tanulatlan, felkészületlen, minden szarkupacban termő média csótányoknak köszönhetjük, akik büszkén vallják: matekból buktak azért okosak!
Orrukba meg beesik az eső, olyan magasan hordják.
usa kutatáS szerint a GYENGE MATEKOS ALKALMATLAN MÉDIÁBAN ÚJSÁGÍRÓNAK.
Maccska
Azt hiszem hogy a libernyákok megint jól át lettek baszva.
Pusztai
@Pusztai: ez így ok:

"Felfoghatatlan számomra hogy vannak alapvető aljas fidesz kommunikációs pontok amiket majd 30 éve használnak, - van amit tovább fejlesztettek, újítottak,- de a fidesz ellenzék EZ ELLEN egyetlen épkézláb taktikát, módszert nem alklmaz: esetleg cáfol és feljelent."
Horizont
@Maccska: csak te vagy átbaszva aki ezt el is hiszi.
kereső
@Horizont: 06:07 Most azon gondolkodom, hogyan lehetnek ennyire képmutatóak? Mindkettő. Az interjúból kiderül, hogy nagyon is úgy élték mindennapjaikat, amely ellent mond a hivatalos- varga judit által is megvetett és kommunikációjában ostorozott "gender"-nek- amelyre hivatkozással állitotta, orbán nyomán, hogy az Isztambuli Egyezmény hiszti!.
Az interjú 2020-ban készült-és ez az idilli kép már 2021 év végén széthullott, annyira , hogy váláson gondolkodtak- és csak a NER-és orbán viktor iránti lojalitásuk miatt halasztották el a választásuk utánra- addig meg volt minden: cup-cup, meg édes ömlengések a külvilág felé- nehogy , a miniszter asszony válása rossz fényt vessen a keresztény, családbarát kormányra és orbánra. Én nem állok ebben a magánügyi kérdésben egyik oldalra sem- engem a képmutatásuk érint "érzékenyen", amelyet nehéz megemészteni.
Maccska
@Horizont: már megint egy kis pitiáner szarháziban van minden bizalmatok?
Politikusnak szart sem ér az ilyen,de úgy tűnik árulónak is gyenge.
Maccska
@kereső: még mindig az isztambuli egyezményen rugózol?
Az isztambuli egyezmény semmi olyat nem tartalmaz,amit a magyar jog ne kezelne megfelelően.
Csizmás Kond
@Horizont: Mostanáig ezerrel lázadtál amikor nők bántalmazásáról, megalázásáról volt szó...most meg nem hiszel benne...ez most politika vagy kedélyváltozás ?
Horizont
@Maccska: orbánra gondoltál ? Benne van minden bizalmad pedig politikusnak és embernek is szar és áruló is. Amúgy meg nem mindegy neked hogy kiben bízunk???
Horizont
@Csizmás Kond: jesszusom te tényleg képes vagy elhinni a karaktergyilkosságot? Ezer példa volt eddig is rá, hogy hazudtak. nem?
kereső
@Maccska: De igen, egyébként jellemző- hogy neked csak ezzel van problémád.
Horizont
@kereső: Én meg mindig arra gondolok, hogy ők nem gondolnak a 3 gyerekükre?
Meg arra is hogy élhetnek ezek a vezetőink ott fenn!!!
kereső
@Horizont: Úgy látszik, hogy nem...
kereső
@Horizont: 07:22 Egy egész ország elhitte a gyurcsány ellenit...az lett az "etalon".
Horizont
@kereső: Igen és ez is lett az ország veszte is.
Csizmás Kond
@Horizont: ...rólad beszéltem nem magamról. Te mostanig olyanokról is elhittél bármit akit azt sem tudtad hogy egyáltalán létező személyek, most meg a szokásos pártoskodó féloldaladdal meghazudtolod önmagadat...ugyanis azt is írtad itt a propin hogy soha nem leszel megbocsájtó egyetlen nőbántalmazóval sem...na íme...lettél ...
kereső
@Maccska: Ne hivatkozz arra, ami nincsen- amikor a magyar országgyúlés megszavazta az isztambuli egyezmény végleges!!! elutasitásáról szóló nyilatkozatát, ezzel indokolták:
"A KDNP-s Nacsa Lőrinc szerint a családon belüli és elsősorban a nők elleni erőszak minden formájának felszámolását célzó Isztambuli Egyezmény egyes pontjai ellentétesek a kormány migrációs politikájával, valamint a dokumentum elő akarja írni a társadalmi nemek definícióját és ezzel együtt

a romboló genderszemlélet

bevezetését, valamint a rá akarja erőltetni az országokra menedékjog nemi alapon történő biztosítását. A párt szerint az egyezmény felgyorsítja vagy könnyebbé teszi a bevándorlást Európába, ezért sem tudják ezt támogatni."

Ha már te magad hülye vagy, légy szives ne nézz mindenkit annak- a simicskainizmus jegyében.. Alkotmányos jog, de nem kötelező.
Horizont
@Csizmás Kond: Dekázó Jucusodat senki nem bántalmazta te szerencsétlen.
kereső
@Horizont: 07:26 Ezt irja Lengyel László március 21.-én MP kapcsán( aki egyébként egyáltalán nem vádolható azzal, gyurcsány fan lenne- sőt!!)
"Lehetnek (és az én fejemben is vannak) elméletek, hogy miért ő, és miért most, és mindez hogyan viszonyul a pedofil-gate farvizéhez, és hogy miért próbálják bizonyos erők elkerülni, hogy egy újabb (semmit el nem ért) Simicska váljék belőle, miközben lehet, hogy egy év múlva Magyarország felé még fordulni sem akaró floridai milliárdos lehet, mert nem erről van szó.Arról van szó, hogy a 2006 előtti Gyurcsányhoz mérhető ellenfele támadt Orbánnak és mindennek, amit OV képvisel, amit akar, amit gondol és amivel mozgósítani tud."

Szóval orbán nem hagyhatta, hogy megmaradjon a 2006 előtti gyurcsány, mert akkor neki 2010-ben is reszeltek- a"haza " ismét csak ellenzékbe került volna.Na erről van szó...
Aki Én
,,baloldali politikussá vált volt férjem"
Na, ettől lett totál hiteltelen.
Pusztai
@Aki Én: amikor valaki vagdalkozik, vagy nem a saját szövegét nyomja akkor tele van következetlenséggel, egymást tagadó részekkel, ezt is ki kéne használnia az álellenzéknek dehát álszakállt hordanak.
Maccska
@kereső: genderideológia és bevándorlás.Ez5 kihagynánk a témaból.Helyesen.
kereső
@Maccska: Na, de ez volt az indoklás...a fideSS-kdnp indoklása. Nem tudsz értelmezni három összetett mondatot?
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerencsétlen az aki minden esetet pártszempont alapján értékel. ...amúgy kendre sem volt pedofil de te azt állítottad, böjte sem pedofil de te róla is azt mondtad...és ezt lehetne folytatni estig...tehát szerencsétlen aki nem tud gondolkodni csak fújja az egyoldalú dumát...szánalmas vagy.
Őrnagy
Őszinte részvétem Varga Juditnak és a 3 gyereknek, hogy egy ilyen férj és apa mellett kellett felnőniük. Ez a féreg Magyar Péter, akinek semmi nem szent, egy embernek is hitvány aljas féreg. Egy tyúkólat se bíznék rá, hemhogy országos politikát. Ennél még a DK is jobb, pedig az is egy rakás szar!
kereső
@Aki Én: 07:38 Ennek is megvan a maga "funkciója"...
Eladott Ország
Lemondott Varga Judit. Jajj, more mi lesz velünk? Szájerjózsi' sokkal szívhez szólóbb volt, ő azt zokogta a világba, hogy "A nagy lelki megterhelés miatt lemondok." Itt maga a Jucika a terhelt. És ha nem pattan meg, hamarosan vádlott is! Gyanús ez nekem. Előkerült a megsemmisített videó egy páncélszekrényből? Ahogy Juci apácaruciban gyóntatja a barátnőjét. Jucus! A találttárgyak osztályán kerested már a tárcád? A buxáját sem találja, nemhogy a tárcáját. De ugye az EP-képviselőknek nem fog "lapot osztani", és "turistáknak" tekinti őket, tehát a jövőben sem fog velük szóba állni? Oszt’ tugggya e má’, mia’ jogállam ?! Azt még nem, és a nóta végét sem tudta. Egy adócsaló igazságügyminiszter mindenképp mutatja a garanciákat a jogállamra.
uploads.disquscdn.com/images/8d4f138067516acaaf167c4aaf85b21824e336aec89576aebcebe0bac1f7d3c7.jpg?w=800&h=262
Varga Judit: A munka nem várhat. Cumibaba! A beosztásért meg kell dolgozni. Addig siess míg áll a zászló rúd...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/364732036_575632581392609_1046134584295371648_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=uoby92GUDfMAX_tU9hn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC2Podnbqxxa3yXbsOLhUsC7VabIskYynsjGyg6tl5TXA&oe=6602C7D0
Pusztai
@Eladott Ország: Balog csuhás egyik lemondásán még a gránit is elolvadt!
vacsi
Bár nem szeretem Varga JUditot, de nem értem, hogy mehetett ehhez a majomhoz...
nejlontacskó
@Őrnagy: számomra az a szembetűnő, hogy amíg Magyar Péter, szembe nem fordult a Fidesszel, addig egyszer sem hallottam a kormány felől, hogy bárki is, felszólat volna Varga Judit által elszenvedett bántalmazások ellen!
Miért nem igyekezett senki, hogy megszűnjön ez az áldatlan állapot?
Miért, csak most lett Magyar Péter akkori viselkedése elítélendő?
KisTehen
mindenkinek megvannak a démonai

magyarnak rogán az
Pusztai
@nejlontacskó: Sőt az isztanbuli egyezményre is csak azt mondta: hiszti.
Magát köpi szemen VJocus.
nejlontacskó
@KisTehen: Orbánnak pedig Gyurcsány, és ahogy látom, újabban Magyar Péter!
Horizont
@Csizmás Kond: Te tényleg egyre hülyébb vagy. Nem tudom ki az a Kendre, Böjtéről egyetlen kommentet se írtam soha. Már megint kitalálsz rám dolgokat. Na pá aranyom.
Horizont
@vacsi: Mi van bánccccsák orbán gazdidat jajjajjj...
kereső
@nejlontacskó: A semmi, hogy eddig senki sem szólalt fel a "bántalmazás ellen" a kormány részéről- de még meg is kérték őket szépen, hogy ugyan játsszák már el még legalább egy évig a "boldog családot".
Horizont
@kereső: ha teljesen logikusan józan paraszti ésszel végig kísérjük a családi eseményeiket és belekalkuláljuk a kért ember személyiségét akkor a normálisan gondolkozók is tudják, hogy nem volt semmiféle asszonyverés. Veszekedés és egy házasság halála igen, amibe belemártózott a nagy magas politika. Most pedig az undorító propaganda és karaktergyilkolnak, na nem a Jucit aki az ÁSZ vezér babája, hanem a volt férjet aki nekiment a NER-nek. Nahát...
Őrnagy
@nejlontacskó: Varga Judit soha nem teregette a családi szennyest, csak tűrt. A válás után se akarta teregetni, de Magyar péter gondolta úgy, hogy mielőtt bárki teregetne, ő elkezd előre tiltakozni! Amig Magyar Péter nem kezdett el előre tiltakozni, "hogy mások úgyis tzeregetésbe kezdenek" addig senki nem foglalkozott ezzel!, tehát nem volt addig közügy és újság téma, csak egy rossz családi kapcsolat, ami nem tartozna senkire!
kereső
@Horizont: Nem tudom, és rajtuk kivül talán senki, hogy mi is az igazság a "családi szennyeben". A varga által posztolt kisfilm : "Az elfeledett tejföl..."- a párkapcsolati erőszaknak azon válfajáról szól, amely nem fizikai, hanem verbális lelki terrort- a másik fél folyamatos megalázását, emberi mivoltának lekicsinylését.-semmi sem jó amit csinálsz!!! .. jelenti, és nem azonos a párok közötti "kanálcsörgéssel"/veszekedéssel. Ez egy folyamatos lelki terror a másik féllel szemben. A kisfilm erről szól.
A megalázott félen ennek nincsenek fizikailag látható jelei, csak egy idő után ennek lehet következménye egy elborult pillanatban a fizikai bántalmazás is.
CsipkeRózsa
A családi viták, veszekedések minden házasságban előfordulnak. Az emberekből való kiábrándulás száma sokszorosan meghatványozódna, ha mindenkiről tudnánk részleteket.
Ahol ilyen politikai ráhatások is vannak, ott a hazugságot is tudnunk kellene kiszűrni.
Aki Én
@Őrnagy: gondolozz balfasz.
A családbarát kormány hagyta, hogy egy férj verjen egy védett személyt?
lusta
Elmorzsoltam egy könnycseppet Jucusért. Mennyi megaláztatást kellett elviselnie a férje mellett. A válásukat is 2 évvel el kellett halasztani. Ki is kérte ezt? Nem, nem Magyar, hanem maga a pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár.
Béla333
Ne felejtsük el, hogy a dekázó némber még lehet igen erősen is érintett a Völner ügyben, a Pegazus ügyben és még sok más ügyben.
A büntetés elkerülése érdekében zsarolható és valószínűleg zsarolja is a maffia!
Ugye! Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók...!!!
Kellett a hatalom, a pozíció, hát így járt!
Őrnagy
@Aki Én: Téged agyhúgyköves elmeroggyant húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög hungarofób seggfejet is hagynak itt hülyeségeket kommentelni!
Horizont
@kereső: Nem tudjuk tényleg mi a teljes igazság. De Jucusról mégis nehezen tudom elképzelni hogy az erőszakos természetével évekig tűrte volna a megaláztatását.
Kizártnak tartom a jelleme alapján. Azt hogy ezt a nép elé kell dobták elítélem.
Egy szavukat se hiszem el. Lehet kiderül, hogy nincs igazam de nem hiszem.
kereső
@Horizont: Hihetlen - vagy pedig két énje van. Mert amit miniszterként és listavezetőként bemutatott, az nem arra vall, hogy behúződna a sarokba. MP -ben pedig legalább annyi nárcisztikus jellemvonás van, mint volt MZP-ben.
Én végtelenül sajnálom a gyermekeiket, hogy végül is két magasan képzett-és intelligensnek mondott ember igy üzenget a fejük felett egymásnak- és főleg úgy, hogy egyik héten az egyiknél, másik héten a másiknál vannak a gyerekek. Szörnyű lehet nekik, két ilyen szülő mellett- akik ennyire nem veszik figyelembe az ő érdekeiket. Csak a saját önös érdeküket.
CsipkeRózsa
A "korábbi házasság" kifejezés nem azt jelenti, hogy van egy későbbi házassága is, mondjuk egy mostani házasság?
nejlontacskó
@Őrnagy: nem kell sajnálni Varga Juditot.
Nincs az ő bántalmazásával, a világon semmi probléma!
Egyáltalán bántalmazás, ha leordítja a Péter a fejét?
Cherry
Hányinger ez a fidesz rib@nc, agyon is ütöttem volna az ilyen moslékot, a kis szent, akkora pofája volt mindig hogy ez a szöveg valahogy nem illik hozzá,
Maccska
A libernyákok a bántalmazók pártján állnak.
Cherry
@Őrnagy: Te sem vagy valami iQ bajnok, mocskosszájú fidesz csicska, jobb ha kussolsz, mert csak fekália amit kiokádsz te proli bunkó
balos
Amikor egy neres megszólal vagy hazudik vagy szarik a szavazói fejére!Felhívom a figyelmüket,hogy a szájuk is befogadó a nemzethy szarra!
Cherry
@Maccska: Jobb a bántalmazó mint pedofil és tolvajok te retek
Maccska
Bántalmazó símogatók vagytok,libsik.
Cherry
@csak úgy...: Az nem is lenne baj, de ARAB
teuton
@Maccska: Forditva ülsz a lovon Herelt Kandur! Gyerek- es asszonybantalmazok a fitymaszban vannak, különösen pedig a pedofilok es azok simogatoi!!! Nem tartok neked nevsorolvasast, mert hosszu lenne, analfabetakent meg ugysem tudod elolvasni!
vitriol
Ha varga asszonyságnak csöpp esze lenne, /de nincs, eddig sem volt!/, akkor sokáig, nagyon sokáig csendben maradna, elvégre nincs hivatalban, nem kötelező nyilatkoznia, még rogán sugalmazására sem!
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 09:32 Amig jóban voltak mint egy normális család addig semmi baj sem volt. Három gyermek után megromlott a kapcsolatuk és őértük sem tudtak együtt maradni? Van sok ilyen család akik nem illenek össze és csak késve jönnek rá! Rengeteg ilyen döglött kapcsolat vége az hogy akik valamikor(valamiért) szerették egymást, a váláskor olyan szinten egymás ellen tudnak fordulni olyan ügyekben ami mindkét félnek jó volt amig a kapcsolat jól működött, de a végén felhasználható zsarolásra! Ez az ő magánügyük lenne, ha egyszerű választópolgárok lennének, akik nem tudnak a politika mocskos ügyeiről! Ez már országos ügy, mert olyan dolgokról tudtak és tartottak titokban ami minden magyar állampolgárt érint!
Horizont
Korábbi házassága??? Akkor férjhez ment a buciképű 6,2 millióshoz?
Tehát kilépett de bennmaradt a NER-ben. A kis megalázott hahahahaha
sokanvagyunk
Túl sok volt a kibic a megromlott kapcsolatuk mellett - a házassági tanácsadást se a propagandaminiszternél kellett volna lefolytatni.
Dr. Proktor
Ma reggel megkérdeztem a nejemet, mit csinálna ha könyveket vagdosnék a fejéhez részegen?
Azt válaszolta, hogy még egyszer ne gyere haza részegen, de ha mégegyszer bántalmazol az a kapcsolatunk vége...
Ezek után kétségeim vannak Varga Judit alkalmasságával igazságügyi miniszterként, egyrészt magát nem védte ha igaz amit mond, ez magánügy, de ezek szerit nem tett eleget törvényi kötelességének a jelenség szabályozására - ez viszont közügy!
Aki Én
@Őrnagy: A fidesz egy ilyen emberre bíz milliárdos állami céget, tagja volt egy állami felügyelőbizottságnak is...
Ráadásul a fidesz illetve maga az igazságügyi miniszter hallgatta el a Magyar állítólagos bűncselekményeit amit a családjával tett.
És ne feledjük, hogy arról a Vargáról beszélünk, az a Varga panaszolja most tele a világot, aki hisztinek nevezte a nőket érő erőszak ellen szóló egyezményt.
Mondván, ,,felesleges az egyezményt ratifikálni, mert a magyar jogrendszer már így is eléggé szigorú, és mindent megtesz a nők védelméért. A kormány ehhez kapcsolódva azt hozta fel példaként, hogy 2012 óta nálunk is önálló büntetőjogi tényállás a kapcsolati erőszak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.