A DK árnyékminiszterelnöke ellen tett büntető feljelentést Pölöskei Gáborné.

Magánindítványként tett büntető feljelentést Dobrev Klára DK-s politikus ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt Pölöskei Gáborné.

Áder János húga nekiment Dobrev Klárának és feljelentést tett ellene rágalmazás miatt – Tovább gyűrűzik a bicskei pedofilügy

Pölöskei Gáborné, a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára. MTI/Hegedüs Róbert

A Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek nyilatkozva hangsúlyozta,

Dobrev Klára azt állította, hogy: "Áder János testvére is bűnös a pedofilbotrányban".

"Dobrev Klára nem kevesebbet állított, minthogy bűncselekményt követtem el. Márpedig egy ilyen állítás nem a szólásszabadság által védett politikai vélemény közlése, hanem rágalmazás, függetlenül attól, hogy az érintett közéleti szereplő vagy sem" – fogalmazott a helyettes államtitkár.

Pölöskei Gáborné Áder Annamária jelenleg a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára. A DK március elején követelte Pölöskei Gáborné Áder Annamária lemondását, mert

ő vezette 2011-ben azt az osztályt, amelynek többen is jelezték, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatója belenyúlt egy kisgyerek nadrágjába.

Áder János egykori köztársasági elnök erre azt mondta, nem igaz, hogy a fővárosi önkormányzatnál dolgozó húga nem tett semmit 2011-ben, amikor tudomására jutott, hogy a bicskei gyermekotthon vezetője pedofil bűncselekményeket követhetett el. Szerinte Áder Annamária tájékoztatta a főjegyzőt az igazgatóval kapcsolatos bejelentésről, aminek nyomán elkezdték a feljelentés előkészítését, és végül később nyomozás indult.

Pölöskei Gáborné emlékeztetett nemrégiben Áder János által is ismertetett tényekre:

2011 őszén a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon növendékeitől kapott információk alapján jutott tudomására, hogy az intézmény igazgatója bizonyos esetekben szexuális tartalmú gesztusokat, kijelentéseket tett növendékei felé, valamint velük szemben szexuális zaklató magatartást tanúsít.

A Fővárosi Önkormányzat Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának vezetőjeként írásbeli feljegyzésben tájékoztatta a főjegyzőt és az aljegyzőt. Az általa vezetett Főosztály büntetőfeljelentés előkészítését kezdte meg. Hozzátette: a feljelentés kidolgozására utasítást adott, kidolgozásában részt vett. Egy nappal később a főpolgármester-helyettes Budapest Főváros Önkormányzata képviseletében feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságnak, amelyhez csatolta a közérdekű bejelentést is.

A nyomozó hatóság a 2011-ben indult büntetőeljárást gyanúsítotti felelősségre vonás nélkül 2012-ben megszüntette – ismertette Pölöskei Gáborné.

Évekkel később indultak meg azok az újabb büntetőeljárások, amelyek során a gyermekotthon igazgatóját és más személyeket végül jogerősen elítéltek. Pölöskei Gáborné kiemelte: sem a korábban, sem a később indult büntetőeljárásokban nem hallgatták meg még csak tanúként sem.

Pölöskei Gáborné egy héttel ezelőtt – szintén magánindítvány formájában – a DK-s Gy. Németh Erzsébet ellen is büntetőfeljelentést tett.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Gondolom ezt is KÁder Jankó tette meg a huga nevében. Gyerekek, nyakig vagytok a fekáliában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
Bajban lesz a vonyító kórus! Ideje már elkapni a rágalmazók grabancát.
terlasz
Ez volt a DK célja, hogy per legyen belőle és az igazság nagyobb szelete kerüljön nyilvánosságra.
lusta
@Géza: Így igaz. Remélhetően hamarosan kiderül, hogy ezek a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai milyen mélyen vannak benne ebben a pöcegödörben.
Clavigo
Vazzzze,,,ez az " izé " rusnyább ,mint a bratyója..
Clavigo
Vazzzze,,,ez az " izé " rusnyább ,mint a bratyója..
Géza
@lusta: Igazad van. Vàrjuk ki a végét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.