A DK árnyékminiszterelnöke ellen tett büntető feljelentést Pölöskei Gáborné.

Magánindítványként tett büntető feljelentést Dobrev Klára DK-s politikus ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt Pölöskei Gáborné.

Áder János húga nekiment Dobrev Klárának és feljelentést tett ellene rágalmazás miatt – Tovább gyűrűzik a bicskei pedofilügy

Pölöskei Gáborné, a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára. MTI/Hegedüs Róbert

A Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek nyilatkozva hangsúlyozta,

Dobrev Klára azt állította, hogy: "Áder János testvére is bűnös a pedofilbotrányban".

"Dobrev Klára nem kevesebbet állított, minthogy bűncselekményt követtem el. Márpedig egy ilyen állítás nem a szólásszabadság által védett politikai vélemény közlése, hanem rágalmazás, függetlenül attól, hogy az érintett közéleti szereplő vagy sem" – fogalmazott a helyettes államtitkár.

Pölöskei Gáborné Áder Annamária jelenleg a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára. A DK március elején követelte Pölöskei Gáborné Áder Annamária lemondását, mert

ő vezette 2011-ben azt az osztályt, amelynek többen is jelezték, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatója belenyúlt egy kisgyerek nadrágjába.

Áder János egykori köztársasági elnök erre azt mondta, nem igaz, hogy a fővárosi önkormányzatnál dolgozó húga nem tett semmit 2011-ben, amikor tudomására jutott, hogy a bicskei gyermekotthon vezetője pedofil bűncselekményeket követhetett el. Szerinte Áder Annamária tájékoztatta a főjegyzőt az igazgatóval kapcsolatos bejelentésről, aminek nyomán elkezdték a feljelentés előkészítését, és végül később nyomozás indult.

Pölöskei Gáborné emlékeztetett nemrégiben Áder János által is ismertetett tényekre:

2011 őszén a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon növendékeitől kapott információk alapján jutott tudomására, hogy az intézmény igazgatója bizonyos esetekben szexuális tartalmú gesztusokat, kijelentéseket tett növendékei felé, valamint velük szemben szexuális zaklató magatartást tanúsít.

A Fővárosi Önkormányzat Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának vezetőjeként írásbeli feljegyzésben tájékoztatta a főjegyzőt és az aljegyzőt. Az általa vezetett Főosztály büntetőfeljelentés előkészítését kezdte meg. Hozzátette: a feljelentés kidolgozására utasítást adott, kidolgozásában részt vett. Egy nappal később a főpolgármester-helyettes Budapest Főváros Önkormányzata képviseletében feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságnak, amelyhez csatolta a közérdekű bejelentést is.

A nyomozó hatóság a 2011-ben indult büntetőeljárást gyanúsítotti felelősségre vonás nélkül 2012-ben megszüntette – ismertette Pölöskei Gáborné.

Évekkel később indultak meg azok az újabb büntetőeljárások, amelyek során a gyermekotthon igazgatóját és más személyeket végül jogerősen elítéltek. Pölöskei Gáborné kiemelte: sem a korábban, sem a később indult büntetőeljárásokban nem hallgatták meg még csak tanúként sem.

Pölöskei Gáborné egy héttel ezelőtt – szintén magánindítvány formájában – a DK-s Gy. Németh Erzsébet ellen is büntetőfeljelentést tett.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Gondolom ezt is KÁder Jankó tette meg a huga nevében. Gyerekek, nyakig vagytok a fekáliában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Gondolom ezt is KÁder Jankó tette meg a huga nevében. Gyerekek, nyakig vagytok a fekáliában.
Cherry
Ennek a fidesz luvnyának egy szavát nem hiszem, majd kibokszolja a fidesz banada...mocskos egy retkek vagytok
namihami
Pereskedjél, csapjál jó nagy zajt, mert akkor nem arra figyelnek, hogy te mit csináltál!
Megint egy fideszduracellnyuszi!
Eladott Ország
Mondjuk ha lenne gerinc ott a háta közepén, akkor magától is lemondana Áder huga, Pölöskei Gáborné. Nem is értem, hogy miért kell megvárni amíg a Karácsony által indított belsővizsgálat eredménye napvilágot lát. Csak úgy magunk között szólva, ha Tarlóspityu’ lenne a főpolgi, akkor nemhogy vizsgálat nem lenne, hanem még el is ítélnék a hangoskodókat rágalmazásért. “Alaptalan vádaskodás”, hogy a fidesz nem tüntette ki a pedofil intézmény vezetőjét, tartotta hivatalában annak helyettesét és a rendőrségi feljelentés elutasítása a szintén fideszes rendőrségnél anno azzal ért véget, hogy nem történt bűncselekmény.” Annyi ága és felelőse van ennek az ügynek. A végén mindig ott van a fővarangy. Minden út Rómába vezet. Minden út a kolostor malachoz vezet. Hogy lehet ez egy állítólag demokráciában? Pereputty mindenütt.
uploads.disquscdn.com/images/f18d94c723408d8ba340676a0037b46f96c6b66ade2a556370e902e38a0d8144.jpg?w=800&h=777
Sakk Matt
Inkább növesszen bajuszt Pölöskeiné!
kereső
Pölöskei Gáborné 2011. szeptember 28-án írásbeli feljegyzésben tájékoztatta a főjegyzőt és az aljegyzőt a bejelentésről, valamint arról, hogy az általa vezetett főosztály büntetőfeljelentés előkészítését kezdte meg."- csak az a probléma, hogy ebből 2011-ben nem lett semmi. Az, hogy megkezdte, nem jelenti azt, hogy lépett az ügyben, az eredmény meg ismert...
Nyírfa
Nagyon helyes! Ennél jobb alkalmat arra, hogy Klára felmossa vele a padlót, és végre meggyőzze az országot a vezetőképességéről, keresve sem találhattunk volna.
lampa laz
"Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára." Ez is egy olyan területen napozik, ahol nem kell félnie, hogy fel, vagy leég...
namihami
@Maccska: 18.18: ""Sas nem kapkod...""---ahogy a Fidesztől hallhattuk! Csak egy újabb fideszcsahos lett a láncról elengedve! A tesója is politikai nulla volt, ez még kevesebb!
vacsi
Ez egyre viccesebb lenne, ha nem lenne olyan tragikus. Áder János húga... Varga Judit férje... mi van itt?
KisTehen
helyes

legyen vége hadházi és a déká ámokfutásának, hogy következmények nélkül rágalmazhatnak bárkit az országban
Géza
Bajban lesz a vonyító kórus! Ideje már elkapni a rágalmazók grabancát.
terlasz
Ez volt a DK célja, hogy per legyen belőle és az igazság nagyobb szelete kerüljön nyilvánosságra.
lusta
@Géza: Így igaz. Remélhetően hamarosan kiderül, hogy ezek a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai milyen mélyen vannak benne ebben a pöcegödörben.
Clavigo
Vazzzze,,,ez az " izé " rusnyább ,mint a bratyója..
Clavigo
Vazzzze,,,ez az " izé " rusnyább ,mint a bratyója..
Géza
@lusta: Igazad van. Vàrjuk ki a végét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok