Perlaky-Papp József nyilvánosságstratéga, kríziskommunikációs specialista, a Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense szerint Magyar Péter kapkod, reakciói elsősorban zsigeriek.

Magyar Péter kapkod, reakciói elsősorban zsigeriek

– nyilatkozta Perlaky-Papp József nyilvánosságstratéga és kríziskommunikációs specialista, a Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

"Münchauseni hangulata van Magyar Péter kommunikációjának, nagyokat mond, egyre inkább emeli a tétet" – A kríziskommunikációs specialista önsorsrontásról beszél

Fotó: HírTV

Perlaky-Papp József a műsorban emlékeztetett, hogy Magyar Péter becsmérelte Varga Judit egykori munkatársait is, és azt állította, hogy soha nem bántotta volt feleségét.

A műsorban Perlaky-Papp József hozzátette,

Ez a Dugovics Tituszi gondolat szerintem a legjobb kimenetele Magyar Péter kapcsán az ügynek. Meglehetősen kockázatosnak, önsorsrontónak látom, amit csinál a nyilvánosságban, hiszen nem arról van szó, hogy kizárólag egy szálon fut ez a cselekmény, amit ő mond. Ma már mindenki azt várja tőle a baloldalon, hogy a kormányt meg fogja buktatni, azért ez egy nagy teher úgy gondolom, bárki számára. És fut egy másik szálon is, ahol ugyanolyan sejtetések vannak, egy kicsit münchauseni hangulata van a kommunikációjának, nagyokat mond, egyre inkább emeli a tétet. A harmadik pedig, a volt feleség oldalán, most már a munkatársak is beszélnek, Varga Judit is posztolt egy sokat sejtető kisfilmet a párkapcsolati erőszakról. Ha ez valóban megformálódik és bizonyító erejűen a nyilvánosság elé tárul, akkor az minden közéleti szerepvállalását tönkreteheti és tönkre is fogja tenni.

Forrás: Magyar Nemzet, HírTV

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Maccska: Ne almodozz, EZ Orbanisztan! Igy müködik az illib "demokracia es jogallam"! Szerinted kinek es mire kellett a Pegazus??? Ujsagirokat, ellenzeki politikusokat titokban lehallgatni? Ehhez alkalmazkodni kell, ÖNVEDELEMBÖL!!! Gulyas miert nem nyilatkozik 1 honapja? Nem kapta meg az utasitast, mit kell mondjon??? Az exfelesegnek is eleg sok idö kellett, mire a propagandagyar kidolgozta az igen hivatalos hangu nyilatkozatot... Es miert nem indit SENKI az erintettek közül pert szemelyisegi jogok megsertese miatt??? Csak a kivülallok pofaznak, mint te is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Azt hiszem, Magyarnak semmije sincs, mert már régen előjött volna vele. Ez egy lufi csak, ami kidurran hamarosan. Aztán elfelejtjük örökre.
Philip Marlowe
Kb egy hónapja mondom már, hogy ez a csávó nem "tiszta agyilag"! (lehet, hogy direkt)
A "nagy szakértők" politologusok, elemzők, most kezdenek ébredezni, hogy a csávó komp akart lenni, de nem komp lett!
Ennyit ezekről a politolugosokról, elemzőkről. Szakadok a röhögéstől ahogy az ATV-n Magyarázzák az orbánfóbiás elemzők... Rónai "függetlennel" el az élen...Kész röhej!!!
Az egyetlen kérdésem, hogy ki, vagy kik tolták ebbe a szerencsétlenbe a lóvét!???
Nem az ellenzék, az tuti!
Akkor ki?
Cherry
Retek seggnyaló ,remélen érik a sorsotok moslékok...
teuton
@Maccska: Ne almodozz, EZ Orbanisztan! Igy müködik az illib "demokracia es jogallam"! Szerinted kinek es mire kellett a Pegazus??? Ujsagirokat, ellenzeki politikusokat titokban lehallgatni? Ehhez alkalmazkodni kell, ÖNVEDELEMBÖL!!! Gulyas miert nem nyilatkozik 1 honapja? Nem kapta meg az utasitast, mit kell mondjon??? Az exfelesegnek is eleg sok idö kellett, mire a propagandagyar kidolgozta az igen hivatalos hangu nyilatkozatot... Es miert nem indit SENKI az erintettek közül pert szemelyisegi jogok megsertese miatt??? Csak a kivülallok pofaznak, mint te is...
teuton
@Maccska: Herelt Kandur, az nem tünik fel neked, hogy sajat magad hazudtolod meg??? Azt irtad, a baloldal tamogatja Magyart, mort meg azt, hogy tamadja! Zavar van a rendszerben, nem egyertelmü a tölük központi utasitas szamodra???
Philip Marlowe
@Maccska: Nehéz "dió" ez!
Nincs már olyan szolgáltató aki ne rögzítené a telefonbeszélgetéseket. Igaz, figyelmeztet, hogy rögzít!
És ez a kulcs! Figyelmeztetlek, hogy rögzítem!...Erre meg vannak a jogszabályok.
De az milyen gusztustalan egy rohadt szemét ember aki a feleségét, (anyját, testvérét...stb...) lehallgatja, és azt felhasználja a közvélemény előtt??? (nem egy válóperben, hanem csak úgy bosszúból...)
Az egy állat!!!
Pegero
Jó meglátásai vannak Perlaky-Papp Józsefnek. Münchhausen báró csak ipari tanuló lehetne Magyar Péter mellett,
Cherry
@Pegero: Retkes arab mondja,, hazug mocskok
Pegero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 22:21 Miért is vannak jó meglátásai? Talán ott volt, résztvett évekig a Varga_Magyar család életében? Látta hallotta, mi történik vagy csak jósolgat???
Perlaky-Papp József nyilvánosságstratéga, kríziskommunikációs specialista, ez ki a fasz?
Vannak már ilyen munkák is? Ez gáz...
Aki Én
@Géza: @Maccska: @Pegero: @Philip Marlowe: jaj szegénykéim, mivel nem hülyítenek titeket.
Mondjuk értem, hogy miért...
Aki Én
A fidesznek már tényleg csak az IQ alattiak a reménységük.
RonaGyuri
Perlaky-Papp József az m1 szakértője!!! =))
Pálinkás Pál
egy újabb fideszbarom...,színjáték a félmajom híveknek...
Pusztai
Na ezek azok a fasztöltelékek akik inkább szerencsejátékkal foglalkoznának, biztos hasznosabb lenne.
Kézen foghatják a politikai elemzőket is.

Ha valaki kapkod akkor a fideszmaffia, fingja sincs mit tegyenek, tehát ilyen kretének után kapkodnak mint ez a üveggömb jós, mondjanak jó sokkkk hülyeséget, van 30-40% aki bezabálja.
DR PRÉDlKÁTOR
kríziskommunikációs specialista ??? nyilvánosságstratéga ???
Eladott Ország
Szakértő (?) Perlaky Józsikám, egy valami hótbiztos', az ország totális kifosztása ,tönkretétele és lejáratása, te meg csak csináld a dolgodat és nyaljad tovább a csúti devla kenyéradó gazdid ánuszrózsáját. Ehhez kívánok további sok sikert, neked fog menni. Hajrá fidzse!
twitter.com/csorike1520/status/1771473356337930460/photo/1
Eladott Ország
Végre valaki felvállalja hogy a konzervatív, keresztény Nemzethy’ Kormány csicskája!
A hazugságverseny győztese ...
twitter.com/janos_hary/status/1671400180959068160/photo/1
Figyelem; licitre ajánlom O1G minidiktátor kerti törpe felbecsülhetetlen értékű szobromat! Kiválóan alkalmas kutyavizeldének. Az eb garantáltan egy helyre fog vizelni...
twitter.com/janos_hary/status/1771492538605551901/photo/1
Béla333
Jönnek a semmiből az ilyen "szakemberek", akik némi apróért képesek bármit mondani, ami a maffiának megfelel, de esetleg semmi köze a valósághoz.
Ez csak a hülyemagyar maffiahívők hitének a visszaállítására szolgál, hogy még véletlenül se gondolkodjanak el azon, amit Magyar állít!
Eladott Ország
Münchausen báró ...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/140413169_911926426213094_7777708493230751644_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=b49Wzx5oGaAAX-EZ4r9&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAGWoTQp7gzbmtogsbcyt6SPGAF6oHqXkii5xL6Ag3ouQ&oe=66275F6D
„ Mint államfőként, mind magánemberként, nekem a becsület és a hazám az első mindíg is az volt és mindíg is az lesz, történjen bármi.” Háry Jancsi meg bekaphatja...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139822416_2763252630594478_4891321978082217275_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=IJEdDescH94AX_INFhA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAwh8uV-jC6mN5urS-5HShAVY2BVDFgTgPQNtwYpCx_dQ&oe=66274986
Az a baj Orbánnal, hogy az értelmes embereket tönkre teszi, a hülyéket meg maga köré veszi. Egy baja van, élve született. Így tud villogni, hogy ő milyen okos, ellenkező esetben (amikor értelmes, okos emberek vennék őt körül) egészen más derülne ki. Ezen nem kell csodálkozni. Hogy nézne ki, ha körülötte mindenki értelmesebb lenne mint ő? Vakok közt a félszemű a látó! Ceausescu is ugyanezt tette! Csak így tűnhet okosnak az elmebeteg, réti néger! Hülyék között O1G a király.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139955058_2762452880674453_8698707227541552803_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=U_17W2q_S-EAX-aUDJ8&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfClHV9AEazJ23cyQf9tABE7I_P8VtY7pDHBApaePAhllg&oe=66274242
Menőmanó
Erről a szagértőről valamiért Nógrádi szagértő jutott eszembe.
Mindkettő megy a fidesz fingszag után.
Menőmanó
@Maccska: Korai még erről véleményt mondani. Kedden talán előrébb leszünk.
Csak Norisz és senki más
A kríziskommunikációs specialista...ESZEM FASZOM! Hogy mik nem vannak!!!
Pegero
@Cherry: Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.