Az Igazságügyi Minisztérium két korábbi vezető munkatársa a Mandinernek nyilatkozott Magyar Péterről. A két kormánytisztviselő Varga Judit igazságügyi minisztersége alatt látott el fontos feladatokat a minisztériumban.

Újabb furcsa dolgok derültek ki Varga Judit exférjéről. Az Igazságügyi Minisztérium név nélkül nyilatkozó egyik munkatársa a kormányközeli Mandinernek elmondta, hogy

több alkalommal tapasztalta, hogy Magyar Péter fenyegetőzött.

A lapnak úgy fogalmazott:

februárban Magyar Péter sms-ben megüzente Varga Judit valamennyi közvetlen munkatársának, akiknek rálátása volt a mindennapjaikra, hogy ha beszélni mernek róla, akkor feljelenti őket.

"Naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől" – Fenyegető üzenetek, a vidékiek lenézése: ez jellemezte Magyart a minisztérium két korábbi munkatársa szerint

Fotó: MTI

A volt alkalmazott leszögezte:

az elmúlt évek eseményeit közelről megélve gyomorforgató volt látni, ahogy most Péter az első nyilvános interjúja során támogató férjként állítja be magát. Ez a kép totálisan hamis, a munkánk során minden megnyilvánulásából kiéreztük, hogy irigy Juditra, és ahol csak tud, ártani próbál neki. Ahogy éppen most is teszi.

A korábban szintén az Igazságügyi Minisztérium miniszteri kabinetjénél dolgozó másik munkatárs pedig arról beszélt a Mandinernek, hogy 

naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől, és egy-egy neki nem tetsző döntés vagy elfogadott programmeghívás kapcsán mennyire fél a kiszámíthatatlan reakcióitól.

Hozzátette

Magyar Péter mindig is a csillogást, a VIP és a skyboxok világát szerette, minden más értéktelen volt neki. Ha egy rendezvényen nem a neki megfelelő helyen vagy sorban ült, akkor bennünket szidott. A miniszteri kabinet többsége vidéki fiatalokból állt az ország különböző pontjairól. Sértő volt nekünk, hogy Péter mennyire lenézte a vidéki embereket; erről a miniszter családja, a rokonok és a miskolci barátok még többet tudnának mesélni.

Sajnos jól teremtette meg azokat a körülményeket is, amelyek révén Judittól lassan, módszeresen elválasztotta és elszigetelte a barátait, közeli ismerőseit.

A 2020 decemberében történtek után Judit eldöntötte, hogy nem marad együtt Péterrel, mi pedig segítettünk Juditnak elköltözni tőle

– folytatta a történetet a volt munkatárs. A történtek ellenére Judit a gyerekei érdekében folyamatosan abban reménykedett, hogy Péter változni fog, ezért nem jelentette fel, nem kért távoltartást.

Forrás: Mandiner

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tehenész
Erőlködnek a fiúk, csak nehogy mandinert kapjon és pofán találja őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
@Horizont: Ne nagyon akarj nyilvánosságra hozott sms-t mert mint tudod ezek mindent is tudnak gyártani ha kell! Nehogy már az álljon az útjukba! Komolyan mondom, hogy egy tisztességes egyszerű ember jobban elvezetné ezt az országot mint ezek a parazita férgek!
Horizont
@SÍva: Ja bocsi igazad van. Annyira tisztességes vagyok, hogy ez eszembe se jutott :)
KisTehen
péter verbálisan bántalmazta a volt feleségét
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 09:51 Varga nem is mondta hogy tehenük is van! Ott voltál? Láttad, hallottad?
Na mesélj! :))))))
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 21:27 Miért is "szarházi nímand"? Talán ismered öt? Együtt söröztél vele és beszélgettetek? Ha viszont nem ismered akkor mi alapján itélkezel?
Ez egy olyan ország ahol a köztársaság nélküli köztársasági elnök, a hazugságügyi miniszter asszonyság és a legfőbb ügyész (is) alá van rendelve a Dr O1G miniminiszterelnök úrnak! A fideSS rezsim csápjai mindenhova elérnek már! Te mint /csakafidesz/ vakhívő ezt úgysem érted.
Ezodabasz
Ezek a névtelen hősök akik "naponta látták Juditon, hogy mennyire tart Pétertől" miért nem voltak ennyire aktívak mint most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.