Az Igazságügyi Minisztérium két korábbi vezető munkatársa a Mandinernek nyilatkozott Magyar Péterről. A két kormánytisztviselő Varga Judit igazságügyi minisztersége alatt látott el fontos feladatokat a minisztériumban.

Újabb furcsa dolgok derültek ki Varga Judit exférjéről. Az Igazságügyi Minisztérium név nélkül nyilatkozó egyik munkatársa a kormányközeli Mandinernek elmondta, hogy

több alkalommal tapasztalta, hogy Magyar Péter fenyegetőzött.

A lapnak úgy fogalmazott:

februárban Magyar Péter sms-ben megüzente Varga Judit valamennyi közvetlen munkatársának, akiknek rálátása volt a mindennapjaikra, hogy ha beszélni mernek róla, akkor feljelenti őket.

"Naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől" – Fenyegető üzenetek, a vidékiek lenézése: ez jellemezte Magyart a minisztérium két korábbi munkatársa szerint

Fotó: MTI

A volt alkalmazott leszögezte:

az elmúlt évek eseményeit közelről megélve gyomorforgató volt látni, ahogy most Péter az első nyilvános interjúja során támogató férjként állítja be magát. Ez a kép totálisan hamis, a munkánk során minden megnyilvánulásából kiéreztük, hogy irigy Juditra, és ahol csak tud, ártani próbál neki. Ahogy éppen most is teszi.

A korábban szintén az Igazságügyi Minisztérium miniszteri kabinetjénél dolgozó másik munkatárs pedig arról beszélt a Mandinernek, hogy 

naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől, és egy-egy neki nem tetsző döntés vagy elfogadott programmeghívás kapcsán mennyire fél a kiszámíthatatlan reakcióitól.

Hozzátette

Magyar Péter mindig is a csillogást, a VIP és a skyboxok világát szerette, minden más értéktelen volt neki. Ha egy rendezvényen nem a neki megfelelő helyen vagy sorban ült, akkor bennünket szidott. A miniszteri kabinet többsége vidéki fiatalokból állt az ország különböző pontjairól. Sértő volt nekünk, hogy Péter mennyire lenézte a vidéki embereket; erről a miniszter családja, a rokonok és a miskolci barátok még többet tudnának mesélni.

Sajnos jól teremtette meg azokat a körülményeket is, amelyek révén Judittól lassan, módszeresen elválasztotta és elszigetelte a barátait, közeli ismerőseit.

A 2020 decemberében történtek után Judit eldöntötte, hogy nem marad együtt Péterrel, mi pedig segítettünk Juditnak elköltözni tőle

– folytatta a történetet a volt munkatárs. A történtek ellenére Judit a gyerekei érdekében folyamatosan abban reménykedett, hogy Péter változni fog, ezért nem jelentette fel, nem kért távoltartást.

Forrás: Mandiner

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tehenész
Erőlködnek a fiúk, csak nehogy mandinert kapjon és pofán találja őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tehenész
Erőlködnek a fiúk, csak nehogy mandinert kapjon és pofán találja őket.
jáger laszló
Nincs ,más hátra W Lacinak kell +védeni Jucikát + a TEK-nek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
colibri
Ezek mennyi pénzt kapnak a Varga melletti nyilatkozataikért??
LászlKovács
Mi van fidkányok, talán nem ízlett a Magyar P. nyilatkozata? Be vagytok tojva? Beindítottátok a kreálmány gyártósorotokat vezényszóra?? Lelkiismeretetek milyen? Mert még nem láttuk!!
propi2022
Persze ezeknek a vezető munkatársaknak nincsen nevük. Valószínűleg a minisztériumban is névtelenként dolgoztak. Ha névtelenek voltak, hogy voltak vezetők? :-D
Ezodabasz
Az Igazságügyi Minisztérium két korábbi vezető munkatársa? Ki az a két munkatárs? Nevük nincs? Vagy nem vállalják? "A két kormánytisztviselő Varga Judit igazságügyi minisztersége alatt látott el fontos feladatokat a minisztériumban." Akik fontos feladatokat látnak el, azoknak nevük is van ugye?(ha csak nincs 30 évre titkosítva NER-biztonsági érdekből! A 2020 decemberében történtek után miért éppen most derülnek ki ezek a dolgok? Ez három éve történt, miért nem lépett akkor Varga Judit??? Megtehette volna csak nem merte mert túl sokat tudott akkor már Magyar Péter!?!?
rücsü41
Judit annyira félt M.Petitől , hogy közbe szült neki három gyereket , rövid idő alatt!Hát nem egy egyszerű módja ez a félelem kifejezésének!
Pegero
Magyar Péter egy szarházi nímand! Részemről ennyi!
nejlontacskó
@Pegero: én olvastam azt is, hogy olyan is történt, hogy Varga Judit, hivatalos utat volt kénytelen lemondani, mert Magyar Péter kiverte a dilit.
Végül is, hihető.
Mint ez a cikk is!
percsi
Az Igazságügyi Minisztérium név nélkül nyilatkozó egyik munkatársa a kormányközeli Mandinernek elmondta, hogy több alkalommal tapasztalta, hogy Magyar Péter fenyegetőzött.

…februárban Magyar Péter sms-ben megüzente Varga Judit valamennyi közvetlen munkatársának, akiknek rálátása volt a mindennapjaikra, hogy ha beszélni mernek róla, akkor feljelenti őket.

„naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől, és egy-egy neki nem tetsző döntés vagy elfogadott programmeghívás kapcsán mennyire fél a kiszámíthatatlan reakcióitól.”
Ez is bűneset, mégis rejtegették az elválásukat!

„Igazságügyi Minisztérium” felelős minisztereit-munkatársait lehet fenyegetni?
Miért rezeltek be a feljelentéstől? Erről egyik minisztériumi munkatárs sem beszél!

Ja, Igazságügy! Mit várhatunk el ezektől?
Igazságügy dolgozóit fenyegetni lehet, felmentik a csókos pedofilokat, évente több ezer családot dobnak ki tisztességtelenül az otthonából (schadl), stb.……….
percsi
@colibri: "Ezek mennyi pénzt kapnak a Varga melletti nyilatkozataikért??"
Semennyit, mert nincs nyilatkozó! Ez a szokásos mese debileknek!
kakukkmadár
Hát a nemlétező "közeli munkatársak" nemlétező nyilatkozatai kb. annyira hihetők, mint hogy O1G mit sem tudott a pedofilmosdatónak adott kegyelemről...csak Tóni erőlködik!!
RonaGyuri
Ja kérem a fagyi már csak ilyen, visszanyal=))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A fagyi az már csak ilyen: visszanyal! =))

Magyar igazán tudhatná, hogy a Fidesz már csak ilyen. Mindig mindenre vannak szemtanúk, akik szentül hiszik is hazugságokat, amiket előírnak nekik.

Az Igazságügyi Minisztérium korábbi vezető munkatársai a Mandinernek nyilatkoznak Magyar Péterről, felidézve az emlékeiket.
pl. „naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől, és egy-egy neki nem tetsző döntés vagy elfogadott programmeghívás kapcsán mennyire fél a kiszámíthatatlan reakcióitól.” és „Magyar Péter mindig is a csillogást, a VIP és a skyboxok világát szerette, minden más értéktelen volt neki. Ha egy rendezvényen nem a neki megfelelő helyen vagy sorban ült, akkor bennünket szidott. A miniszteri kabinet többsége vidéki fiatalokból állt az ország különböző pontjairól. Sértő volt nekünk, hogy Péter mennyire lenézte a vidéki embereket; erről a miniszter családja, a rokonok és a miskolci barátok még többet tudnának mesélni.”!!
Hát igen ez – mármint, ahogy a derék szemtanuk, hogy sorjáznak és ébredeznek a megfélemlítésből kiszabadulva, igencsak emlékezgettek arra, hogy és ahogy Magyar Péter vezényletévek döbbentek rá 2006-ban a Deák térem nem őrjöngő vandál csűrhét láttak, hanem békésen sétálgató polgárokat. Sőt olyanok is akadtak, akik Dobrevet is látták amint lovasrohamot vezényelt a vérszomjas rendőreinek! =))
Pusztai
Eltüntették azt a képet, amin Varga Judit és az ÁSZ-elnök Windisch László volt látható még januárban egy zeneakadémiai koncerten
uploads.disquscdn.com/images/6aca2fa78577b43d84835297c5df8f4bc0599b8689117c56a45d3f56a9493812.jpg?w=600&h=599

Mikor szokás eltűntetni képről valakit, vagy egyáltalán képet ?
Na??
Ha qrva kellemetlen!!
..
Mondjuk a netről nagy munka, mert ezren letöltötték egy helyrő, törlik, 500-an feltöltik 1000 helyre.
Visszaköp a kép.
Pálinkás Pál
roggyant tonyó...te találtad ki ezt a demagóg szöveget...?..göbbels fényévekkel jobban csinálta...ő hihetően hazudott, a te tákolmányaidról meg messziről virít hogy a gyengeelméjű híveiteknek írod...
Aki Én
@Pegero: és évekig hagyták? Egy vádett személynél?
Hú, de ostoba vagy.
Menőmanó
Akinek ilyen kollégái vannak, nincs szüksége ellenségre.
Évekig elnézték, hogy a Juci úr szenved a férjétől, és nemcsak nem tettek semmit, hanem még vissza is küldték az elviselhetetlen házasságba amikor válni akart.
Elmentek ti a Qrva anyátokba ezzel a mesével..
izéke
akkor az smst megőrizték bizonyítéknak,gondolom? amúgy nem M.P volt a munkáltatójuk,szóval eleve honnan tudhatta volna a mobilszámukat a minisztérium munkatársainak??? ej,ej,nem kerek ez gyerekek
Horizont
Én annyira, de annyira röhögök minden újabb megjelent baromságon.
SMS-t írt nekik Magyar? Na egyet legalább kérek nyilvánosságra hozni.
Azon is muszáj nagyon röhögnöm ahogy elképzelem Varga Jucit a harcias amazon a szélben lebegtetett hajával a szuper dicsekvős családi fotóival ahogy megy mint a buldózer a melóban csapkod, fröcsög, hazudik szemrebbenés nélkül a testőrökkel a hátamögött és otthon meg ő a kis nagyon szerencsétlen asszonyka akit elszigetel a vidéket lenéző férje aki nap mint nap bejár a minisztériumba és szegény kicsi Jucuska annyira retteg tőle. Ja...
És felmondott a két vezető minisztériumi munkatárs? vagy kirúgták őket? hahahaha
Ezek a Rogán-Habony féle megjelent baromságok két dolgot bizonyítanak. Ők rettegnek Magyartól az esetleges kormányváltástól viszont nagyon kontraproduktívok. Minél jobban basztatják Magyart annál több híve lesz.
Nagyon jól szórakozom rajtuk mást úgyse tehetek.
SÍva
@Horizont: Ne nagyon akarj nyilvánosságra hozott sms-t mert mint tudod ezek mindent is tudnak gyártani ha kell! Nehogy már az álljon az útjukba! Komolyan mondom, hogy egy tisztességes egyszerű ember jobban elvezetné ezt az országot mint ezek a parazita férgek!
Horizont
@SÍva: Ja bocsi igazad van. Annyira tisztességes vagyok, hogy ez eszembe se jutott :)
KisTehen
péter verbálisan bántalmazta a volt feleségét
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 09:51 Varga nem is mondta hogy tehenük is van! Ott voltál? Láttad, hallottad?
Na mesélj! :))))))
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 21:27 Miért is "szarházi nímand"? Talán ismered öt? Együtt söröztél vele és beszélgettetek? Ha viszont nem ismered akkor mi alapján itélkezel?
Ez egy olyan ország ahol a köztársaság nélküli köztársasági elnök, a hazugságügyi miniszter asszonyság és a legfőbb ügyész (is) alá van rendelve a Dr O1G miniminiszterelnök úrnak! A fideSS rezsim csápjai mindenhova elérnek már! Te mint /csakafidesz/ vakhívő ezt úgysem érted.
Ezodabasz
Ezek a névtelen hősök akik "naponta látták Juditon, hogy mennyire tart Pétertől" miért nem voltak ennyire aktívak mint most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok