A független képviselő kezdte a vitát generálni kettejük között azzal, amikor kiposztolta, hogy Magyar Péter egyike azoknak az embereknek, akik „a rendszertől nulla munkáért, horribilis összeget bezsebelve nézték némán – rosszabb esetben segítették is – a demokrácia leépítését, erre a férfi hazugsággal vádolta.

Úgy tűnik, immár remény sincs arra, hogy az ellenzéki oldalon komoly összefogás legyen egy esetleges kormányváltás érdekében.

A pártok egymással marakodnak, míg az ellenzék jelenlegi két legismertebb és talán a hatalom elleni küzdelemben legeredményesebb politikusa kezdett külön párbajba egymással.

A vitát kétségkívül Hadházy Ákos kezdte A „néhány utolsó mondat Magyar Péterről” című videójában például úgy fogalmazott: Magyar Péter egyike azoknak az embereknek, akik

„a rendszertől nulla munkáért, horribilis összeget bezsebelve nézték némán – rosszabb esetben segítették is – a demokrácia leépítését”.

Aztán folytatta a Telexnek adott interjúban, amiben Hadházy Magyar Péterről megint elmondta a véleményét. A független képviselő szerint hamis reményt kelt az emberekben Magyar Péter, amikor azt ígéri, hogy választáson le lehet győzni a Fideszt. Szerinte inkább az ellenzék gyökeres megújítása, a hiteltelen szereplők háttérbe szorítása és hibrid forradalom lehet a győzelem receptje.

A képviselő hozzátette: Magyar hirtelen jött népszerűségét látva át kell gondolnia, van-e értelme folytatni a politikát.

Magyar Péter összeugrott Hadházyval, de közben elszólta magát – A holnap nyilvánosságra hozandó hangfelvételen Varga Judit mondja el, miként működik az ügyészség és a hatalom

Az ellenzék két legismertebb embere éppen összeugrott egymással     Fotó: RTL

Ugyanakkor kijelentette, ma már el tudja képzelni, hogy egy-két héttel Magyar színre lépése előtt megkereste valaki azzal, hogy komoly információi vannak a Rogán–Schadl–Völner-ügyről, ez a valaki Magyar Péter volt.

„Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de úgy éreztem, hogy akár fontos információval is szolgálhat. Meghívtam az illetőt az irodámba, ám a megbeszélést néhány órával a találkozó előtt lemondta azzal az indokkal, hogy belázasodott. Van egy olyan sejtésem, hogy ez a valaki Magyar Péter lehetett” – állította Hadházy.

Na, az interjút – természetesen – nem hagyta szó nélkül Magyar. „Képviselő Úr, minden tisztelettel, aki azt állítja, hogy egy képviseleti »demokráciában« a regnáló hatalmat nem egy választáson lehet legyőzni, az nem mond igazat” – üzente Magyar Péter a Facebookon Hadházynak.

„Tényleg úgy gondolja, hogy választási győzelem nélkül a propaganda meg fog szűnni, vagy a hatalom meg fogja változtatni a választási szabályokat?!”

– tette fel a kérdést Magyar, aki szerint persze demonstrációkra is szükség van.

„Remélem például, hogy miután holnap meghallják az emberek, ahogy

a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom, több ezren fogjuk követelni a legfőbb ügyész és a bűncselekményt elkövető kormány távozását”

– utalt Magyar arra, hogy kedden bizonyítékokat ígért a Schadl–Völner-ügyben. De szerinte ha magától nem távozik a hatalom, akkor csak választásokon tudják elzavarni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
fideszcsicskák, rezeg a léc...az egyikőtöket sem zavarja hogy varga ,valakinek,nevezzük egyelőre X-nekés..elmagyarázza.. hogy működik a fidesz ügyészség.,.. hogy szarnak a saját maguk által hozott törvényekre is..?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Magyar Pétermióta az ellenzék meghatározó embere. Hadházynak nagyon is igaza van. Amíg a hatlom mézes csuprából nagykanállal merített Magyar Péter, addig mélyen hallgatott. Sőt, még nagyobb kanalat vett elő. Most meg kiskanál sincs és egyből beindult a nagy valakinek álcázó tevékenysége.
Pusztai
fogadom ezerrel, Mp-nek valós, ütős bizonyítéka van a fidesz maffia ellen, mert Bárándy mellé állt, és nem hiszem magánba Magyar ne mondta volna el mije van, blöffre nem áll mellé, ravaszabb annál.
Szóval sztem ütős dobás lesz.
KisTehen
volt NEResek nem tartanak össze?

HAHAHA
Őrnagy
@Maccska: Magyar Péter a "bizonyítékaival" csak egyetlen egy dolgot fog tud bizonyítani:

Egy végtelenül jellemtelen ember, aki beleszart a tányérjába, amelyből eddig az ebédjét ette! Ezt eddig is tudtuk, másra viszont a "bizonyítékai" biztosan nem lesznek alkalmasak. Még talán azt is bizonyítani tudja, hogy több éven keresztül olyan hangfelvételek készítésével foglalkozott, amellyel több jogszabályt is megsértve bűncselekmények elkövetőjévé vált!
Örülhet, ha megússza letartóztatás nélkül.
KisTehen
lehet, hogy ez is csak egy pornóvideó, mint a borkai videó ... felvette a szeretkezésüket, és közben beszélgettek politikáról is :)
Pálinkás Pál
fideszcsicskák, rezeg a léc...az egyikőtöket sem zavarja hogy varga ,valakinek,nevezzük egyelőre X-nekés..elmagyarázza.. hogy működik a fidesz ügyészség.,.. hogy szarnak a saját maguk által hozott törvényekre is..?
KisTehen
@Pálinkás Pál: és te hiszel vargának?
KisTehen
@Pálinkás Pál: hiszel egy pedofideszesnek?

ej, most nagyot csalódtam benned :)
Pálinkás Pál
@KisTehen: ez esetben igen, mivel egy magánbeszélgetésben gondolom ,nem a félhülye híveknek írt rogándumát nyomja...
KisTehen
libsik ... nem veszitek észre, meggyire gáz, amit csináltok?

utáljátok a NERt, de egy volt NERes a messiásotok

utáljátok a pedofideszt, de egy elhiszitek egy pedofideszes szavait
KisTehen
@Pálinkás Pál: ... a végén még kiderül, hogy ott voltál? :)
KisTehen
@Pálinkás Pál: vagy ezt csak úgy látatlanban írod, mert hinni akarsz magyarnak?
Pálinkás Pál
@Maccska: nem geci, okos, ő belülről ismeri a NER rohadt ,bűnöző rendszerét,...gondolom jó helyen vannak ütősebb felvételek, életbiztosításként..
Pálinkás Pál
@KisTehen: én nem vagyok magyar fan, írtam máshol is, egyáltalán nem kedvelem,...de azt is írtam évek óta, akár az ördöggel is, ha bukásotok a vége...
KisTehen
@Pálinkás Pál: de nem maga orbán az ördög? vele akarsz szövetkezni?
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Nem okos az aki maga kívánja bizonyatani, hogy hány törvényt sértett meg az elmúlt években a tiltott adatszerzésekkel, és a tíltott hangfelvételek rejtegetésével. Mást úgyse fog tudni bizonyítani, ha bevallja, hogy ő készített titokban hangfelvételeket, hogy törvényeket sértett meg!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: veletek kapcsolatban nem kell a jog...
sándorbence
simicska kilencéve megmondta kia geci ebben azországban
hahahaha
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Mire célzól gyagyás azzal, hogy "veletek"? Én független liberális gondolkodó és kommentelő vagyok, nem vállalok se politikai, se lelki, se baráti közösséget se pártokkal, se pártok képviselőivel, se semmilyen irányultságú kommentelőkkel!
KisTehen
@Pálinkás Pál: a jog titeket vég meg magatoktól, hogy ne válhassatok olyanná, mint mi :)
Őrnagy
@sándorbence: Na és hol van most Simicska? Mire ment a "megmondásával"?
kereső
A dolog ottan "bicsaklik" MP válaszában, hogy Magyarországon csak!! "képviseleti demokráciának" látszó -illiberális demokrácia van, megspékelve a választási törvénnyel. Igy, ha MP le akarja győzni a fideSS-t, hogy egy új fideszt hozzon létre ehhez a választók tömegeire van szüksége- minimum 3,5 millióra. Ez van...
kereső
És mit szól ehhez varga judit,hogy ő fog szerepleni holnap a nagy nyilvánosság előtt- mint a NER buktatója? Visszatér a közéletbe és ő is egy új fideszért fog dolgozni?
Őrnagy
@kereső: Amit Lackner Csaba szólt a róla készült kép és hangfelvételekre a drogozós bulikról.

Ha Varga judit elismeri, hogy ő van a hangfelvételeken, akkor Magyar Pétert azonnal letartóztathatják törvénysértés miatt. A tartalom lényegtelen, mert mindent ki lehet magyarázni! Ha nem ismeri el, hogy ő van a hangfelvételeken, akkor Magyar Péter elkerülheti az azonnali letartóztatást, de varga Judit beperelheti rágalmazásért a volt férjét, és még mindig megállhatja a bemutatás a törvénysértés tényállását.

Ezek a hangfelvételek, akármi is hangzik el rajtuk, egy dologra nem alkalmasak: kormánybuktatásra!
KisTehen
@Pálinkás Pál: á, dehogy ... csak ragadt rám egy kis libsi gondolkodás :)
KisTehen
@kereső: magyar aláíratott vele egy GDPR nyilatkozatot, amikor összeházasodtak

HAHAAHA
sándorbence
@Őrnagy: szaromle merre járkál dea csúcspont cseppfolyóst itthagyta az
országnak atovábbiakban nem kel írogatni nekem nemérdekel
Pusztai
az a gyanúm hogy a NER felsővezetésében mindenkinek van ilyen terhelő bizonyítéka vkiről, vkikről: hangfelvétel, videó stb.
Még Shadlnál is volt egy DVD ami kurtán furcsán eltűnt
Őrnagy
@sándorbence Gyagyás: Te se érdekelsz engem gyagyás!
kereső
@Pusztai: 14:14 Nem egy, nem kettő kazetta és irományok voltak schadl páncélszekrényében, amit a rendőrség és az ügyészség úgy itélt meg, hogy nem relevánsak az ügy szempontjából, ezért megsemmisitették azokat. Fura volt ez már akkor is, indokként...csak éppen nem sokan kapták fel rá a fejüket.
Pusztai
@kereső: de de, Bárándy nyilatkozott erről, ha jól emx, törvénytelennek tartotta a megsemmisitést.
ez is egy magas laPda volt.
kiszáratt.
lehet felfújni újra!
csak úgy....
ismét egy fideszes agymenés ami csak arra kell,hogy még nagyobb zürzavart okozzon az amúgy is zavaros buksikban!
kereső
@Pusztai: nepszava.hu/3182863_ugyeszseg-schadl-volner-ugy-kozszereplo-felvetelek-megsemmisites

lehozta a hvg, a 444, az rtl., a szeretlekmagyarország, és még egy sor másik portál...és a nép az istenadta, erre sem reagált...Bárándy ügyvéd úr meg nem fejtette ki az ügy minden részletét, mert az anyag zsarolásra alkalmas anyag volt.
NKF
Két köcsög faszkalap! Nyikhaj mind a kettő!
Eladott Ország
Azt hiszem, Hadházy azért nem kell semelyik pártnak sem, mert őt nem érdekelné a korrupció színe, és nem hunyna szemet adott esetben a „baráti” mutyi fölött sem. Ezt pedig „nem mindenki” vállalná, finoman szólva. Azoknak az ügyeknek, amit ő feltárt egy normálisan működő társadalomban a 0,1%-ka is elég lenne arra, hogy kormányváltás legyen. Hiába mutatja és mutatta fel a gusztustalanabbnál gusztustalanabb korrupciós ügyeket szinte semmit nem rezonált rá a magyar társadalom nagy része. Nem csodálom, ha elege van, remélem nem hagyja abba. Az egyetlen parlamenti képviselő, aki azt csinálja, amit egy parlamenti képviselőnek csinálnia kellene: a választói érdekeit képviseli. Utálja is érte szinte mindenki rendesen, de ezt a rendszert nem lehet "magányos harcosként" legyőzni.
Magyar Péter egyelőre egy váratlan, új jelenség, akiből valószínűleg nem lesz semmi, de legalább valaki egy kicsit felkavarta az álló szart és hullámokat gerjesztett. Örüljünk most ennek és ne add fel, ne legyél féltékeny Döbrögi íródeákjára, hiszen mint látod, te mint Ludas Matyi sem tudod elnáspángolni Döbrögi valagát. Magyar egyedül nem fogja tudni leváltani kormányt, mégis kizár minden együttműködést azokkal, akik eddig is a NER ellen küzdöttek. Orbán leváltásához mindenkire szükség van aki a demokráciát akarja visszaállítani, finnyogva soha nem lesz többség.
sándorbence
@Őrnagy: a köpő mondatod pont illik rád kopasz
" Te csak egy Hungarofób Hazátlan Húgyagyú Gyagyás Sorosbérköcsög Pedofil Szarházi Seggfej Libkány vagy "
Aki Én
@Maccska: ,,Tehát saját feleségét hallgatta le."

Ezzel mi is a probléma, ha egy korrupt hatalmat leplez le? Nem ez volna mindenki érdeke?
Gondolom ha nem a fidesznek lenne ez roppant kellemetlen, más lenne a véleményed.
Ennyire nem lehettek ostoba csicskák.
Őrnagy
@sándorbence: Örülök, hogy magadra ismertél!
Pusztai
@kereső: hanyszor mondtam SZARHALOM.
PONT.
Philip Marlowe
Csöp csöp csöp csöp csöp...
Valaki zárja már el a csapot vaze!...:D
Nyírfa
Még mielőtt elolvasom a kommenteket: Ákost egy olyan ember próbálja kioktatni, hebehurgyán, irritáló pökhendiséggel, aki sem erkölcsileg, sem intellektuálisan a lába nyomába sem léphet.
Nyírfa
@kereső: 13.52

Nem lennék meglepve, ha holnap, vagy akár ma adódna valami halaszthatatlan program, kikerülhetetlen esemény, ami megakadályozza a kormánybuktatásban. Nem hiszem el, hogy beáldozza a gyerekei édesanyját.
kereső
@Nyírfa: Nem tudom...az a "fura", hogy a mai bejelentésre/elszólásra???(szándékosan), hogy a volt igazságügyminiszter beszél a hangfelvételen, még senki nem reagált. Lehet az vj elődje trócsányi is...bár ő nem volt érintett a schadl ügyben. Vagy mégis??
Nem is tudom, miért gondolkodom ezen...
Pusztai
@Nyírfa: @kereső: pár óra, fél nap és megláSSuk!
Nyírfa
@kereső: 16.55

A reakció elmaradásának lehet a magyarázata a kivárás, a felkészülés Magyar kiiktatására ,amennyiben léteznek ezek a bizonyítékok.
Trócsányi az EP-ben ül évek óta, ami nem jelenti azt, hogy elvileg nem lehet részese bármilyen ügynek, de a végrehajtó-botrány túl friss ahhoz, hogy ő is érintett, illetve beavatott legyen. Persze, a beszélgetés, és az arról készített felvétel még akár meg is történhetett...csak nem érzem életszerűnek.
Hamarabb kiderül minden, mintsem azt Magyar vagy Orbán szeretné.
kereső
@Nyírfa: 2019 óta, akkor váltotta varga. Na, de ha a hangfelvétel nem is a schadl ügyhöz szorosan kapcsolódóan készült- hanem a rogáni/orbáni általános "ügymenet" és múködés kapcsán ...akkor is van egy pici baj, hiszen MP azt állitotta, hogy rogánék a shadl ügy dokuentumaiba nyúltak bele...ne gondolkodj má annyit "kereső"...
kereső
@Nyírfa: Minden esetre az én maximális támogatásom Hadházy Ákosé...és amennyire ismerem a közösségi háló véleményét- pártfüggetlenül áll ez nagyon sok emberre- Ákos nem is tudja, hogy mennyire igy van.
Nyírfa
@kereső: 16.55

Apropó: nekem, tudod, mi tűnt fel? A törvénymódosítás a kormánygép használatáról, hogy minden családtag, rokon , barát használhatja. Tiborcztól az Andiig. Mintha készülnének.

@Pusztai: 17.02

Bárándyra én is felkaptam a fejem, de csak nézek ki belőle, egyelőre nem látom, mi a szerepe Magyar mellett.
Nyírfa
@kereső: 17.10

Persze, az orbán-rendszer működéséről bármikor és bárhol beszélhettek, de Magyar miként és főleg, miért készített volna éppen vele egy hangfelvételt. Mi volt az ok, és mi volt a célja a felvételnek, bárki is beszél rajta.
Nyírfa
@kereső: 17.13

Abszolút Ákosé a bizalmam. Sajnálom, hogy utoljára akkor mentem a hívó szavára, amikor az aláírásokat gyűjtötte a csatlakozáshoz.
Pusztai
@Nyírfa: szerintem kettős:
ravasz vén róka, állami gépezetet ismerő, tanácsot ad, és ha kell, azonnal kéznél van mint ügyvéd.
Nyírfa
@Pusztai: 17.24

Igen,de...lehet, hogy most érzelmi alapon gondolom, amit írok: Bárándy túl szimpatikus, Magyar viszont egyáltalán nem, ezért nincs összeillés. Nincs harmónia.
Ha valóban nagyon komoly bizonyítékokról van/lenne szó, akkor megérteném, de nem ezt vettem ki Bárándy múlt heti megszólalásából.
G.Freeman
@KisTehen: Használhatnád néha azt, ami a buksidban lassan elhal az unalomtól. Senki nem hitelesebb annál, mint aki belülről ismeri a rothadt rendszerek működését.
verőce21
Amit Magyar Péter tesz, egy sértett ember vagdalkozása...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.