Hadházy Ákos felülről nézte meg az épületegyüttest és egy új, pálmaházat szúrt ki.

Ismét „ránézett” Hadházy Ákos a hatvanpusztai Orbán-rezidenciára. A független országgyűlési képviselő legutóbb tavaly novemberben látta és ahhoz képest talált egy újdonságot – szúrta ki a 444.hu.

"Orbánnak nem tetszett az eredeti pálmaház Hatvanpusztán", ezért csináltatott egy másik csicsásabbat – Hadházy Ákos mást is kiszúrt az épülő luxus birtokon

A hatvanpusztai majorság, rajta az új pálmaházzal/Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

„Meglepődve láttam, hogy az eredeti helyett egy csicsásabb, archaizáló télikert áll a Főnök luxus palotájának a kertjében.”

- írta a honatya Facebook-bejegyzésében.

A Hadházyval tartó Gulyáságyú Média videófelvételt is készített, melyet jól lehet látni egy, a korábbihoz képest nagyobb üvegházat.

A lap úgy vette észre, hogy a birtokon nagy a nyüzsgés, emellett felfedeztek egy új építkezést is.

„Egyfajta hangár (talán termény vagy gép tárolására) épül a birtok jobb hátsó traktusában, legalábbis a betonalap erre utal”

- írja

A hatvanpusztai majorság körül minden föld az Orbán és Mészáros családoké. Ugyan papíron a hatvanpusztai birtok Orbán Viktor édesapjáé, Orbán Győzőé, egyes források szerint a kormányfő nem csak kikapcsolódási céllal látogat el az impozáns kúriára, hanem munkamegbeszéléseket is tart ott.

Forrás: 444.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
szó nélkül elkobozni majd...,aki tiltakozik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
szó nélkül elkobozni majd...,aki tiltakozik...
jáger laszló
És majomház az van mert hiányolom az állatkertből!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
"luxusbaloldal helyett plebejus kormány kell" 0v.
Pusztai
Fzétkúrták a műmelékvédelem alatt álló építményeket, és több 10 mrd közpénzből magán kisállamot építettek.
És a rohadék még most is miniszterelnök stadionjával, kisvasútjával együtt.
namihami
Hát igen, ez a Mi Miniszterelnökünk! Szereti a szépet! Már ez is baj?!?!?!
Kerüljön, amibe kerül---ha egyszer ehhez szoktatták gyerekkorában!
Nyírfa
Tekintve, hogy gyermeküdültetésre szánom az ingatlant, nem engedélyezem, hogy egyben Orbán temetkezési helye is legyen.
Eladott Ország
Orbán Brüsszelben: Hol a pénz? Például itt: Hatvanpuszta, csak a jéghegy csúcsa. Amúgy mi a f@szt csinálnak ebben? Vagy már kétezer főnyi a személyzet? Itt tartja a 400 ezer forintnyi megtakarítását... Disznóhízlalda. Látható, milyen jól működik. Naponta kellene odamenni forgatnia a tv csatornáknak és kérdezgetni hol is lesznek a vendégszobák az adófizetőknek akik fizették az építkezését ennek a szép nagy üdülőkomplexumnak. A két nagy épület papiron istálló. Ami amúgy nem esik messze a valódi rendeltetésétöl, miután egy disznó fog benne lakni. Kettö, ha apuka is odaköltözik. Versailles vagy verszáj, sosem tudom. Az a baj, hogy verszájba, nem pedig szájbaver. Lezsák Sanyi népfőiskola-f@szsága a prototípus, onnan szedhette az ötletet Don Vétó szent családja. Itt laknak alcsúti Guldenburgok? Ízléstelenség és giccsparádé kategóriában a különdíjas épületet látjuk.

Erről valamiért ez a vicc jutott eszembe:
A rendőr megállítja a cigányt:
-Hová mész, te cigány?
-Miféle tyúkot?
Pusztai
Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét
i.imgur.com/6VBy5Vn.jpg
Vásárhelyi M. :
i.imgur.com/aWMwoqd.jpeg
rücsü41
Mi köze lett Orbánnak hogy mi épült Hatvanpusztán?Korábban a hatvanpusztai birtokkal kapcsolatos országgyűlési kérdésekre azzal hárított, hogy ez a birtok nem az övé, és a gyereknek semmi köze az apja tulajdonához.Most meg ha nem tetszik neki valami akkor kicserélteti?Nem hallottam hogy O.győző, az apja elhalálozott volna és Orbánunk örökölte volta Hatvanpusztát.Megbízta ezzel az apja , vagy csak úgy magától a, a tulajdonjogán rendelkezett az újraépítésről? Vitirunk légy szí' válaszolj már érdemben hogy most mi újság?Ha a tiéd birtok, ez miért nem szerepel a vagyon nyilatkozatodban, talán szégyelled ezt a kis juh hodályt?
Eladott Ország
"A kormányfő szerint úgy akarnak 50 milliárd eurót odaadni Ukrajnának, hogy még azzal a pénzzel sem tudnak elszámolni, amit eddig adtak. " Van bőr a pofáján. Ez a kártékony féreg évekig rájárt éjjelente a szálló ruhatárára és kiürítette a zsebeket. A ruhatárat mostantól kulccsal zárják éjjelre. A patkányunk nagy felháborodással kiáll a közös reggelinél és számonkéri a közösséget, hogy merik zárni a ruhatárat. Ártány geci, én szívesen válaszolok arra a kérdésedre, hogy hol a pénz? Mindenki tisztában van vele (aki nem agymosott fideszes) hogy a magyar, és Uniós adófizetőktől ellopott iszonyatos mennyiségű pénz a strómanjaid (Mészáros, Szíjj László, Garancsi István) és a családtagjaid (Gyöző bácsi, Ráhel, Anikó asszony, Tiborcz István) bankszámláján található meg, ez nem is kérdéses. És itt nem aprópénzről van szó, hanem több ezer milliárd forintról. Na meg offshore számlákon. Erről daloljál csutikám, és ne az Uniót b@sztasd, és szidd állandóan. Elloptad röfi! Erre szokták mondani, hogy ez vagy segghülye, vagy minket néz annak. Fasza amikor a tolvaj cigány koldus azzal jön kéregetni, hogy mondjam meg mire költöttem azt a sok pénzt amit ő adott nekem?! B@szki! Az OLAF is ezt kérdezte tőle, vajon mit válaszolhatott?! Lóf@szt adtál te pénzt , csak kaptál főleg, amíg ki nem derült hogy árokparti szarkupac vagy. Egy csőd szélén álló EU-tól követelik a pénzt. Pofa aztán van.
uploads.disquscdn.com/images/4f812efb17fa54b15f09a5c27e88d13edf11ec19f38c1f379288c0958a5661fa.jpg
Menőmanó
@Maccska: Hogy egy klasszikus idézzek: #anyádpicsája
CsipkeRózsa
Soha, semmi nem elég!!!

Aki valamikor örült, ha egy csirkedobálós húst tudott szerezni, ne akarjon már válogatni még a pálmaházakból is!!!
csak úgy....
@Maccska: = profi proli hazudozó és hivatásos elmebeteg!
csak úgy....
@Maccska: = profi proli hazudozó és hivatásos elmebeteg akit látomások gyötörnek! :)
Namely
Ismét egy hiánypótló semmi Hadházy majomtól.
simmering73
@Maccska: 9:53 Nem a tiéd, hülyegyerek. Minek örülsz?
Aki Én
@Namely: ha nem érted miről beszél, miért érzel kényszert a semmitmondó belepofázásra?
Nanya
@Maccska: bokrok? na ott a bokorban anyádat ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.