Hollik István helyét Menczer Tamás veszi át a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatói székében. Azt viszont még nem tudni, Menczer Tamás államtitkári feladatait ki kapja meg.

Kirúgták Hollik Istvánt, Menczer Tamás váltja a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójának székében – Jól jártunk a cserével?

Fotó: Hollik István Facebook-oldala

Menczer Tamás váltja Hollik Istvánt a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatói posztján – derült ki Hollik István hivatalos Facebook-oldaláról. Azt is hozzátette, hogy továbbra is aktívan fog dolgozni képviselőként.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, Menczer Tamás is megerősítette a hírt közösségi oldalán.

Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz–KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok

– fogalmazott Menczer Tamás.

„A régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni” – zárta bejegyzését Menczer Tamás.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki veszi át Menczertől az államtitkári feladatokat.

Forrás: index.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Billibácsi: Az egyik egy halom szar a másik egy vödör fos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz."
Eladott Ország
ma, 07:50 ♦ Bocs a fenti már vót'. "Egyik kutya, másik eb."
Toller Béla
Menzer tutti nyerő...amint gombfociról van szó...egyébként zokni ! A hol a likról egy szót se többet ! Nehogy mááá valami zsíros kis állásba pottyanjon...tökéletesen idióta !
Őrnagy
@Toller Béla: Úgy érzed rád hasonlít?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.