A DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője országos turnéra indul, és továbbra is kitart a jogi nonszensz mellett, ha június 9-én veszít a Fidesz-KDNP, jöjjenek az előrehozott választások.

Egészen izgalma bejelentést tett Dobrev Klára. Legújabb Facebook-posztjában ugyanis bejelentette, kénytelen lecserélni a magassarkú cipőjét, ugyanis csak valamilyen kényelmesebb lábbeliben képes végigcsinálni azt, ami rá vár a következő napokban, mert mostantól reggeltől estig úton lesz.

Dobrev Klárának szelektív az emlékezete: 2006-ban a férje nagy vereségét követően nem követelt előrehozott választásokat

„Indul a szociáldemokraták és zöldek országos kampánya. Az első állomás kedden Székesfehérvár, de a héten találkozhatunk még Polgáron és Debrecenben. Aztán nyakamba veszem az országot, hogy a megyeszékhelyek és nagyvárosok mellett a kisebb településekre és falvakba is elmenjek” – írta a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője.

Ugyanakkor továbbra is kitart amellett a jogi nonszensz mellett, hogy a június 9-i EP-, és önkormányzati választásoknak az lesz az igazi tétje, hogyha legyőzik Orbán Viktort – nem is indul a mostani választásokon, így legyőzni sem lehet –, akkor megbukhat az egész Orbán-rendszer.

„Ha Orbán veszít, akkor előrehozott választást fogunk követelni. Mert Magyarország legnagyobb ellenzéki szövetségeként nemcsak az Orbán-kormányt akarjuk megbuktatni, hanem a teljes NER-t. Egy igazi ellenzéki nem éri be kevesebbel!” – fogalmaz Dobrev.

Ebben a megjegyzésben szinte alig van valóság. Ugyanis a DK-MSZP-Párbeszéd messze nem a legnagyobb ellenzéki erő, ugyanis az egyik legfrissebb felmérés szerint a válaszadók túlnyomó többsége 16 és 25 százalék közti eredményt vár Magyar Péter pártjától. Ezzel minden bizonnyal a TISZA válna a legerősebb ellenzéki erővé.

Az előrehozott választással kapcsolatban ugyanakkor mélyen hallgat arról, hogy a 2006-os botrányok után megtartott önkormányzati választásokat követően, amikor a Gyurcsány Ferenc vezette MSZP bukott hatalmasat, nem emlegette. Akkor még nem volt baj, ha a nagy vereság után a miniszterelnököt továbbra is Gyurcsány Ferencnek hívták.

Csak emlékeztetőül: A fővárosi és a megyei közgyűlési választáson az ellenzéki pártok és szövetségeseik – a jelenlegi kormánypártok – a szavazatok 52,62%-át szerezték meg, szemben a Gyurcsány Ferenc vezette kormánypártok 37,73%-os eredményével.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak húgy...
Pillanat! 2006. tavaszán ők nyertek a parlamenti választásokon! Ősszel az "őszinte" őszödi beszédnek köszönhetően leamortizálták saját magukat! Így bukták a helyhatóságit! Hatalmas felelőtlenség volt "őszintének" lenni!
De nem hinném, hogy az azt követő 4 év parlamenti munkáját az predesztinálta volna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez gumicsont,...a csalások miatt választáson sosem fog gyözni az ellenzék...megkockáztatom, még a fővárost is lehet engedik hogy elvigye a zöld majom../ így nem lóg ki annyira a lóláb../...úgysem tud semmit tenni, legfeljebb rakat még pár biciklisávot az emberek dühítésére..ez veszett fejsze nyele, míg ilyen nyomorult ellenzék van...
KisTehen
klárika is nyakába veszi az országot, nehogy lenyomja a ner peti :)
Pusztai
2006-ban milyen nagy tyúcsányi vereség volt??
nem emx ilyenre.
szaboria1
Ki volt a propellernél aki ilyen hülyeséget irt. 2006-tól Gyurcsány volt a miniszterelnök.
KisTehen
@Pusztai: az önkormányzati választásról beszél, amin tarolt a fidesz

most is önkormányzati választás jön ... azért a hasonlat
KisTehen
@Maccska: majd orbán is kér egy szavazást a parlamentben, mint ahogy gyurcsány tette 2006-ban ... oszt jónapot
csak húgy...
Pillanat! 2006. tavaszán ők nyertek a parlamenti választásokon! Ősszel az "őszinte" őszödi beszédnek köszönhetően leamortizálták saját magukat! Így bukták a helyhatóságit! Hatalmas felelőtlenség volt "őszintének" lenni!
De nem hinném, hogy az azt követő 4 év parlamenti munkáját az predesztinálta volna!
Sakk Matt
Picit el van tévedve a firkász. Ez nem "jogi nonszensz", hiszen bárki követelhet, nincsen következmény. Kimegy az utcára vagy felszólal a parlamentben, nyilatkozik a tévében és azt mondja, amit anno Torgyán: MONNYON LEE! Aztán nem mond le...
Ez inkább politikai nonszensz.
sándorbence
noferko azt ahajót már odabaszta azátonyra nemis baj mégott van a másik kiszes is
akomcsijaival
KisTehen
@csak húgy...: B+ ... gyurcsány őszödi beszéde TITKOS volt, te fasz ... KISZIVÁROGTATTÁK, te agyhalott !!!

milyen kibaszott őszinteségről beszélsz
KisTehen
@csak húgy...: elmesélte a haverjainak, hogyan baszták át az országot ... te agyalágyult
Clavigo
@KisTehen: Hülye vagy.. ( ez őszinteség volt részemről )..
Eladott Ország
Csak emlékeztetől, most nem 2006-ot , hanem 2024-et írunk. Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát a korábban kimondot gondolataihoz, erkölcsileg megsemmisül, kiürül és zörögni kezd, mint mákgubó ősszel, ha fújja szél. (Orbán 1993) Aki minden hatalmat magához ragad, annak vállalnia kell majd a felelősséget is! Ugye nem maradunk örökre következmények nélküli ország? Tökéletesen látta a jövőjét! Be is következett amit mondott. Most már irány és cél nélkül hánykolódik, sajnos vele együtt az ország is! Orbán azóta már nagyon zörög !
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/364014736_6822178984482045_8888581954464394326_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Io2LarR0ipIAb46zazv&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB3Zn4eknveLkTpoKIaOW-AvBacDVEQi8vPj-DnDJrFHQ&oe=6623022E
" A hitvány kormányt a becsületes nép elzavarja."
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363357968_665324635654784_1157402135470696048_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=JWJa1A2hLAEAb4ZT3Xu&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCJ-KGGRNV68t2srVfRfkNgn2FnNV5rvwfdw0toi3FyKg&oe=6623272E
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: ez igaz a ner péteredre is ... ős se tudja átlépni a neres árnyékát
Clavigo
@Pegero: Köszönjük Mahmoud az értékes kérdésedet...
Pegero
@Clavigo: Csak mellékesen közlöm veled, hogy egy darabig gyalog közlekedek, mert a tevém elvonókúrán van!
pcdn.hu/articles/images-md/v/i/c/vicces-abszurd-647205.jpg
Látsz némi hasonlóságot a tevém és Dobrev között?
Clavigo
@Pegero: Ez inkább @KisTehen: - re hasonlít,,egyem a gusztusodat...DDXDXDXXX
szaboria1
@Maccska: De azért 2009-ig ő volt a miniszterelnök.
szaboria1
Annyira kapkodnak a kormány közeli újság írók, hogy elfelejtenek értelmes mondatokat írni.
Őrnagy
Egy kis időzavar van a cikkben! 2006-ban megnyerte Gyurcsány az országgyűlési vélasztásokat, a szociális népszavazást veszítette el 2008. március 9-én. A népszavazás magas részvétellel zajlott, és a szavazásban résztvevők 82 %-a Gyurcsány vizitdíja és korházi napidíjának az eltörlésére szavazott.
Ez hatalmas zakó volt, de fel se merült az előre hozott választás kérdése, sőt 2009-ig le se mondott Gyurcsány, és még akkor se volt előrehozott választás!
Őrnagy
@Maccska: Semmi kétség, az is nagy zakó volt, és az valóban még 2006-ban volt!
Őrnagy
@Őrnagy: Igaz, hogy az önkormányzati választás során Gyurcsány közvetlen megmérettetéséről nem szavazhattak a választók, de valójában a Gyurcsány kormányzásról mondtak akkor is értékítéletet a választók.
Horizont
@Őrnagy: Ahogy most lesz 9-én is. orbán kormányzásáról lesz értékítélet.
szaboria1
@Maccska: Őrnagy is meg válaszolta a lényeget.
kereső
Miért Gyurcsánynak kellett volna követelni? Miért nem a fideSS követelt...forditva ültök a lovon! azon kehes gebén,
2006-ban mszp-szdsz kormány, és parlamenti többség volt, és a fidesz volt ellenzékben. Most meg Dobrev van ellenzékben.
Lepényleső
...egyébként is nem mindegy,ezekkel a kritériumokkal a bán még halála után is a legtöbb szavazatot számolhatja
magáénak,- akkor is annyi harmada lesz amennyit óhajt,akár öt,huszonöt,az ortodox matek a világra neki jött?
Őrnagy
@Horizont: Ez igaz. Az EP választás mindig az aktuális kormányról tart értékítéletet, de az ellenzéki pártokról is!
Ez a eddigi közvéleménykutatások szerint leginkább a Momentumot fogja jelentősen lenyomni (ha csak ki nem találnak június 6-ig valami nagy dolgot), mert minden közvéleménykutató szerint nem érik el az 5 %-os küszöböt. A Momentum népszerűsége kezd kámfort játszani, vagy Magyar Péter "Messiás" a "Messiás" hívéket elvonja tőlük.
Őrnagy
@Maccska: A fidesz ha valóban nyer, az akkor ér valamit, ha a velük egyetértő más országok küldötteivel együtt elérik az 51 %-ot. Ha Szaros Gyurka hálózata ügyesebbnek bizonyul, és az EP szellemisége változatlan marad, akkor az se fog sokat érni, ha csak a fidesz lépi át az 5%-ot Magyarországról. Azzal csak azt éri el a fidesz, hogy mégnagyobb közellenséggé válhat az EP-ben anélkül, hogy bármit el tudna érni.
csak húgy...
@KisTehen: Bocika, te drága! Elég ha egyszer kinyitod a szád - naponta! Főleg ha engem szólítasz meg, várd ki míg reagálok - türelmesen! Nem kell 2-szer büfizni!
Ha két ember 4 szemközt beszélget az TITKOS, de csak addig, amíg az egyik tovább nem adja egy harmadiknak - na onnan már 3 ember tudja, tehát nem titkos. Abban a teremben több 100 ember ült mert pártkongresszus volt aznap, így képtelenség azt titkosnak gondolni, vélni, hinni... ja, utóbbit inkább a templomban kell! S aznap a beszéd végén megkérdezte Lendvai Ildikót, hogy kifelejtettem valamit, Ildikó?! - Nem volt a válasz! Ha csak ketten beszélgetnek... szóval tudod! Már leírtam!
Ja, valóban faszom van, mert férfi vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy fasz vagyok teljes terjedelmemben! Neved alapján neked PINÁD van, tehát csak egy hülye nő vagy ezek szerint - van ilyen bőven bármelyik tanári szobában országszerte, mint te! Ha faszra vágysz, akkor ne így szólítsd meg a másikat, mert akkor úgyse kapsz olyat! Tudod, mint Szájer!
KisTehen
@csak húgy...: agyhalott ... erről beszélek baszod ... a ferid nem volt őszinte ... nem áll ki a ... hogy is szoktátok mondani ... a nép elé ... sunyiban mondta el a haverjainak ... jóformán egy sör mellett ... a libsik már kimosták teljesen az agyadat b+
Qqberci
@Maccska: " (Miközben Orbán Viktor a Hősök terén a szovjet csapatok kivonását követelte.)"

Amit addigra a Németh - Horn kormány már elintézett, vikkancs meg csak ugatva rohant a karaván után...
Yoda69
A cikkironak - bar az nem derul ki, hogy , mert nincs forras megjeloles - az agya szelektiv. A nyertes part miert kerne elorehozott valasztasokat. Azt a mindenkori ellenzeknek meg meglepnie, ami akkor a pedofideSS volt.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Tipikus gondolkodásmód a bűnbak keresése ... Téged is körkörösen támad az ellenség mint idolodat?
Nem kell Grazba járni, itthon is vannak elismert ideggyógyászok!
Pusztai
a dk elvesztett egy szavazót.

plusz.
tegnap csöngetnek, beszólnak az ajtónyitóba: Wintermantel kórházat akar Újpesten!
- előtte az összeset bezáratta és jön kórhaznyitási szöveggel!?!?!-
nóómális?
Válaszom:. -takarodjon Wintermatellal egyutt és lezártam.
pont.
Béla333
A DK eszetlenül elkezdett kapkodni, hazudozni, vagdalkozni:
"Milliós hirdetésekben fideszesezi Magyar Pétert a Nyugati Fény"
"...Magyar nem csak a NER-ből kap támadásokat, a DK oldaláról is alaposan sározzák, igaz, jóval kisebb intenzitással. Míg a Fidesz liberális, baloldali ellenzékiként, a DK fideszes jobboldaliként igyekszik beállítani."
telex.hu/belfold/2024/04/15/dk-magyar-peter-nyugati-feny-facebook-hirdetesek
kereső
@Maccska: 21:41 Ugyanez elmondható kövérről, meg pintérről, meg martonyiról...és mind a többiről. Minek "butáskodsz"...
kereső
@Béla333: Csak "médiahajp(hype) péternek" szabad gyurcsányozni, meg "baloldalazni"? Olvasd el a Die Pressének(osztrák lap) adott interjúját- azután "méltatalankodj".
Őrnagy
@Dr. Proktor Gyagyás: Látom Gyagyás, rajtad a Grazi kezelés se segített! Épolyan agyhúgyköves elmeroggyagyt maradtál, mint a kezelés előtt! :))
Őrnagy
@Béla333 : A szabad politikai versengés nem habostorta evésből áll, hanem verseny a választók megnyeréséért. Van akinek sikerül, van aki elbukik. Ott van a Momentum. A francia titkosszolgálatok kiváló munkát végeztek a Rákosista kommunista csürhe unokáival, de az csak arra volt elég, hogy megbuktassák a 2024-es olimpia Budapesti rendezésének az álmait. Mára 2 %-os párt lettek. Ez a sors vár kormánybuktatás helyett MP-re is, mert nem csak a fidesznek nem érdeke, hogy legyen belőle valami, nem érdeke ez a nemzeti vagyon egykori szétlopásából felépített baloldali oligarcháknak se, így akárkik is finanszírozzák, építgetik, végül MP is Pukli István sorsára jut, csak idő kérdése.
csak húgy...
@KisTehen: N, ide figyelj, te lüke szuka! Idézőjelben van az a szó az első itteni HSZ-emnél: őszinte! Ez neked mit sugall???
Minden hozzászólásoddal azt bizonyítod, hogy figyelmetlen, pontatlan és együgyű vagy! Fókuszálj!
NKF
Klárika! Parlamenti választások 4 évente vannak! Nektek 2010 óta cumi van!
KisTehen
@csak húgy...: nem beszélem a libsi nyelvet baszod ... nem akarom találgatni, hogy mit hazudtál, amikor leírsz valamit
FLETÓ
@csak húgy...: Bár, ha nem is egyezik sokszor a véleményünk, de most le a kalappal! Jól érvelsz! Okos a gondolatmenet...
Őrnagy
@NKF: Ezt pontosan tudják, de azt nem hagyják, hogy valakik kitúrják őket a kényelmes ellenzéki szerepvállalásukból, ahol nincs kötelezettség, nincs semmilyen felelősség, csak stabil, következmények nélküli ellenzéki hőbörgés, ami megy nekik.
csak húgy...
@KisTehen: Hivatásomból adódóan belelátok az írásaidból a fejedbe! Nem kicsi a gond ott! Ja, és a stílusod (publicisztikai) bőven hasonlít itt más kommentelőkére is!!! Mondjam hány NICK-ed van???
Dr. Proktor
@Pusztai: Uszodát nem kináltak? :-)
terlasz
2006-ban Dobrev nem volt politikus. Aztán meg úgy emlékszem, mintha O. vezényletével államcsíny kísérlete történt volna, miután Gy. jól letaszított a trónról.
KisTehen
@csak húgy...: b+ valaki ellopta a azonosítódat? hol marad a sok másolt szar? :)
KisTehen
@csak húgy...: mondjad ... hány nick-em van
sokanvagyunk
Az MSZP meg a Párbeszéd ugyanúgy púp a DK hátán mint KDNP a Fideszen - ha csak nem szándékoznak ők is kisgzdásodni.
csak húgy...
@KisTehen: IP cím alapján kiderült, hogy több is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.