A Szuverenitásvédelmi Hivatal közleményben adta hírül, hogy vizsgálatot indít többek között Magyar Péter ellen, mivel a magyar sajtóban külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk jelentek meg.

A hatalom máris börtönnel fenyegeti Magyar Pétert – A Szuverenitásvédelmi Hivatal vizsgálatot indított ellene, a vezetője három évre tenné rács mögé

Illusztráció: freepik.com

A Lánczi Tamás által vezetett Szuverenitásvédelmi Hivatal azt írta, hogy mivel felmerül a gyanúja, hogy „ugyanaz a külföldi és magyar szereplőkből álló érdekkör és kapcsolati háló”, amelyik a 2022-es országgyűlési választások előtt Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mozgalmát támogatta, és „megpróbálta a magyar törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat”, valamint több európai uniós kampányban is aktív szerepet vállalt, jelenleg ismét a magyar választásokat „vette célba”.

Felröppent a hír, hogy a Datadat áll Magyar Péter mögött, mivel a nemrégiben indított talpramagyarok.hu oldal adatkezelési tájékoztatójában olyan cég szerepel, amely a lap szerint a Datadat utódcégei vagy a céghez kapcsolódik.

„Szemben a Magyar Nemzet ma megjelent hazug állításával, sem a Datadat Professional Kft., sem a korábbi Datadat GmbH jogutódja nem áll üzleti kapcsolatban sem Magyar Péterrel, sem pedig más, hozzá kapcsolható párttal vagy egyesülettel. Minden más ezzel ellentétes állítás hazugság. Társaságainkat a propagandasajtó nem kereste ezen téves információ közlése előtt“ – idézte Szigetvári Viktort, a Datadat ügyvezetőjét a 24.hu.

Mindenesetre Magyar Péter sem hagyta szó nélkül a Szuverenitásvédelmi Hivatal vizsgálatát. Közösségi oldalán olvasható posztjában alaposan leszedi a keresztvizet a hivatalról és annak vezetőjéről.

"Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi Hivatal havi ötmillió forintért kitartott elnöke, Lánczi Tamás vizsgálatot indított velem kapcsolatban, külföldi befolyásolási kísérlet miatt.

Kedves Tomi

Örülök, hogy megdolgozol a pénzedért. Javaslom, hogy a Fideszt is keresd meg, akár az Állami Számvevőszék elnökével (havi 6,5 millió forint) közösen és érdeklődjetek náluk, hogy évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlölet propaganda mestereinél, illetve, hogy Orbán Viktor hogyan avatkozik be magyar adófizetői milliárdokkal szinte az összes balkáni választásba, de még a franciába is."

Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője természetesen nem hagyta válasz nélkül a megszólítását, ám tegeződés helyett meglehetősen ijesztő hivatalos hangon reagált. Arról értekezett, hogy aki tiltott külföldi támogatást kap, azt három év börtön fenyegeti.

"Szeretném ugyanakkor felhívni a figyelmét, hogy a magyar törvények mindenkire vonatkoznak, azok pedig világosan kimondják, hogy amennyiben egy jelölt vagy jelölő szervezet tiltott külföldi támogatást használ fel, az három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Lánczi a Magyar Nemzetnek is nyilatkozott, és kijelentette, hogy a Magyar Péter-féle Talpra, magyarok! estében „vélhetően ugyanaz a kör igyekszik majd befolyásolni a júniusi önkormányzati képviselő-választás, valamint az európai parlamenti választás eredményét, amely a 2022-es országgyűlési voksolással összefüggésben is tett ilyen kísérletet”.

Forrás: index.hu

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hírt olvasva a hülyemagyar maffiahívők megnyugodhatnak: nem lesz ebben az országban másként gondolkodás, más vélemény, mert ha így lenne, az illető már mehet is a börtönbe.
Mint az oroszoknál...
De ezt akarják a hülyemagyarok, azért szavaznak a maffiára újra és újra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Lassan lekapcsolják az összes, Soros pénzen a választásokat befolyásolni akaró idegen ügynököt!
Magyarok, ne féljetek. Rend lesz!
Pusztai
Egészen gusztustalan a fideszcsürhe és a felcsuti gazembernek a sorosozása, lévén évekig élt a pénzéből, a pártja mai értéken milliárdokat kapott Sorosnak köszönhetik hogy ma politikai tényezők.
Arra biztos nem gondolt Soros, hogy gazembereket hazaárulókat támogat majd,létrehozza a magyar történelem legnagyobb gazemberét.
ezek a rohadékok hatalmi érdekből hálából 2015 után hátba szúrták a geczi vezérrel az élen.
Ilyen a fidesz erkölcs etika a geczivel.
... de az is felháborít hogy ez a lepra ellenzék ezt sem gyűri vissza két mondatban!
---------------------
Soros a Parlamentben a geczivel 2015-ben.
168ora.hu/data/cikkek/5/53/cikk-5395/orb%C3%A1n-soros_fit_800x10000.jpg
Béla333
A hírt olvasva a hülyemagyar maffiahívők megnyugodhatnak: nem lesz ebben az országban másként gondolkodás, más vélemény, mert ha így lenne, az illető már mehet is a börtönbe.
Mint az oroszoknál...
De ezt akarják a hülyemagyarok, azért szavaznak a maffiára újra és újra!
Billibácsi
Érkezik a navalnij recept! A cél: Magyart ellehetetleníteni, elhallgattatni mindenáron! Talán még az eltüntetés is szóba jöhet. Köpcöstől, buksitól minden kitelik ha a hatalmukat veszélyben látják.
Pusztai
img.index.hu/imgfrm/2/4/1/2/MED_0015572412.jpg

A Századvég több mint 20 éve a fidesz egyik legfontosabb ideológiai képzője, kiárusítója és pénzmosodája. Működése alatt lefogadom 150-200 milliárdot benyelt.
...Ami a röhej, elején Soros is támogatta és innen is kapott a geczi havi 10 ezret azaz 2x vett fel havi 10-10 ezret a geczi Sorostól és 2015 után ez a bélféreg jótevőjét hátba támadta
Ez a fidesz erkölcsi egyik alapköve: nincs hála !!!
Havanagi
Amilyen tetű ez a kormány, be is fogják varrni Magyar Péter.Mindegy,hogy van ok,vagy nincs!És ez a kormány lesz a soros elnök az Unióban?Na,ebben a diktatúrában ez nem akart rész venni még Simicska sem,ezért szakitott a GECIVEL!!!
Őrnagy
A gyagyás libkány csürhe arra bíztatja a választókat ne féljenek elfogadni a választási befolyásolásra érkező külföldi pénzeket a fennálló érvényes törvények ellenében (megjegyzem az az USA-ban is tilos), csak hát az a baj ezzel libkány gyagyások, hogy a Szaros Gyurka pénze csak a tiltott kampányfinanszírozásra érkezik, nem a sok választókhoz! A választóknak nem is kell félniük, csak nem kell megzabálni a cumit! Félni azoknak kell, akik zsebre teszik és felhasználják a kampányban a külföldról érkező tiltott kampánypénzeket, mert ők sértik meg a törvényt!
KisTehen
péter ... ez már nem a ner ... be kell tartani a törvényeket :)
Őrnagy
Magyar Péter nagy jövő előtt áll:
Ha letöltötte a börtönbüntetését a választási törvény súlyos megsértése miatt, mehet Pukli István egykori Gimnáziumi igazgató után (aki már tanítani se akar) Dániába takarítónőnek! Hahaha
teuton
@Géza: Analfabeta mezgageza! OLVASNI mikor tanulsz meg??? Hol vizionalod te itt Sorost??? Ezt tanulldd meg ertelmezni: "...a magyar sajtóban külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk jelentek meg..." Szoval a kormanymedia a Magyar Nemzetben leir egy ragalmat, feltetelez, es ez alapjan lehet vizsgalatot inditani... Ezt hivjak ugy jogallamnak?! A sajtoban evek ota megjelenik, hogy O1G lop, akkor emiatt mikor indul vizsgalat? A Le Pen, RMDSZ meg a lengyel PISisek kampanyara adott MAGYAR adoforintok miatt mikor indul vizsgalat?
Pusztai
Én csak annyit kérdezek, évi hány mrd külföldi pénzt kapunk az EU-tól támogatásként??
Ez most nem jön, napi költségvetési kiigazítások 10 és 100 mrd-ok tologatása, sok év óta először a kötvény kibocsátás is sikertelen volt, szóval jön a baj.
Pusztai
@Pusztai: Szóval ha jön börtönbe a kormánynal!
o)
Őrnagy
@Havanag Gyagyási: A büntető ügyekben a független magyar bíróság dönt! Olyan bírók, akiket Brüsszelből nem engedtek nyugdíjazni a Bíróság függetlenségének a fenntartása érdekében, így nem kell aggódnod Gyagyás! A törvények Magyar Péterre is érvényesek, és ha a bíróság megállapítja a súlyos törvénysértést, akkor nem a Kormány küldi börtönbe, hanem a Brüsszel által védelmet élvező független bírók!
human
Csak azért nem ÁVH ez a szuverén szörnyszülött MÉG, mert nincs fegyveres erőszakszervezet hozzá rendelve.
sokanvagyunk
...és akik külföldre - pl. alapítványokba - viszik a magyar adófizetők pénzét?
m73
@Géza: ugyan olyan hülye vagy csikari,mint amilyen voltál:-) a kurvaanyádat:-)
Béla333
Mert mennyire más az, hogy mindannyiunk pénzéből, a befizetett adóforintjainkból a maffia állam arra költ irdatlan sok milliárdot, hogy a pártja nyerje meg a hülyemagyar maffiahívők szavazatát, hogy ők maradjanak hatalmon?!
Qqberci
"a magyar sajtóban külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk jelentek meg"

"kísérlet gyanúját" Akkor nem a sajtót kellene először megcincálni?...
Pusztai
Magyar Péter, aki bármilyen közösségimédiás posztra perceken belül reagál, ezúttal sem aprózta el a választ

„Te Bohóc, most már börtönnel fenyegetsz? A Magyar (Pravda) Nemzetben megjelent újabb hazugság alapján? Ki vagy te, azonkívül, hogy havi ötmillió forintot kapsz a magyar adófizetőktől, amiből ilyen posztokra telik? Kit akarsz te pontosan bebörtönözni? A magyar népet? Édesapád büszke rád?”
Pusztai
@Pusztai: ha gyurcsány ezt tette volna ma nem lenne a geczi hatalmon!
de a balfasz élvezi ha karaktergyilkolják.
Magyar viss6a lő!
Őrnagy
@Billibácsi Gyagyás: Bili bácsi te egyre hülyébb vagy!
Ez nem személyeskedési ügy, csak egy egyszerű ténymegállapítás!

Az USA-ban sokkal szigorúbban ítélik meg a választásokba való beavatkozások külföldről történő finanszírozásának az eseteit, mint a magyar törvények!
Őrnagy
@Qqberci Gyagyás: A sajtó szabad Gyagyás! A külföldről történő kampányfinanszírozás pedig bűncselekmény! Ha bűncselekmény merül fel, azt az illetékeseknek ki kell vizsgálnia! Ha a gyanú nem bizonyul igaznak, Magyar Péter rágalmazási pereket indíthat!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: ha mp-nek van esze, nem pert indít, hanem...
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Hanem megy Pukli Pisti után Dániába?
Géza
@m73: Ilyen a liberális-kommunista mocsok ömlése!
Géza
@teuton: Megint személyeskedő liberális terrorista vagy.
Cherry
Orosz stilus, piszkosul fél ez a retkes fideszbanda...
Philip Marlowe
"A hatalom máris börtönnel fenyegeti Magyar Pétert "

HÁT PERSZE!!!
Magyar Péter akár gyílkolhat is, mert ő most a messiás! ?
Igaz, balfaszok! ?
Nem fogtok ebből a szardarabból nyavalnyíjt csinálni idióták!:(((
Béla333
"Magyar Péter, aki bármilyen közösségimédiás posztra perceken belül reagál, ezúttal sem aprózta el a választ
„Te Bohóc, most már börtönnel fenyegetsz? A Magyar (Pravda) Nemzetben megjelent újabb hazugság alapján? Ki vagy te, azonkívül, hogy havi ötmillió forintot kapsz a magyar adófizetőktől, amiből ilyen posztokra telik? Kit akarsz te pontosan bebörtönözni? A magyar népet? Édesapád büszke rád?”"
444.hu/2024/04/19/magyar-peter-lanczinak-te-bohoc-most-mar-bortonnel-fenyegetsz

Na Feri! A helyett, hogy milliókért mocskolod MP-t a Nyugatifény portálon, inkább azt tanuld meg, hogy kell perceken belül visszavágni az aljasoskodó maffiózóknak! Persze, ha neked nem a maffia leváltása a célod, hanem az ellenzéki térfél leuralása, akkor az más dolog...!!!
sándorbence
magyarsajtóban megjelent hahahaha esetleg a csúcsspric propagandában
megjelent
Yoda69
Akcioban az AVH. Felkeszul a fekete auto.
Az persze lanci fuhrert nem zavarja, hogy meg a 2022-es valasztasokkal kapcsolatban felmerult gyanu a kulfoldi tamogatasrol sincs bizonyitva.
teuton
@Őrnagy: Igyal kevesebbet, mert lassan mar feher egereket is latsz! Mifele törvenysertest vizionalsz? Köz- es EU-penzek ellopasat? Akkor kapirgalj elöbb az ELIOS-ügyben, de ott vannak a 20 centis "kilatotornyok meg az z erdö nelküli lombkoronasetany! Hogy ki mire költi a SAJAT penzet, az az ö dolga, ebbe a potrohos gazdad nem pofazhat bele!
terlasz
Műbalhé, Magyar tevékenysége a fidesz javát szolgálja az ellenzék megosztásán keresztül.
Nem gátolják, hanem egyengetik az útját.
Eladott Ország
Azért mostmár tėnyleg el kellene gondolkodnunk azon, hogy hová juttatott pár ezer tolvaj haramia ganė maffiózó 9 millió embert.
Szegény Dzsoni és Árnika
Lánczi Tamás is egy büdös zsidó!

Egy fasiszta zsidónál nincs undorítóbb! Egy fasiszta zsidó, milyen jogon sajnáltatja magát a holokauszt miatt?

Az meg van a zsidóknak, hogy kb. 2500 éve kiestek a kosárból és a holokausztot Isten (az ő Istenük!) engedte meg?!
Az meg van zsidó, hogy nap, mint nap megszeged Isten törvényét - úgyhogy nincs mentséged!
(a keresztények se örüljenek, mert nekik sincs - csak két parancsolatot kéne megtartaniuk, de még arra sem képesek a gyökerek!)
Nem tetszik, cáfolj!
rücsü41
Úgy látszik mégis csak hatóság ez a Szuverenitásvédelmi Hivatal, noha Lánczi úr azt mondogatta amikor létrehozták ,hogy nem kell félni, nem kell megíjedni ez a hivatal nem egy hatóság!Most mégis kibújt a szeg a zsákból, megint csak hazudtak az Urak, mert has nem hatóság a hivatal, akkor nem kereshet meg senkit , nem idézheti az embereket , nem hozhat határozatot stb, stb, csak büntetőeljárást kezdeményezhet ugye a magyar független bíróságon és nem a Szuverenitási Hivatalnál?.Csak azt tudnám, hogy hogyan vizsgálhat ki egy ügyet, ha nem idézhet be senkit ,nem kötelező a kéréseit teljesíteni mert nem hatóság, és hogy hoz ilyen vizsgálat után döntést, ami ellen nincs apelláta!Mi ez?Kérdezhetné Orbán Viktor.Az Úristenből bohócot csinálnak?Na ne már!Ennyire nem vagyunk jogállam?Hoznak egy döntést ami ellen nincs fellebbezési lehetőség?Kik ezek a "tévedhetetlenek "?Csak nem vissza jött a múlt ?
rücsü41
@rücsü41: Kiegészítem a fentieket:Ezt ígérte Orbán Viktor az országgyűlési választások előtt a kampánybeszédében?
m73
@Géza: nem unod még magad faszopó csikari?:-)
m73
@Géza: persze barom:-) mikor mondjam a pofádba, hogy a kurvaanyádat?:-)
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Magyarok, vágjátok - én szégyellem magam helyettetek is!
Én amúgy horvát zsidó vagyok - és van különbség a magyar meg a horvát zsidó között.
csak úgy....
a becstelen,tolvaj ,hazúg hatalom fenyegetözik..., ez is csak egy billegö sámli neki, amin keresztül már csak a megrögzött idiótákit tudják megszóllítani..
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szegény Dzsoni és Árnika
Kéne mennem közétek téríteni, de az van, hogy leszarom, hogy élsz vagy halsz!
Szegény Dzsoni és Árnika
Rengeteg sünt látok elütve az úton - számomra, te csak egyik vagy a sok közül!
Yoda69
@Szegény Dzsoni és Árnika: 22:45-re
Elég homályosak az ismereteid, hogy pontosan hogyan zajlott Jézus elítéltetése, es keresztre feszítése.
Kezdetnek javaslom nézd a Barabbas c. filmet Anthony Quinnel a főszerepben, hogy tisztábban láss a kérdésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.