A miniszterelnök a Millenárison ismerteti a Fidesz választási manifesztumát. Cikkünk folyamatosan frissül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Mégis hogyan sikerül felszámolnod a magyar szegénységet, amikor már a románok is előttünk vannak?! Az sem mindegy, hogy már 14 éve hatalmon vagytok és még mindig a szocikra hivatkoztok?! Szegénységi bizonyitvány:(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
Mégis hogyan sikerül felszámolnod a magyar szegénységet, amikor már a románok is előttünk vannak?! Az sem mindegy, hogy már 14 éve hatalmon vagytok és még mindig a szocikra hivatkoztok?! Szegénységi bizonyitvány:(((
kereső
@szegfue: Sora van ám ennek is, mint a rétes evésnek. Először a saját szegénységüket, azután az egyházakét, azután a külhoni nemzettestvérekét, majd jut-is marad is itthon is a 7,5 milliónak is valami. Bár mindig új , és éhes döglegyek is jönnek közben.
Pusztai
ez tényleg segghülye!
2010 óta zuhantunk az eu aljára, és ez a rohadék bélféreg még ezt is más nyakába hazudja?
napersze ezek ellen az álellenzéki tetves idióta balfaszok ellen ez elmegy.
kereső
Az "emmutnyocév" után vagyunk már 14 évvel- ebből immár 9. éve rendkivüli helyzetben- gyakorlatilag egyeduralkodással kormányozol...milyen szegénységi bizonyitvány ez neked, miközben ebben a 14 évben volt Magyarországon az elmult 100 év 10 legsikeresebb évének kormányzása. Mikor szakad már rád az égbolt a hazugságaid miatt??
szegfue
@kereső: A nagy turós marad itthon! Nemrég olvastam, hogy O.V. "átcsoportositott" pénzt, hogy legyen a Bethlen Alapitványnak, amely köztudottan a románoknak adja. Közben már az első negyedévi hiány = a teljes évi tervezettel!
Méhes
vaze viltor ennyire szarba veszed a népet,hazudsz reggel este délben sőt éjszaka
CsipkeRózsa
Ekkora nagy hazugsághoz pofa kell, hiszen a kimutatások szerint Orbán kormányzása óta nőtt a szegénység. A tapasztalat is ezt mutatja! A legszegényebbek el fogják hinni neki, amit hazudik, pedig ők megélik a süllyedést.

Az Orbán kormányai óta sokkal nagyobb lett a szegénység, kimutatások és a környezeti tapasztalatok is ezt mutatják.
Billibácsi
Remélem köpcös a szegénység felszámolását úgy gondoljátok, hogy visszaadjátok ami eddig elloptatok! Ha ez megvalósulna /nem fog/ Ausztria csak a hátunkat látná!
Clavigo
mocskos ,rühes görény...! A qrva @nyádat,te muszkaszopó ,tetves csutkai cig@ny...!!
SÍva
A sajátotokat? Azt sikerült de az ország nagyrésze tönkre ment ebbe!
vitriol
Felszámoljátok a szegénységet, amit módszeresen tizennégy év alatt ti okoztatok? Ehhez a legnagyobb igyekezet mellett is 30 évre lenne szükség, de ti már nem kaptok semennyit, vége a türelmünknek!
Menőmanó
Don Csórleóne szokása szerint hülyíti leghűségesebb szavazóit, a csórókat. Kell így szavazás előtt a szavazatirányító bíztatás, hogy azért kell most áldozatokat hoznunk, hogy szebb legyen a jövő, vagy a gyerekeink jövője, vagy az unokáinké, és az emberek, évtizedeken át benyalják ezt az ócska dumát. És ahelyett, hogy jól seggberúgnák, újra és újra megszavazzák a kifosztóikat.
Horizont
Vajon tudja, hogy eltelt 14 év?? Vagy ott bent másképp érzékel? Agyamra mennek ezzel a béke izével !!! Nekik a béke egyenlő azzal ha Ukrajna megadja magát.
Csak soha nem mondják ki. Bezzeg azt kimondják, hogy Magyar Péter dollárbaloldali akinek Gyurcsány írja a történetét. Ezen már csak röhögni lehet.
Azt mondja orbán: "Mi vagyunk Magyarország és Európa legsikeresebb politikai közössége. "
Tudja vajon, hogy kibaszták őket a Néppártból? Tudom kilépett...hogyne! És azt tudja vajon, hogy Tompika ellen aláírást gyűjtöttek, hogy ne szólalhasson fel? Nem tud ez semmit, nem foglalkozik ez semmivel. Hatalom, pénz, rokon, haver. Szánalmas lett mára...
kereső
@szegfue: 16:16 Erről volt szó...
"A kórházak adósságállománya 110 milliárd Ft, amely havonta 20 milliárddal nó. A gyógyitó-megelőző ellátásra megemelt keret(63,4 milliárd) nem ezt az adósságot fogja csökkenteni, arra majd most kell tervezetet késziteni pintér/varga duónak.
Viszont sürgősségi feladatot is kapott a pénzügy miniszter: "A kormány arról is döntött, hogy Varga Mihály pénzügyminiszternek azonnal át kell csoportosítania 8 milliárd 224 millió 349 ezer 414 forintot a Központi Maradványelszámolási Alaptól a Bethlen Gábor Alapnak."- nos a BA alap a határon túli magyarok támogatásának fő forrása, elosztója."- tegnap előtti cikk alatt irtam
kereső
@Horizont: 17:21 Nem tudom eldönteni, hogy orbán melyik korban él éppen. Mert a nagy előre menés közben mára késő középkori húbéri viszonyokat teremtett- ami meg ugye Magyarországon a 19. század második fele, és 20. század első 40 éve(utána hűború), vagy éppen 2010-ben jár, közvetlenül a fülke forradalom után...hogy ilyenekkel kampányol.
Horizont
@Maccska: ne legyél már ennyire szélsőjobbos. Ha Magyarországot megtámadná így valaki akkor 3 nap után megadnád magunkat? Tényleg?
Az egy dolog, hogy a legtöbb EP épviselőt megnyerte csak közben mindenhonnan kibaszták és pária lett az EU-ban orbán. Szarba se nézik. Nem baj??
Horizont
@kereső: Tényleg érthetetlen, szerintem nagy zűr van ott fent a toronyban nála.
Nem veszi észre vagy nem is szólnak neki, hogy hiába beszél egyre fogy a tábora??
A kemény mag megvan de az nem több másfél milliónál. Inkább fogyóban az is.
Kitelt az ideje most kéne abbahagynia. Ha lenne önkritikája, józan esze és látna, hallana.
Ahhoz mondjuk ki kéne menni random az emberek közé. Beszari gyáva szar, hogy menne? Fekete fólia, testőrök hada.
kereső
@Horizont: Én ennek nem hiszek------200-300 szavazót veszitett a kegyelmi/pedofil botrány miatt. Azóta nincs új közvélemény kutatás..bár szerintem ők naponta mérnek, és ahhoz nagyon nyugodtnak túnnek, hogy ennél nagyobb veszteségeik lennének.A republikon mérés, és a nézőpont nem játszik...
kereső
@kereső: bocsi kimaradt az "ezer": 200-300 ezer szavazót
balos
A nemzet sírásója,fellépett a "deszkákra":most éppen a hóhért várja!
Nyírfa
Ki, mit számol fel, Viktor? Ne gyerekeskedj már! Fürdés, fogmosás, maci a hónod alá, és alvás. Álmodhatsz, amit csak akarsz, hogy nagyfiú leszel, és vezetsz majd egy egész világot, hogy palotában fogsz lakni, és szolgák serege lesi minden kívánságod. Álmodhatsz magadnak trónt, koronát, palástot, de egyszer felébredsz...és akkor mi lesz?
Hová menekülsz a valóság elől? Egy újabb álomba? Vagy várod a végzeted, amelyet hosszú évek óta teremtesz?
rücsü41
Ó.Viktorom!Nem kellene itt már neked hazudozni!Azt ígérted még a 2010--es években ,hogy 2030-ra utolérjük Ausztriát, csak azt nem mondtad el előbb 2024-re úgy visszaesünk a gazdaság teljesítményt és a magyar emberek szegénységét illetően hogy még Romániai is megelőz bennünket , akik állítólag szőrös talpúak , és a csak a birkák legeltetéséhez értenek.Vald be, hogy nem értesz az ország vezetéséhez, amit csinálsz azzal csak ártasz az országnak és az embereknek, és ahogy az EU vezetőit felszólítottad, hogy nem teljesítették amit vállaltak s ezért le kell váltani őket, Te is mondj fel és add át az ország vezetését azoknak akiknél sokkal jobb helyzetben volt a gazdaságunk.Ilyen rossz eredményre mint amit most produkál a gazdaságunk szerintem még nagyon sok ember képes, de szerintem még sokkal jobbakra is.
szegfue
@kereső: 17:28 Kösz. a pontositást! Nem értem rá, igy csak "átfutottam" a cikket és ennyi maradt meg bennem:(
Ezodabasz
Az eltúlzott gazdagságot kell felszámolni és megszűnik a szegénység. Pl: az 0rbán fideSS maffiát, Hatvanpusztát, a Ma-tolcsi klánt ...stb
Cherry
Rohadt zsiros cigány,, mit csináltál 14 évig te mocskos maffiózó???
Horizont
" Az éhínség nem azért van a Földön, mert képtelenek lennénk jóllakatni a szegényeket, hanem azért, mert képtelenek vagyunk jóllakatni a gazdagokat. " /Teréz anya/
szaboria1
Elnézve a tegnapi Orbán és Deutsch beszédet a fideszes hallgatók igen unott arccal ültek. Kövér csak a bajusza alját simogatta mogorván.
Horizont
@szaboria1: Tényleg uncsi volt az egész. Ismételgetik önmagukat.
Egyedül tán Kakadu élvezte a saját hangját.
orbán megfáradt, szétesett, tűz és lelkesedés nélküli széthízott tokás "vénember" lett.
Semmit nem tud a körülötte lévő hétköznapi világról itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.