A miniszterelnök sokadszor osztja meg a magyar néppel, hogy ami Ukrajnában zajlik, az nem a mi ügyünk.

Ha valaki azt hitte, hogy legalább vasárnap megúszhatja Orbán Viktor posztja nélkül, az nagyot tévedett. A miniszterelnök hatalmas munkakedve hétvégén is kitart, újfent elmondta, az orosz-ukrán háborúból ki kell maradnunk – nem mintha egy pillanatig is benne lettünk volna.

Eddig bírta, Orbán Viktor újabb szózatot intézett a háborúról – A júniusban legyőzendők között már az ENSZ, Washington és a NATO is megjelent

Vasárnapi ebédre egy kis békebeli propaganda    Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Mi, magyarok tudjuk, milyen a háború. Volt benne részünk épp elégszer. Meggyőződésem, hogy ebből a háborúból ki kell maradnunk. Ez nem a mi háborúnk. Nem akarunk háborút és nem akarjuk, hogy Magyarország újra nagyhatalmak játékszerévé váljon!” – olvasható a kormányfő Facebook-posztjában.

Természetesen az egyetlen megoldás szerinte, ha június 9-én gyökeres, jobboldali fordulat jön el Brüsszelben. Ugyanakkor szinte újdonságképpen már az ENSZ, Washington és a NATO is megjelent a legyőzendők listáján.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Az ENSZ-szel mi a franc baja van? És a NATO- val? Nagy zűr van ott nyaktól felfelé?
Miért nem mondja ki, hogy Ukrajna adja meg magát mit békézik itt állandóan??
Ritka egy szemét politikus.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
már világfajdalma lett ennek az elmebeteg állatnak! =))
justhpeter
Szerintem Orbán fejében már a Bodrog és a Tisza torkolata van, a bolond most várja a torkolattüzet.
rücsü41
Miután a mi országunk nem oszt és nem szoroz ebben az orosz -ukrán háborúban mondhatunk akármit, azt is hogy mi kitartunk a nem létező béke mellett.Sem Oroszország sem Ukrajna nem a mi álláspontunk alapján és miatt harcolnak, így ennek a kijelentésnek a háború kimenetelében semmi jelentősége nincs!Ez a kijelentés csak arra jó megint hogy összemossa a baloldalt, akik az agresszor oroszok megbüntetéséért emelnek szót, ,és nem helyeslik azt az orosz módszert, hogy az esetleges problémákat az erősebb a nagyobb ország jogán csak háború útján kell és lehet megoldani, és hogy a megtámadottnak csak azért hogy más országok , mondjuk a magyarok békében éljenek nem szabad és nem kell felvenni a harcot a betolakodóval szemben!
Qqberci
Vikkancs, kár erőlködni, a grazi ápolók erősek és hatékonyak...
Horizont
Az ENSZ-szel mi a franc baja van? És a NATO- val? Nagy zűr van ott nyaktól felfelé?
Miért nem mondja ki, hogy Ukrajna adja meg magát mit békézik itt állandóan??
Ritka egy szemét politikus.
Nessy
Junius 9-ig Orbán eljut a galaxis elfoglalásáig! Van még elég ideje!
kereső
"A Trump-, Farage- és Orbán-féle figurák azért tudják ma konzervatívnak nevezni magukat, mert azok, akiknek konzervatívnak kellene nevezniük magukat és konzervatívként kellene viselkedniük, nem nevezik konzervatívnak magukat és nem viselkednek konzervatívként. A történelemben nem először fordul elő, hogy a forradalmian új társadalmi (sőt: „tudományos”) nézeteket képviselő és szélsőséges követeléseket (is) megfogalmazó baloldali identitáspolitika olyan erővel zúdul rá a nyugati társadalmakra, hogy a konzervatívok fokozatosan meghajolnak a rájuk nehezedő nyomás alatt és képtelenné válnak betölteni hivatásukat: a haladást a társadalmi rend és béke megőrzése mellett biztosítani képes megőrizve meghaladás politikájának képviseletét. A második világháború óta ráadásul a nézeteik és elveik mellett kitartó konzervatívok még azt is kockáztatják, hogy baloldali ellenfeleik által már nem csupán ódivatúnak és naftalinszagúnak, hanem rasszistának, fasisztának, avagy egyenesen nácinak fognak neveztetni, ami pedig a nyugati világban a politikai szalonból való kikerüléssel fenyeget.
Csakhogy, a konzervatívok balratolódásával törvényszerűen légüres tér keletkezik ott, ahol eddig ők voltak, s ezt a korábban nemes elvek és fennkölt eszmék által betöltött légüres teret azok az elvtelen politikai szerencselovagok fogják betölteni - vulgarizmussal, gyűlöletkeltéssel és szinte mindig a "normalitás visszaállításának" jelszavával - akiknek a legfőbb politikai képessége éppen a légüres terekbe történő benyomulásban és mások gyengeségeinek, vagy hibáinak könyörtelen és gátlástalan kihasználásában áll. Így termeli ki a felelőtlen, ostoba baloldali extrémizmus és az opportunista konzervatív önfeladás újra és újra a Mussolinikat, a Hitlereket és a Trumpokat...
namihami
Lám, tényleg nem elég a gyógyszert felírni a betegnek, be is kell szedetni vele!
kereső
Lehet, hogy érdemes lenne tanulni a történelemből. Lehet, hogy a baloldaliaknak meg kellene tanulniuk végre, hogy az inga mindig visszaleng és leginkább őket fogja mindig eltalálni. Lehet, hogy meg kellene tanulniuk megbecsülni az elvhű konzervatívokat, akik védik őket a jobboldali extremistákkal szemben. A konzervatívoknak pedig lehet, hogy meg kellene tanulniuk kitartani az elveik mellett és őrzőként vigyázni a strázsán akkor is, ha ez az adott pillanatban esetleg népszerűségvesztéssel fenyeget és igazságtalan megbélyegzéssel jár. Konzervatívként nem megfelelni kell a politikai korrektség baloldal által meghatározott kritériumainak, hanem megpróbálni visszaállítani a politikai korrektség mutatóját oda, ahol szerintük állnia kellene.
Az idei amerikai és európai választások meg fogják mutatni, hogy megindult-e már visszafelé az inga, vagy a nyugati társadalmak vezetésére hivatott szocialisták, szabadelvűek és a konzervatívok kapnak még egy utolsó – ismétlem: utolsó - esélyt, hogy eredeti önmagukhoz visszatalálva megerősítsék pozícióikat a centrumban és visszaszorítsák a populistákat. Ennek azonban baloldalról az extremista identitáspolitika feladása, konzervatív oldalról pedig az elvhűség és az önazonosság visszaszerzése a feltétele. A kérdés tehát akként fogalmazható meg, hogy visszatér-e a nyugati politika centruma oda, hogy az ember vagy férfi, vagy nő, hogy szülni csak nő tud, és, hogy meg kell védenünk azokat az értékeinket, melyek évszázadok alatt Amerikát Amerikává, Európát pedig Európává tették, vagy jönnek a Trumpok és az Orbánok a maguk eszközeivezel, módszereivel és céljaival. Ez utóbbi opció pedig végső soron Amerika és Európa weimarizálódását jelentheti – Kína és Oroszország legnagyobb örömére.
Ez a kérdés, válasszatok.

/Vidéki prókátor véleménye az orbáni "konzervativizmusról/
Cherry
Vigyék már bolondok házába ezt kis mitugránszot, agyi gyenge szerencsétlen zsiros disznó
Clavigo
győri gábor nevű ,,társadalmi együttműködő,,,húgyos cigány besúgó, szózatot intéz a népéhez...
Cherry
@Qqberci: De már ők sem tudnak rajta segiteni haha
Pálinkás Pál
valaki igazán takarékra állíthatná már...
kereső
@Horizont: 13:34 Nem "politikus", hanem csak egy politikai kalandor...egy senkiházi, hitvány, tolvaj tróger.
Pusztai
nem minden ország mondhatja, Napoleon a vezérük!
Billibácsi
Köpcös kijött az edzőteremből, megivott három energiaitalt aztán nekiment a világnak
jáger laszló
Szózat
Béke legyen veled Pusztuljon a háború!
Orbán Viktor
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
" Lesz itt olyan békeharc,hogy kő ,kövön nem marad "... Agyatlan sertés...
Lepényleső
Előtte is,de 2010 óta egyfolytában hadakozik hol ezzel,- hol azzal,hol a másikkal,de legtinkább az igazsággal?
Talpig fegyverben,egy általa rablott ország szemében; mutatkozik a béke nevében? Lehet némi vastag bőr néki
ott ahol másnak a magas pontja van,szerényen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.