Kövesse élőben!

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
" .. hamarosan élőben beszél a Kossuthon"

Halotti beszéd mikor lesz??
Nyírfa
Követni? Elrontani ezt a jó kis békét az ébredés után? :)
Egyébként is tudjuk, mit fog mondani, a vízcsapból is az ő néhány mondata folyik, a kutya se kíváncsi rá.
Néha belegondolok, tényleg csak néha, mert nem akarok gyomorrontást , hogy fel sem fogja, minden megnyilvánulásával, pozőrködésével, fontoskodásával szénné égeti magát.
De van egy terve, amivel győzni fog, biztatja magát, miközben a soros elnökséget is kihúzzák alóla.
simmering73
Ebben az országban szerintem az uszítást, a gyűlölködést és a kirekesztést egyértelműen Júdás hozta el nekünk. Ilyen mértékű és mennyiségű rosszat, mint ami Júdás színre lépése óta tapasztalható, én soha nem tapasztaltam. És nem, nem a 14 éve tartó folyamatos regnálásról beszélek, hanem sokkal korábbról. Mert ez már egész fiatalon is hisztizett, őrjöngött és aljaskodott. Ez az ember egy egész országot fertőzött meg a gyűlölettel. Az hagyján, hogy elrabolt mindent – persze ez sem mellékes -, de az az ipari méretű gyűlölet, amit rázúdított az országra, felfoghatatlan számomra. Mint ahogy az is, hogy emiatt az ember miatt esünk egymás torkának, emiatt nem beszélnek egymással családtagok (nálunk is ez a helyzet), emiatt megy a verbális ökölrázás és anyázás emberek között.
www.kolozsvaros.com/2024/05/23/nulla-tolerancia-nulla-hitelesseg-nulla-jovokep/
kereső
"Népirtásnak minősítették az 1995-ös srebrenciai mészárlást
Solti Hanna
HÁBORÚ
május 23., 19:55
Az ENSZ Közgyűlése megszavazta, hogy július 11-e lesz a nemzetközi emléknapja. Az uniós tagállamok közül csak Magyarország szavazott a javaslat ellen. A boszniai szerbek vezetője megkezdené a kiválást Bosznia-Hercegovinából."

" A legpocsékabb nemzet" cimére hajt orbán és az állampárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.