A Nyugat és a magyar politikai erők is mind békét szeretnének, csak különböző módon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no; Fodorka az ülő dagadék alfelét is fényesre lefetyeli

index.hu: „A nemzet sikerének kulcsa a konszenzus, ezzel megy szembe a Fidesz kampánya”

Bár a cím nem ezt próbálja elhitetni, de már a kulcsmondat igencsak egyértelmű: Fodor hozza a szokásos formáját. Amit még regnáló miniszterként büszkén vallott is: egyenlő távolságra, de közelebb az örök barátsághoz. Ékes bizonyságként, hogy nem csak Orbán féle selejtet termelte ki magából a matyar szabaddemokrácia ez a szerencsétlen alak most is teszi a „dolgát”, amellett kardoskodik, hogy: „A Nyugat és a magyar politikai erők is mind békét szeretnének, csak különböző módon”!!
Az meg már csak a szokásos hab/cserkó a tortán, hogy a végére odabiggyesztett egy-két durva kirohanást a mocsok ellenzék ellen! =)) Bár jobban belegondolva talán még ennél is durvább az hogy és ahogy ívet próbál húzni a Fico merénylet és a derék KE-nk jogi és főleg emberi alkalmasága firtatása között!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.