... Magyar a felbukkanásának első pillanatától valahonnan kapott pénzt, méghozzá sokat, mert tömegrendezvényeket létrehozni nem kis pénzbe kerül. Már csak a szükséges technika bérlete miatt is, de ne feledkezzünk el arról, hogy a hirdetéseket, a propagandát is pénzelni kell. Olyan profi techinikát vonultattak fel, amilyen Amerikában van ... Ne feledjük, hogy Magyar egy Fidesz-aktakukac volt, eldugva egy állami állásba a felesége okán és jogán, nem pedig egy született showman. Vélhetően az első pillanattól kezdve profi csapat építette fel: eleinte kisebb kanyarokkal, majd ezt gyorsan elfeledve megfogalmazták Magyar politikai semmitmondását ... Ilyen csapat kizárólag a Fidesznél áll rendelkezésére, mert nem hinném, hogy a DK-s profik (léteznek ilyenek?) álltak volna Magyar mögé. Vagy valamilyen titkosszolgálat képes erre, de nem egy „garázsvállalkozás”, amelynek tagjairól semmit nem tudunk. A leggyanúsabb éppen ez a titkolózás. Kik húzódnak meg a háttérben, akik pénzelik és...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
"A Fidesz elérte, hogy az ellenfél térfelén kialakuljon ez a bizonytalanság és továbbra se veszélyeztesse a hatalmát semmiféle népi mozgalom."
KisTehen
"Láthatóan itt egy nagyon komoly stáb dolgozik, akik megtervezik a vizuális megjelentést, megrendezik a fellépését, akikről senki nem tud semmit, és senki nem keresi, ami érthetetlen."
fergeteg
A víz szalad a kő marad. A Tiszából ki kell szedni a szemetet és ártalmatlanítani.
Ezt már jól tudja az ember. Gyakorlott. Még a szocialista, balos,liberális emberek is beszállnak.
Nagy munka a folyó megtakarítása szennytől. Tele van G2-es telefonnal,mekis ürülékkel,műhússal.
S energiaitalos dobozzal,drogos zacskóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.